Tudung Bawal Tabur Manik Berlian Artie Platinum

- +
Tudung bawal dengan manik (batu) berlian tabur bidang 45 bawal exclusive menggunakan kain cotton voile kualiti Jepun. Fabrik yang ringan, sejuk dipakai, awning mudah dibentuk - tanpa menggunakan starch.

Beberapa variasi warna manik berlian (rhinestone) digunakan dari warna batu hitam/gelap, berwarna atau putih/pearl.

Terdapat lebih 50 warna kain tudung bawal & boleh dipesan untuk membeli helai atau pun beli secara borong pada harga lebih nilai!

Manik berlian di lekat tampal menggunakan digital steam press bagi memastikan lekatan manik yang optimum berdasarkan spesifikasi pengilang - tidak mudah tertanggal ketika dipakai mahupun dibasuh berulang kali.

Warna fabrik cotton voile ini lebih tahan lama & mengekalkan saiz potongan serta permukaan mudah untuk digosok sebelum memakai.

Setiap helai tudung bawal manik tabur ini akan disemak secara terperinci manik tabur yang diletakkan bagi memastikan produk dipesan sampai dalam keadaan yang baik & memuaskan.

Batu berlian loose juga bersedia.

Spesifikasi:

  • Saiz: Bidang 45
  • Material: cotton voile
  • Tag: Artie Platinum

Now: 15.00
Before: 20.00
Options:
  • Warna:
  • 2
  • 3 Pink Belacan
  • 4 Pale Green
  • 5 Turqoise
  • 6 Coffee
  • 17 Hitam
  • 65 
  • 66 Hot Pink
  • 74 Lite Blue
  • 76 Merah
  • 85L Putih Krim
  • 93
  • 94
  • 97D Mocha
  • 113 Putih Nila
  • 113A Putih Nila 2
  • 330L
  • 339 Merah Bata
  • 366 Deep Red
  • 370 Deep Maroon
  • 379
  • 388
  • 399 Deep Blue
  • 402 Olive Green
  • 407 Deep Purple
  • 409 
  • 413 Dark Chocolate
  • 420 Yellow
  • 422L
  • 422D
  • 423
  • 449
  • 459L
  • 511 Fire Red
  • 539
  • 545
  • 550
  • 556
  • 581
  • 582
  • 613
  • 629
  • 644
  • 696
  • 704
  • 705L
  • 713
  • 749
  • 751
  • 753
  • 766
  • 776
  • 825
  • 826
  • 831
  • 843 Royal Purple
  • 846 Baby Purple
  • 847 Purple
  • 848 Magenta
  • 852
  • 854
  • 855
  • 862A
  • 862B
  • 867
  • 868
  • 869
  • 871
  • 872
  • 875
  • 877
  • 879
  • 880
  • 885
  • 887 Fluorescent Green
  • 889
  • 901
  • 902
  • 903A
  • 904 Gray
  • 905
  • 906
  • 907 Peach
  • 908
  • 909
  • 910
  • 911
  • 912
  • 913
  • 914
  • 915
  • 916 Royal Purple (Lite)
  • 917 Deep Purple
  • 918
  • 919
  • 920
  • 923
  • 925
  • 926
  • 927 Dark Green
  • 928
  • 929
  • 930
  • 931
  • 932
  • 933 Nescafe
  • 935
  • 936
  • 937
  • 938
  • 939
  • 950
  • 951
  • K7 Baby Pink
  • K20 Baby Purple
  • K27 Baby Choc
  • K29 Baby Lite Gray
  • K44
  • K49
  • K69 Baby Pink Belacan
  • K73 Baby Blue
  • K76 Baby Blue Gray
  • K82 Baby Lite Brown
  • K89 Baby Dark Brown
  • K92 Baby Merah Bata
  • K104
  • K122
  • K125
  • K132 
  • K159 Baby Lite Purple
  • K201 Baby Blue Green
  • K202 Baby Sea Blue
  • K203 Baby Royal Purple
  • K205
  • K206
  • K207
  • A6
  • A22
  • A29 Blue Black
  • A30 Deep Green
  • C26-1
  • Y01 Yellow Mustard
  • WHT Pure White
  • BLK Pure Black
Start Qty: 1
W/s Qty: 10
Cart: Add to Cart
Status: Best Price
W/s: 9.50
D/s:12.00
Sebagai pemborong tudung bawal & membantu founder-founder jenama tudung bawal sendiri di Malaysia, kami mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam industri tekstil & fesyen muslimah tempatan - sejak 2007 lagi.

Harga yang kompetitif, produk berkualiti & terjamin, khidmat jualan terbaik adalah aset utama perhubungan perniagaan yang berjaya.

Kami berharap dapat memberikan banyak pilihan rekaan tudung bawal batu berlian & kristal rhinestone untuk apa juga trend!

Tudung Bawal berlian tabur dmc gred kualiti Jepun
Tudung bawal baru bidang 45 berlian tabur cotton voile gred
Tudung bawal baru berlain tabur bidang 45

Tudung Bawal Tabur Manik Berlian Artie Platinumwarna tudung bawal exclusive
Tudung Bawal Tabur Manik Berlian Artie Platinumwarna tudung bawal exclusive
Tudung Bawal Tabur Manik Berlian Artie Platinumwarna tudung bawal exclusive
Tudung Bawal Tabur Manik Berlian Artie Platinumwarna tudung bawal exclusive
Tudung Bawal Tabur Manik Berlian Artie Platinumwarna tudung bawal exclusive
Tudung Bawal Tabur Manik Berlian Artie Platinumwarna tudung bawal exclusive

Resolusi skrin & pencahayaan memainkan peranan - warna pada imej sedikit berbeza.

https://1.bp.blogspot.com/--Cl2VaEcGHY/Xu4XF10lSVI/AAAAAAAAA1c/FzRRMaQ35IYpEBDwq3zNg-QnIjPMXBxmACLcBGAsYHQ/s72-c/IMG_20200620_154257%257E2.jpg https://www.galeriartie.com/2020/06/tudung-bawal-tabur-manik-berlian-artie.html Store,Tudung-Bawal

7 ulasan:

  1. Y01 Sunshine,B45 Manik Hitam SS16

    Penghantaran sangat cepat....warna sama seperti di gambar

    BalasPadam
  2. Request in Chat,B45 Manik Hitam SS16

    Tudung bawal dah sampai. Terima kasih seller. Warna sama seperti dlm katalog seller.

    BalasPadam
  3. Tq fast delivery...seller pun cepat packing & post....cepat balas chat & siap bagi color closeup lagi tqqqq..saya beli Kod 3 , Kod K132, Black

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah tudung dah sampai dgn selamatnya ..tq tq tq kainnya lembut...yg kuning tu nampak menyerlah sangat..tq tq tq seller dan rider ..

    BalasPadam
  5. Terima kasih barang dah smpai dengan selamat..

    BalasPadam
  6. Material: lembut

    Tudung dah sampai..warna dan kain cantik.seller sangat peramah dan banyak membantu.penghantaran yg cepat.

    BalasPadam
  7. Material: Cotton

    Comfortability: Hope selesa....kain x jarang.

    Fast delivery....wrna cntik sgt... Mmg wrna nie nak pon... Tq seller..

    BalasPadam

Ulasan, komentar & pandangan diterbitkan adalah hak & tanggungjawab pengulas yang secara sedar menerbitkannya. Ketahui lanjut dasar Polisi Privasi di laman kami.

Menarik Minggu Ini...

Lilin Melampau Rosakkan Tudung - Lagi Tips Mudah Keraskan Awning

Kain tudung bawal anda lembik, terlalu lembut & susah dibentukkan ketika memakai? Kini tips mudah mengeraskan bahagian awning tudung bawal mahupun shawl anda. Secara umumnya ada 2 cara paling mudah yang boleh digunakan sama, yang lebih ekonomi mahupun memerlukan membeli produk pengeras kain.

Sticker Manik Bentuk Dokoh Kerongsang Untuk Tudung Kaftan & Kurung Moden

Sticker manik DMC pelekat hotfix design bentuk kerongsang brooch dokoh, bentuk manik 3D, mendapat sambutan luar biasa sejak kebelakangan ini. Manik² DMC original bukan sahaja diletakkan pada koleksi baju busana kurung baru atau tudung, malah boleh digunakan untuk 'upgrade' baju² lama yang masih elok supaya kelihatan lebih eksklusif. Dengan Kolaborasi: Qilafairy Exclusive Johor ©2021 Kini tidak perlu menjahit satu² manik 3D pada baju kegemaran anda! Anda bebas dengan idea, bergaya ikut design kegemaran sahaja... Sticker hotfix manik DMC senang saja untuk diletak pada baju, kaftab atau tudung, guna seterika biasa mahupun mesin steam press. Sticker manik DMC bentuk kerongsang dokoh ini datang dalam saiz nominal 40cm x 40cm, dapat antara 12 - 30 bentuk, mempunyai berbagai corak & motif moden. Jika disusun letak pada tudung atau baju kurung moden, kebaya moden, busana, kaftan & seangkatannya, pakaian tersebut akan kelihatan lebih eksklusif. #diamondpa

Bawal Sulam (Yang Viral Tu...)

Siapa sangka, tahun 2022 menyaksikan ‘kebangkitan semula’ trend tudung bawal sulam dengan corak yang lebih minimalis, klasik dengan berbagai fabrik bawal yang berbeza. Kebanyakan seller menjual tudung/hijab ini dengan harga sekitar RM40-RM50 sehelai bergantung kepada corak sulaman tudung bawal mereka.  Sekitar tahun 2000 ke atas, tudung ini sangat popular dipakai oleh wanita-wanita Melayu dengan berbagai cara gaya & design, siap hiasan batu & manik keliling kain untuk tudung bawal sulam mereka. Tudung bawal sulam kembali hangat terjual di pasaran? Tahun 2022, ramai yang mula selongkar almari di rumah untuk mencari tudung-tudung lama terutamanya yang pernah dimiliki ibu mereka. Menurut pemilik-pemilik tudung bawal sulam di TikTok, terdapat banyak helai yang ‘diperam’ simpan, dengan berbagai warna & corak yang lebih menarik. Ada sesetengah tudung bawal sulam milik mak-mak mereka tampil lebih cantik berbanding design tudung bawal sulam klasik yang viral terjual d

Tag Label Tudung Jenama Sendiri

Perasan tak tudung jenama brand besar seperti Bawal Exclusive, Benang Hijau, Aidijuma menggunakan tag jenis woven pada koleksi bawal² mereka? Oleh kerana tudung bawal plain pada dasarnya nampak sama, yang membezakan adalah kualiti material kain bawal cotton voile digunakan oleh brand tudung masing². Oleh itu, senang pengguna untuk kenal pasti bawal jenis/brand apa digunakan ketika dipakai dengan adanya tag atau label tudung begini. Tag tudung yang sering digunakan oleh brand² besar & founder² adalah dari jenis woven/tenun, Center-Fold (lipat tengah) atau End-Fold (lipat hujung). Material dibuat dari damask atau campuran nylon & benang warna pilihan ditenun jahit mesin ikut design/logo brand masing². Harga tag tudung begini boleh serendah 10 sen satu & tidak mahal mana. Ia boleh menggunakan berbagai warna dari benang gold, silver, hitam, putih & sebagainya, ikut design logo founder². Tag tudung woven begini tahan lasak & tak luntur warna, permukaan l

Tudung Instant Natasha Arissa Moss Crepe Lycra Bercorak

Rekaan tudung keluaran sempena kedatangan Adidilfitri & Syawal 1436H, koleksi kali ini menampilkan tudung instant Natasha Arissa menggunakan fabrik moss crepe & lycra bercorak. Gabungan kedua jenis fabrik ini diserikan lagi dengan bungan hiasan di bahagian tepi. Umum mengetahui kain moss crepe + lycra tidak mudah berkedut, warna lebih menawan dengan terkstur yang tampak lebih elegen. Gabungan rekaan dengan prints lycra bercorak menambahkan lagi sofistikasi si-pemakai. Tudung instant ini didatangkan dengan 20+ gabungan warna fabrik plain (moss crepe) dan bercorak (lycra) kain chiffon berkualiti tinggi, lebih licin & lebih sejuk. Rekaan tudung ini sesuai dipakai dalam apa jua kegiatan, dirumah, di pejabat, bersiar mahupun ke majlis keraian, makan malam, parti & sebagainya. Material: Moss Crepe dengan Lycra Bercorak Saiz: Free size muat saiz M - L Ukur Muka: 10-11 inci RM 42.00 Nyatakan warna diperlukan Kuantiti Add to Cart Terhad RM 18.00 RM

Tudung BN Barisan Nasional PRU Undi Malaysia

Demam pilihanraya umum #UndiMalaysia PRU15 tahun 2022 semakin panas & hangat. Koleksi tudung seragam untuk acara event mendapat perhatian penyokong parti² yang bertanding. Koleksi tudung BN warna Royal Blue code 877 untuk dipakai calon² parti Barisan Nasional BN yang bertanding. Kain bawal cotton voile Japan eksport kualiti lengkap dengan manik berkelip² original DMC logo dacing BN dipakai oleh wakil² parti. Fabrik: cotton voile premium Japan eksport kualiti Bidang: 45" Kelim: baby seam Design: Manik DMC original tabur logo BN dacing Berat: 200gm Now: 25.00 Before: 49.00 Options: Start Qty: 1 W/s Qty: 10 Cart: Add to Cart Status: Best Price W/s: 17.00 D/s: 21.00

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Status Produk

Berikut adalah panduan & keterangan berkenaan status produk:-

  • Nilai Hebat - Produk berstatus jualan dengan lebih nilai dari harga asal.
  • Terbaru - Produk baru dilancarkan, kurang dari 10 hari dari warktu penyenaraian.
  • Restok - Produk telah ditambah stok & mempunyai bilangan mencukupi untuk edaran.
  • Tiada Stok - Produk sudah kehabisan stok.
  • Terhad - Produk mempunyai kuantiti/saiz/warna/kombo warna terhad.
  • Tamat Keluaran - Produk tidak diedarkan.

Penghantaran

Ketika ini kami di #galeriartie menyediakan khidmat penghantaran seperti berikut:-

Semenanjung Malaysia

  • Pos Laju - penerimaan pakej 1-3 hari bekerja. (*)
  • CityLink - 90% penerimaan pakej dalam 24 jam. (*)
  • J&T Express - penerimaan pakej dalam 1-3 hari bekerja. (*)
  • Logistik - penerimaan pakej hari sama pick up di rangkaian pekhidmatan logisitk terpilih.

(*) Bergantung kepada persekitaran & keadaan semasa.


Sabah & Sarawak

  • Pos Laju - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • J&T Express - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • CTSI Logistik - Mel udara, postage bayar ketika terima 3-5 hari.

Brunei, Singapura & Thailand

  • Penerimaan pakej di negeri M'sia bersempadan - jimat kos & cepat.
  • International mail service Pos Laju Malaysia

Lain-lain Negara

  • Berdasarkan perbincangan.

Kaedah Pesanan

  1. Membuat pesanan terus di laman web galeriartie.com atau menerusi aplikasi Whatsapp, Wechat, Facebook, Telegram & sebagainya.
  2. Pesanan di proses & kam akan berhubung untuk tujuan pengesahan & semakan stok.
  3. Perincian pesanan & kemaskini pembayaran disertakan.
  4. Membuat pembayaran & mengirimkan salinan.
  5. Pesanan dihantar melalui perkhidmatan penghantaran yang dipilih.
  6. Pesanan sampai ke destinasi dalam jangka waktu ditetapkan.

Pesanan Borong

  1. Ketika ini pesanan borong hanya dikhaskan untuk ahli niaga berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan borong adalah bagi jumlah produk melebihi 10 unit (bawal), 100pcs (sticker).
  3. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  4. Nyatakan warna, design yang diperlukan (jika perlu).
  5. Penerimaan bayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  6. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.

Pesanan Dropship

  1. Ketika ini pesanan dropship hanya dikhaskan untuk ahli berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan dropship boleh dilakukan di laman web ini & atau melalui aplikasi Whatsapp, Facebook, Telegram
  3. Nyatakan warna, design dipesan.
  4. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  5. Sila sertakan maklumat penerima seperti nama penuh, nombor telefon, alamat penghantaran serta poskod.
  6. Masukkan butiran Agen seperti nama & nombor telefon diruang AGEN. Kemudian tekan butang serah.
  7. Penerimaan pembayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  8. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.
Dengan menekan "Add to Cart" & "Hantar Pesanan" anda telah bersetuju, membaca & memahami keterangan yang tertera pada laman disediakan.
Warna atau kombo warna produk akan ada sedikit perbezaaan tona kerana faktor resolusi skrin & pencahayaan ketika pengambaraan.

Liputan & Disiarkan Media

Tudung Bawal Artie di Harian Metro Borong tudung bawal tv1 rtm Malaysia Borong tudung di THR Gegar Borong tudung bawal sticker hotfix Kota Bharu

Tudung bawal sulam exclusive borong tudung dari kilang, Bawal Kelantan kilang tudung satin crepe cotton voile murah stok bersedia.