Bawal Sulam Klasik Kelim Biku Teratai Cotton Voile Kelantan Bdg 45

- +
Design bawal sulam viral 2021/2022 rekaan sulam 2 in 1, kelim sulam biku & bentuk teratai diminati digaya padan dengan fesyen-fesyen muslimah moden. Bawal sulam dwi design Kelantan ini juga dikenali bawal sulam biku, bawal sulam teratai, dua rekaan dalam satu. Terus memberikan opsyen untuk digayakan disamping kembalikan nastolgia rekaan kain bawal klasik zaman mak-mak kita dahulu.

Rekaan kain bawal plain serba klasik, sulam minimal terus memberikan kelainan ketika digayakan peminat-peminat tudung bawal Kelantan.

Harga borong disediakan - lebih murah & lebih nilai!

Spesifikasi:
  • Saiz: Bidang 45 / ~110cm
  • Bentuk: Segi empat sama
  • Fabrik: Cotton voile premium Japan exsport quality
  • Kelim: Sulam putih/cream, 2 bahagian sulam biku & 2 bahagian sulam bentuk teratai. 

Sifat-Sifat Bawal Kelantan:
  • Mudah bentuk
  • Awning on-point
  • Senang gosok.
  • Tidak berbulu
  • Sejuk dipakai
  • Tidak jarang
  • Tanpa tag tudung - boleh buat tudung jenama sendiri!


Now: 25.00
Before: 59.90
Options:
  • Warna
  • ~ SIla Pilih Warna ~
  • Black BLK
  • Chille Red 629
  • Dark maroon 370
  • Dusty Pink 94
  • Lite Dusty Pink K92
  • Medium Sweet Pink 914
  • Royal Blue 877
  • Blue Gray 379
  • Lite Blue Gray 388
  • Silver 869
  • Midnight Blue K76
  • Choco 867
  • Milo Beige 826
  • Mediaum Milo 903A
  • Lite Beige 905
  • Nude 6
  • Gray 550
  • Lite Dusty Pink 3
  • Salmon 1
  • Rose Beige K49
  • Ivory K44
  • Assam Boi 871
  • Soft Assam Boi K205
  • Dark Beige 97D
  • Sand 868
  • White Mist K207
Start Qty: 1
W/s Qty: 10
Cart: Add to Cart
Status: Best Price
W/s: 17.00
D/s:25.00
Berpengalaman lebih 11 tahun dalam industri tekstil & tudung, Artie Fesyen Texstile terus bersedia dengan mempunyai stor kain tudung, gudang & kilang pembuatan tudung di sekitar bandar Kota Bharu.

Membekalkan kain tudung bawal Kelantan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah, Sarawak, Brunei, Thailand & Singapore.

Harga yang kompetitif, produk berkualiti & terjamin, khidmat jualan terbaik adalah aset utama perhubungan perniagaan yang berjaya.

Bawal klasik sulam biku teratai bidang 45
Kilang tudung jenama sendiri bawal sulam Kelantan
Tudung jenama sendiri bawal sulam Kelantan
Bawal sulam tudung jenama sendiri no tag
Bawal klasik kelim sulam jenama sendiri kilang tudung
Bawal kelim sulam jenama sendiri kilang tudung
Tudung bawal sulam kelim biku jenama sendiri
Bawal cotton voile premium tudung jenama sendiri kelim sulam
Bawal klasik sulam kelim biku jenama sendiri borong

Katalog warna bawal asli cotton voile Japan ada di sini


Bawal Sulam Klasik Kelim Biku Teratai Cotton Voile Kelantan Bdg 45warna tudung bawal exclusive
Bawal Sulam Klasik Kelim Biku Teratai Cotton Voile Kelantan Bdg 45warna tudung bawal exclusive
Bawal Sulam Klasik Kelim Biku Teratai Cotton Voile Kelantan Bdg 45warna tudung bawal exclusive
Bawal Sulam Klasik Kelim Biku Teratai Cotton Voile Kelantan Bdg 45warna tudung bawal exclusive
Bawal Sulam Klasik Kelim Biku Teratai Cotton Voile Kelantan Bdg 45warna tudung bawal exclusive
Bawal Sulam Klasik Kelim Biku Teratai Cotton Voile Kelantan Bdg 45warna tudung bawal exclusive

Resolusi skrin & pencahayaan memainkan peranan - warna pada imej sedikit berbeza.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhzlQlt6lFl1vBhUBlDeCcFKcWc9TEUNpRLSObu2RdNffaIcrUfGEaK8LN7aJGvW6OpI04Eny7McDXT61R2HxuLbZYMBDZe8xWzWCvxyRXvXy1iakbHWzE2r6SIXamAs2QMMi81VJeOcxgY4lDTJRL_99ASGRBu5pKRETFI8EJtW4u1Ol8hkqcVk66eDg/s72-w640-c-h640/teratai-all-1.jpg https://www.galeriartie.com/2022/09/bawal-sulam-klasik-kelim-biku-teratai.html Bawal-Sulam,Store,Tiada Stok,Tudung-Bawal

4 ulasan:

  1. Produk 5 bintang & disyorkan! Variation: 629 Chilli Red,Bidang 45

    BalasPadam
  2. Produk 5 bintang & disyorkan! Variation: 370 Dark Maroon,Bidang 45

    BalasPadam
  3. Material: sangat cantik n kemas sulam depan blkng

    Comfortability: selesa senang bentuk

    Tkasih seller sgt baik.

    BalasPadam
  4. Material: bawal cotton

    Comfortability: selesa cantik...

    Terima kasih seller...sangat membantu 🌷😘dan mudah bagi kerjasama...seller pos out cepat ♥️

    BalasPadam

Ulasan, komentar & pandangan diterbitkan adalah hak & tanggungjawab pengulas yang secara sedar menerbitkannya. Ketahui lanjut dasar Polisi Privasi di laman kami.

Menarik Minggu Ini...

Tudung Bawal Bidang Besar B50 Cotton Voile Premium Japan

Tudung bawal bidang besar dari negeri Kelantan memang tidak asing lagi, carian dikalangan muslimah kerana kesesuaian labuhnya ketika digayakan Tudung bawal cotton voile premium Japan bidang 50 inci, juga digelar "tudung ustazah" atau "tudung labuh" oleh peminat-peminatnya kerana bentuk kain tudungnya yang tidak jarang serta menutup bahagian dada depan & belakang.   Sifat kain premium cotton voile bidang besar begini yang tidak jarang, tidak berbulu jika ulang basuh, urat benang kain yang konsisten serta warna yang lebih memukau, menjadikan kain bawal dari negeri Kelantan pilihan pengguna. Spesifikasi: Saiz: Bidang 50 / ~127cm Bentuk: Segi empat sama Fabrik: Premium cotton voile Japan kualiti eksport Kelim: Biasa, jahitan close looping Sifat-Sifat Bawal Kelantan: Mudah bentuk Awning on-point Senang gosok. Tidak jarang atau berbulu Sejuk & selesa Mudah digosok Cepat kering

Tudung Bawal Bidang Besar B55 Cotton Voile Premium Japan

Tudung bawal bidang besar 55 inci dari ne geri Kelantan memang tidak asing lagi, menjadi carian dikalangan peminat fesyen tudung muslimah kerana labuhnya ketika digayakan. Tudung bawal cotton voile premium Japan bidang 55, juga dipanggil "tudung ustazah" atau "tudung labuh" oleh peminat-peminatnya kerana bentuk kain tudungnya yang tidak jarang serta menutup bahagian dada depan & belakang. Sifat kain premium cotton voile bidang besar begini yang tidak jarang, tidak berbulu jika ulang basuh, urat benang kain yang konsisten serta warna yang lebih memukau, menjadikan kain bawal dari negeri Kelantan pilihan pengguna. Spesifikasi: Saiz: Bidang 55 / ~140cm Bentuk: Segi empat sama Fabrik: Premium cotton voile Japan kualiti eksport Kelim: Biasa, jahitan close looping Sifat-Sifat Bawal Kelantan: Mudah bentuk Awning on-point Senang gosok. Tidak jarang atau berbulu Sejuk & selesa Mudah digosok Cepat kering Now:

Bawal Sulam (Yang Viral Tu...)

Siapa sangka, tahun 2022 menyaksikan ‘kebangkitan semula’ trend tudung bawal sulam dengan corak yang lebih minimalis, klasik dengan berbagai fabrik bawal yang berbeza. Kebanyakan seller menjual tudung/hijab ini dengan harga sekitar RM40-RM50 sehelai bergantung kepada corak sulaman tudung bawal mereka.  Sekitar tahun 2000 ke atas, tudung ini sangat popular dipakai oleh wanita-wanita Melayu dengan berbagai cara gaya & design, siap hiasan batu & manik keliling kain untuk tudung bawal sulam mereka. Tudung bawal sulam kembali hangat terjual di pasaran? Tahun 2022, ramai yang mula selongkar almari di rumah untuk mencari tudung-tudung lama terutamanya yang pernah dimiliki ibu mereka. Menurut pemilik-pemilik tudung bawal sulam di TikTok, terdapat banyak helai yang ‘diperam’ simpan, dengan berbagai warna & corak yang lebih menarik. Ada sesetengah tudung bawal sulam milik mak-mak mereka tampil lebih cantik berbanding design tudung bawal sulam klasik yang viral terjual d

Lilin Melampau Rosakkan Tudung - Lagi Tips Mudah Keraskan Awning

Kain tudung bawal anda lembik, terlalu lembut & susah dibentukkan ketika memakai? Kini tips mudah mengeraskan bahagian awning tudung bawal mahupun shawl anda. Secara umumnya ada 2 cara paling mudah yang boleh digunakan sama, yang lebih ekonomi mahupun memerlukan membeli produk pengeras kain.

Mesin Steam Press Iron Fabrik Digital (Tekan Tampal Sticker)

Mesin steampress iron baru sesuai untuk menekap & menampal hotfix batu berlian DMC berbagai saiz pada tudung & fabrik pakaian material cotton, chiffon, crepe satin, batik & banyak lagi. Review founder2 yang telah guna mesin steampress jenama ini lebih 8 tahun. Coretan mereka ada disini:  https://www.galeriartie.com/2022/12/10-tip-penjagaan-mesin-steampress-oleh.html  Penghantaran PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia. FREE DELIVERY untuk West Malaysia! Spesifikasi: Power : 1500W Pressing plate size : 26" x 10” Aluminium Pressng Plate with Teflon Coating Washable Ironing Pad Cover Tempat letak fabrik untuk menekap lebih besar dari steam press iron biasa. Sesuai untuk keguinaan komersil & persendirian, rekabentuk kompak boleh diletakkan di butik mahupun dirumah & ruang kerja. Mempunyai ciri-ciri keselamatan dengan kawalan suhu untuk disesuaikan ikut fabrik & spesifikasi sticker hotfix berlian yang ingin ditekan tampal. Hidupk

Tag Label Tudung Jenama Sendiri

Perasan tak tudung jenama brand besar seperti Bawal Exclusive, Benang Hijau, Aidijuma menggunakan tag jenis woven pada koleksi bawal² mereka? Oleh kerana tudung bawal plain pada dasarnya nampak sama, yang membezakan adalah kualiti material kain bawal cotton voile digunakan oleh brand tudung masing². Oleh itu, senang pengguna untuk kenal pasti bawal jenis/brand apa digunakan ketika dipakai dengan adanya tag atau label tudung begini. Tag tudung yang sering digunakan oleh brand² besar & founder² adalah dari jenis woven/tenun, Center-Fold (lipat tengah) atau End-Fold (lipat hujung). Material dibuat dari damask atau campuran nylon & benang warna pilihan ditenun jahit mesin ikut design/logo brand masing². Harga tag tudung begini boleh serendah 10 sen satu & tidak mahal mana. Ia boleh menggunakan berbagai warna dari benang gold, silver, hitam, putih & sebagainya, ikut design logo founder². Tag tudung woven begini tahan lasak & tak luntur warna, permukaan l

Cara Bayar Ansuran RM57 Buat Tudung Jenama Sendiri

Kini super mudah buat tudung bawal jenama sendiri dengan bayar ansuran. Kembangkan bisnes & koleksi tudung butik anda tanpa terasa beban modal. Buat tudung jenama sendiri bayar Ansuran serendah rm57.77/bulan saja! Dapat real color kain pilihan, free plastik tudung & postage pun murah - COD pun boleh! Founder² dah tempah prepare #raya2023 anda bila lagi? Beli borong, Buat tudung jenama sendiri bayar COD atau ansuran bulan² pun ada >>> https://shope.ee/3pnv8FJzaz . Postage pun laju super cepat! Terus maju jaya, kami tetap bantu usahawan² sebaik mungkin πŸ€—. Contact Admin di wa.me/60179800177 @ klik butang "Whatsapp" pun boleh. Staf sedia membantu & respons super pantas. Nak tengok bawal sulam ready stok ada disini: https://mycollection.shop/bawal . #tudungjenamasendiri #bawal #bawalsulam #tudungbawal #bawalkelantan #hijabstyle #muslimahwear #tudungjenamasendiri

Tudung Bawal Asli Cotton Voile (No.1) Japan Export

Bagi penggemar tudung bawal, kain Bawal Asli cotton voile Japan eksport memang tidak asing lagi. Di Kelantan atau di negeri-negeri pantai timur Semenanjung Malaysia kain bawal asli cotton voile ini juga dikenali "Bawal No. 1". Tidak seperti kain bawal yang berharga murah, kain bawal asli adalah kain cotton voile sebenar, mudah dibentuk & sentiasa mempunyai tekstur lembut. Sifat kain yang tidak jarang, tidak berbulu jika ulang basuh, urat benang kain yg konsisten serta warna yang lebih memukau, menjadikan kain bawal asli Kelantan pilihan pengguna. Bawal asli Artie Exclusive didatangkan dengan kelim tebal, signitur rekaan tudung bawal Kelantan. Pengguna² yang biasa menggunakan tudung bawal berjenama yang mahal mengakui kain bawal asli cotton voile Japan Artie Exclusive adalah hampir sama - malah mereka tidak dapat membezakannya! Oleh itu, muslimah boleh tetap terus bergaya dengan tudung bawal kerana koleksi bawal asli Artie Exclusive pada harga marhaen & sangat mam

Sticker Manik Bentuk Dokoh Kerongsang Untuk Tudung Kaftan & Kurung Moden

Sticker manik DMC pelekat hotfix design bentuk kerongsang brooch dokoh, bentuk manik 3D, mendapat sambutan luar biasa sejak kebelakangan ini. Manik² DMC original bukan sahaja diletakkan pada koleksi baju busana kurung baru atau tudung, malah boleh digunakan untuk 'upgrade' baju² lama yang masih elok supaya kelihatan lebih eksklusif. Dengan Kolaborasi: Qilafairy Exclusive Johor ©2021 Kini tidak perlu menjahit satu² manik 3D pada baju kegemaran anda! Anda bebas dengan idea, bergaya ikut design kegemaran sahaja... Sticker hotfix manik DMC senang saja untuk diletak pada baju, kaftab atau tudung, guna seterika biasa mahupun mesin steam press. Sticker manik DMC bentuk kerongsang dokoh ini datang dalam saiz nominal 40cm x 40cm, dapat antara 12 - 30 bentuk, mempunyai berbagai corak & motif moden. Jika disusun letak pada tudung atau baju kurung moden, kebaya moden, busana, kaftan & seangkatannya, pakaian tersebut akan kelihatan lebih eksklusif. #diamondpa

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Status Produk

Berikut adalah panduan & keterangan berkenaan status produk:-

  • Nilai Hebat - Produk berstatus jualan dengan lebih nilai dari harga asal.
  • Terbaru - Produk baru dilancarkan, kurang dari 10 hari dari warktu penyenaraian.
  • Restok - Produk telah ditambah stok & mempunyai bilangan mencukupi untuk edaran.
  • Tiada Stok - Produk sudah kehabisan stok.
  • Terhad - Produk mempunyai kuantiti/saiz/warna/kombo warna terhad.
  • Tamat Keluaran - Produk tidak diedarkan.

Penghantaran

Ketika ini kami di #galeriartie menyediakan khidmat penghantaran seperti berikut:-

Semenanjung Malaysia

  • Pos Laju - penerimaan pakej 1-3 hari bekerja. (*)
  • CityLink - 90% penerimaan pakej dalam 24 jam. (*)
  • J&T Express - penerimaan pakej dalam 1-3 hari bekerja. (*)
  • Logistik - penerimaan pakej hari sama pick up di rangkaian pekhidmatan logisitk terpilih.

(*) Bergantung kepada persekitaran & keadaan semasa.


Sabah & Sarawak

  • Pos Laju - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • J&T Express - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • CTSI Logistik - Mel udara, postage bayar ketika terima 3-5 hari.

Brunei, Singapura & Thailand

  • Penerimaan pakej di negeri M'sia bersempadan - jimat kos & cepat.
  • International mail service Pos Laju Malaysia

Lain-lain Negara

  • Berdasarkan perbincangan.

Kaedah Pesanan

  1. Membuat pesanan terus di laman web galeriartie.com atau menerusi aplikasi Whatsapp, Wechat, Facebook, Telegram & sebagainya.
  2. Pesanan di proses & kam akan berhubung untuk tujuan pengesahan & semakan stok.
  3. Perincian pesanan & kemaskini pembayaran disertakan.
  4. Membuat pembayaran & mengirimkan salinan.
  5. Pesanan dihantar melalui perkhidmatan penghantaran yang dipilih.
  6. Pesanan sampai ke destinasi dalam jangka waktu ditetapkan.

Pesanan Borong

  1. Ketika ini pesanan borong hanya dikhaskan untuk ahli niaga berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan borong adalah bagi jumlah produk melebihi 10 unit (bawal), 100pcs (sticker).
  3. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  4. Nyatakan warna, design yang diperlukan (jika perlu).
  5. Penerimaan bayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  6. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.

Pesanan Dropship

  1. Ketika ini pesanan dropship hanya dikhaskan untuk ahli berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan dropship boleh dilakukan di laman web ini & atau melalui aplikasi Whatsapp, Facebook, Telegram
  3. Nyatakan warna, design dipesan.
  4. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  5. Sila sertakan maklumat penerima seperti nama penuh, nombor telefon, alamat penghantaran serta poskod.
  6. Masukkan butiran Agen seperti nama & nombor telefon diruang AGEN. Kemudian tekan butang serah.
  7. Penerimaan pembayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  8. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.
Dengan menekan "Add to Cart" & "Hantar Pesanan" anda telah bersetuju, membaca & memahami keterangan yang tertera pada laman disediakan.
Warna atau kombo warna produk akan ada sedikit perbezaaan tona kerana faktor resolusi skrin & pencahayaan ketika pengambaraan.

Liputan & Disiarkan Media

Tudung Bawal Artie di Harian Metro Borong tudung bawal tv1 rtm Malaysia Borong tudung di THR Gegar Borong tudung bawal sticker hotfix Kota Bharu

Kilang tudung bawal sulam bawal asli exclusive cotton voile Japan borong tudung dari kilang, Bawal Kelantan kilang tudung satin crepe cotton voile murah stok bersedia.