Contoh Design Bawal Sulam Viral Permintaan Luarbiasa

Tidak dapat dinafikan, bawal sulam atau tudung bawal kelim sulam membuat 'come-back' sejak tahun 2019 & 2020 lagi. Permintaan untuk tudung bawal sulam ini sangat luarbiasa & betul² konsisten disepanjang tahun 2020, 2021, 2023 hingga kini.

Bagi membantu founder², laman ini akan sentiasa diupdate, seperti katalog, dengan design² tudung bawal sulam terbaru & viral.

Sebagai pembekal & pembuat tudung bawal cotton voile Japan jenama sendiri, kami terus perhatikan 'trend' & halatuju permintaan tudung² bawal rekaan sulam terbaru.

Malah rekaan tudung bawal sulam dikeluarkan antara menjadi 'trending' dikalangan peminat² tudung bawal cotton voile Japan di Malaysia, Sabah & Sarawak, Thailand, Singapura & Brunei.

Disini kami himpunkan koleksi rekaan terkini tudung bawal sulam yang menjadi popular & viral sepanjang tahun² lalu.

Klik pada imej untuk lihat koleksi penuh & warna² kain bawal cotton voile Japan digunakan.

Ada 0 design bawal sulam @ manik telah dimuat-naik.

Bawal Sulam Bunga Pensil
Bawal Sulam Bunga Hooya
Bawal Sulam Bunga Bintang
Bawal Sulam Bunga Kapas
Bawal Sulam Bunga Teratai
Bawal Sulam Sweet Pea
Bawal Sulam Bunga Crown
Bawal Sulam PANSY
Bawal Sulam Daun Kunyit
Bawal Sulam Rose 3 Kuntum
Bawal Sulam Tangan Lebah Bee
Bawal Sulam Bunga Cengkih
Bawal Premium Manik Bunga
Bawal Sulam Bunga Orkid Ranting
Bawal Sulam Tulip
Bawal Sulam Matahari Bidang 50
Bawal Sulam Cherry Kerawang
Bawal Sulam Salju
Bawal Sulam Daisy
Bawal Sulam Matahari
Bawal Sulam Anggur
Bawal Sulam Chempaka
Bawal Sulam Bunga Berry
Bawal Sulam Cherry Tabur
Bawal Sulam Saloma
Bawal Sulam Pineapple
Bawal Sulam Dahlia
Bawal Sulam Melor Melati
Bawal Sulam Anggun
Bawal Sulam 3 Kuntum
Bawal Sulam Sakura
Bawal Sulam Daun
Bawal Sulam Mawar
Bawal Tabur Sulam Bunga
Bawal Sulam Sari Bunga
Bawal Sulam Embun Bunga Exclusive
Bawal Sulam Biku
Bawal Sulam Biku Reranting
Bawal Sulam Biku Teratai
Bawal Sulam Biku Embun
Bawal Sulam Biku Kasih
Bawal Sulam Biku Melor
Bawal Sulam Biku Sari
Bawal Sulam Biku Kuntum
Bawal Sulam Biku Bucu 5
Bawal Sulam Biku Awan Nano

Tahukah, kini boleh buat tudung jenama sendiri dengan modal serendah RM34.50/bulan - boleh bayar ansuran! Dapatkan disini >>> https://shope.ee/3AdW68Zg50 

Nak cuba² bawal asli cotton voile Japan tanpa tag boleh buat jenama sendiri, juga boleh dapat disini >>> https://shope.ee/7pPLepAGwL 

Pertanyaan lanjut boleh Whatsapp Admin disini >>> wasap.galeriartie.com


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0tTtmKwQZvgzMZr62QBPINRjyKpaU_NO38O9Cc3qlIMZymgd0m_NdQxx37CdZpSCWHANX1MyvXFxO0RrSylU2Zu6U9wC9l47DjLosNy0o6VcuUbofAQCCebt0KvcXhtm3wLBOTykOkK0HwgWlYoG-E9XeAjuVnv7lFqQc1AKCwkJYdRHPJZkqBY6R3FkC/s72-w640-c-h640/InShot_20230926_133822584.webp https://www.galeriartie.com/2023/07/contoh-design-bawal-sulam-viral.html Bawal-Sulam,Blog,Tudung-Bawal

12 ulasan:

  1. Material: cotton lembut premium
    Comfortability: sangat selesa!!
    Tq seller! Tudung senang bentuk n best! Sulaman pun kemas . Delivery pun laju.Korang kena beli dengan seller nie. Puas hati 10⭐️

    BalasPadam
  2. Material: good
    Comfortability: okeyy
    Barang sampai cepat dan okey.. overall good condition

    BalasPadam
  3. Express pengeposan order hari tu dan hari tu juga pos …gop job seller ….i like you shope ….recommend seller uols ….tudung pon mudah bentuk kain okelah tk panas ….insya-allah nanti iols nk repeat lagi untuk next collection fav Tudung sis ….thank you seller …..

    BalasPadam
  4. Material: bawal cotton
    Comfortability: selesa cantik...
    Terima kasih seller...sangat membantu 🌷😘dan mudah bagi kerjasama...seller pos out cepat ♥️

    BalasPadam
  5. ok tq bg link. nanti i usha2 kat shopee. i memang peminat bawal, memang suka jer beli tambah koleksi :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama² puan @MamaZafran, thanks sudi singgah blog kami harap² dapat membantu.. <3

      Padam
  6. Alhamdullilah dah received sorry lambat review. Terimakasih seller. Tudung quality AAAAA ❤️ dah lah cantik murah pulak tu. Sangat recommended to buy from this seller. Overall semuanya πŸ‘❤️

    BalasPadam
  7. comelnyeeeeee comelnyeeeeee comelnyeeeeee comelnyeeeeee

    BalasPadam
  8. Pengeposan okey , tudung cukup, seller respon okey, itu sahaja

    BalasPadam
  9. Kualiti kain bagus. Sedap pakai. Dah berapa kali order dengan seller ni. Memang puas hati. Semalam order grey plak

    BalasPadam
  10. KAIN ELOK SENANG JADI ..TERIMA KASIH SALLER THE BEST ❤️❤️❤️❤️PENGHANTARAN TIPTOP MEMANG LAJU GILEEE NI YG NK REPEAT PLAKKK TENKIU SGT II…HARGA MEMANG BERBALOI GILA

    BalasPadam
  11. Comfortability: selesa
    Material: cotton
    Kain cantik sangat..lembut..senang bntuk..
    Klim tepi tebal dan kemas..
    TerbaikπŸ‘πŸ‘πŸ‘

    BalasPadam

Ulasan, komentar & pandangan diterbitkan adalah hak & tanggungjawab masing2. Ketahui lanjut dasar Polisi Privasi laman kami.

Menarik Minggu Ini...

Lilin Melampau Rosakkan Tudung - Lagi Tips Mudah Keraskan Awning

Kain tudung bawal anda lembik, terlalu lembut & susah dibentukkan ketika memakai? Kini tips mudah mengeraskan bahagian awning tudung bawal mahupun shawl anda. Secara umumnya ada 2 cara paling mudah yang boleh digunakan sama, yang lebih ekonomi mahupun memerlukan membeli produk pengeras kain. Nak tengok sample kain bawal cotton voile Japan & warna2 ada disini >>> https://galeriartie.com/warna-bawal

Koleksi Design Bawal Sulam Bunga Kapas

Design bawal sulam keluaran Oktober 2023, koleksi bawal plain cotton voile Japan dengan rekaan sulam bentuk bunga² kapas di hujung & setangkai² bunga kapas disulam letak secara tabur dihias dengan manik exclusive gred AAA berkilat seperti manik mahal dari Austria.  Keluaran: 10/2023 Spesifikasi: Bawal: Premium Voile Scarf Fabrik: Cotton voile Japan export quality Bidang: 45 (~110cm) Bentuk: Square (segiempat sama) Kelim: Closed overlock Label: No tag / Artie Premium Pilihan Warna: 20+ Borong: RM29 Retail: Boleh sehingga RM80 (berdasarkan lokasi & kos niaga) Ciri 2 : Kain bawal premium tidak jarang & tidak berbulu. Awning on-point & senang bentuk. Kelim kemas jahitan tepi signatur bawal Kelantan. Jahitan sulam kemas luar/dalam. Kualiti kain dikaitkan mirip bawal asli. Pilihan kain bawal founder 2 berjenama & butik² exclusive.

Mesin Steam Press Iron Fabrik Digital Tekap Tampal Sticker Hotfix

Mesin steampress iron baru sesuai untuk menekap & menampal hotfix batu berlian DMC berbagai saiz pada tudung & fabrik pakaian material cotton, chiffon, crepe satin, batik & banyak lagi. Review founder2 yang telah guna mesin steampress jenama ini lebih 8 tahun. Coretan mereka ada disini:  https://www.galeriartie.com/2022/12/10-tip-penjagaan-mesin-steampress-oleh.html  Penghantaran PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia. FREE DELIVERY untuk West Malaysia! Spesifikasi: Power : 1500W Pressing plate size : 26" x 10” Aluminium Pressng Plate with Teflon Coating Washable Ironing Pad Cover Tempat letak fabrik untuk menekap lebih besar dari steam press iron biasa. Sesuai untuk kegunaan komersil & persendirian, rekabentuk kompak boleh diletakkan di butik mahupun dirumah & ruang kerja. Mempunyai ciri-ciri keselamatan dengan kawalan suhu untuk disesuaikan ikut fabrik & spesifikasi sticker hotfix berlian yang ingin ditekan tampal. H

Tudung Bawal Asli Cotton Voile (No.1) Japan Export

Bagi penggemar tudung bawal, kain Bawal Asli cotton voile Japan eksport memang tidak asing lagi. Di Kelantan atau di negeri-negeri pantai timur Semenanjung Malaysia kain bawal asli cotton voile ini juga dikenali "Bawal No. 1". Tidak seperti kain bawal yang berharga murah, kain bawal asli adalah kain cotton voile sebenar, mudah dibentuk & sentiasa mempunyai tekstur lembut. Sifat kain yang tidak jarang, tidak berbulu jika ulang basuh, urat benang kain yg konsisten serta warna yang lebih memukau, menjadikan kain bawal asli Kelantan pilihan pengguna. Bawal asli Artie Exclusive didatangkan dengan kelim tebal, signitur rekaan tudung bawal Kelantan. Pengguna² yang biasa menggunakan tudung bawal berjenama yang mahal mengakui kain bawal asli cotton voile Japan Artie Exclusive adalah hampir sama - malah mereka tidak dapat membezakannya! Oleh itu, muslimah boleh tetap terus bergaya dengan tudung bawal kerana koleksi bawal asli Artie Exclusive pada harga marhaen & sangat mam

Bawal Cotton Voile Japan Katalog Sampel Warna Tudung Bidang 45/50/55

Laman ini memudahkan carian contoh warna² tudung bawal cotton voile Japan. Gunakan butang Search untuk membuat carian tudung bawal super mudah & cepat mengikut code warna, warna panggilan & grup warna. Gunakan keyword "all" atau "semua" (tanpa quote) untuk paparan semua. Klik image untuk zoom dekat & download. Mula carian warna dibawah ini. Selamat mencuba!  Nak mula sikit-sikit, sini boleh buat tudung jenama sendiri bayar ansuran serendah RM34.50/bulan saja >>>  https://mycollection.shop/hijab.co

Sticker Manik Bentuk Dokoh Kerongsang Untuk Tudung Kaftan & Kurung Moden

Sticker manik DMC pelekat hotfix design bentuk kerongsang brooch dokoh, bentuk manik 3D, mendapat sambutan luar biasa sejak kebelakangan ini. Manik² DMC original bukan sahaja diletakkan pada koleksi baju busana kurung baru atau tudung, malah boleh digunakan untuk 'upgrade' baju² lama yang masih elok supaya kelihatan lebih eksklusif. Dengan Kolaborasi: Qilafairy Exclusive Johor ©2021 Kini tidak perlu menjahit satu² manik 3D pada baju kegemaran anda! Anda bebas dengan idea, bergaya ikut design kegemaran sahaja... Sticker hotfix manik DMC senang saja untuk diletak pada baju, kaftab atau tudung, guna seterika biasa mahupun mesin steam press. Sticker manik DMC bentuk kerongsang dokoh ini datang dalam saiz nominal 40cm x 40cm, dapat antara 12 - 30 bentuk, mempunyai berbagai corak & motif moden. Jika disusun letak pada tudung atau baju kurung moden, kebaya moden, busana, kaftan & seangkatannya, pakaian tersebut akan kelihatan lebih eksklusif.

Tag Label Tudung Jenama Sendiri

Perasan tak tudung jenama brand besar seperti Bawal Exclusive, Benang Hijau, Aidijuma menggunakan tag jenis woven pada koleksi bawal² mereka? Oleh kerana tudung bawal plain pada dasarnya nampak sama, yang membezakan adalah kualiti material kain bawal cotton voile digunakan oleh brand tudung masing². Oleh itu, senang pengguna untuk kenal pasti bawal jenis/brand apa digunakan ketika dipakai dengan adanya tag atau label tudung begini. Tag tudung yang sering digunakan oleh brand² besar & founder² adalah dari jenis woven/tenun, Center-Fold (lipat tengah) atau End-Fold (lipat hujung). Material dibuat dari damask atau campuran nylon & benang warna pilihan ditenun jahit mesin ikut design/logo brand masing². Harga tag tudung begini boleh serendah 0.10 sen satu & tidak mahal mana. Ia boleh menggunakan berbagai warna dari benang gold, silver, hitam, putih & sebagainya, ikut design logo founder². Tag tudung woven begini tahan lasak & tak luntur warna, perm

Bawal Sulam Bunga Bintang Koleksi Design

Antara design² bawal sulam keluaran Oktober tahun ini, koleksi bawal plain cotton voile Japan dengan rekaan sulam bentuk bunga bintang diletakkan secara tabur tersusun dihias dengan manik exclusive gred AAAA berkilat seperti manik mahal dari Austria.  Keluaran: 10/2023 Spesifikasi: Bawal: Premium Voile Scarf Fabrik: Cotton voile Japan export quality Bidang: 45 (~110cm) Bentuk: Square (segiempat sama) Kelim: Closed overlock Label: No tag / Artie Premium Pilihan Warna: 20+ Borong: RM28 Retail: Boleh sehingga RM76 (berdasarkan lokasi & kos niaga) Ciri 2 : Kain bawal premium tidak jarang & tidak berbulu. Awning on-point & senang bentuk. Kelim kemas jahitan tepi signatur bawal Kelantan. Jahitan sulam kemas luar/dalam. Kualiti kain dikaitkan mirip bawal asli. Pilihan kain bawal founder 2 berjenama & butik² exclusive.

Status Produk

Berikut adalah panduan & keterangan berkenaan status produk:-

  • Nilai Hebat - Produk berstatus jualan dengan lebih nilai dari harga asal.
  • Terbaru - Produk baru dilancarkan, kurang dari 10 hari dari warktu penyenaraian.
  • Restok - Produk telah ditambah stok & mempunyai bilangan mencukupi untuk edaran.
  • Tiada Stok - Produk sudah kehabisan stok.
  • Terhad - Produk mempunyai kuantiti/saiz/warna/kombo warna terhad.
  • Tamat Keluaran - Produk tidak diedarkan.

Penghantaran

Ketika ini kami di #galeriartie menyediakan khidmat penghantaran seperti berikut:-

Semenanjung Malaysia

  • Pos Laju - penerimaan pakej 1-3 hari bekerja. (*)
  • CityLink - 90% penerimaan pakej dalam 24 jam. (*)
  • J&T Express - penerimaan pakej dalam 1-3 hari bekerja. (*)
  • Logistik - penerimaan pakej hari sama pick up di rangkaian pekhidmatan logisitk terpilih.

(*) Bergantung kepada persekitaran & keadaan semasa.


Sabah & Sarawak

  • Pos Laju - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • J&T Express - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • CTSI Logistik - Mel udara, postage bayar ketika terima 3-5 hari.

Brunei, Singapura & Thailand

  • Penerimaan pakej di negeri M'sia bersempadan - jimat kos & cepat.
  • International mail service Pos Laju Malaysia

Lain-lain Negara

  • Berdasarkan perbincangan.

Kaedah Pesanan

  1. Membuat pesanan terus di laman web galeriartie.com atau menerusi aplikasi Whatsapp, Wechat, Facebook, Telegram & sebagainya.
  2. Pesanan di proses & kam akan berhubung untuk tujuan pengesahan & semakan stok.
  3. Perincian pesanan & kemaskini pembayaran disertakan.
  4. Membuat pembayaran & mengirimkan salinan.
  5. Pesanan dihantar melalui perkhidmatan penghantaran yang dipilih.
  6. Pesanan sampai ke destinasi dalam jangka waktu ditetapkan.

Pesanan Borong

  1. Ketika ini pesanan borong hanya dikhaskan untuk ahli niaga berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan borong adalah bagi jumlah produk melebihi 10 unit (bawal), 100pcs (sticker).
  3. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  4. Nyatakan warna, design yang diperlukan (jika perlu).
  5. Penerimaan bayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  6. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.

Pesanan Dropship

  1. Ketika ini pesanan dropship hanya dikhaskan untuk ahli berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan dropship boleh dilakukan di laman web ini & atau melalui aplikasi Whatsapp, Facebook, Telegram
  3. Nyatakan warna, design dipesan.
  4. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  5. Sila sertakan maklumat penerima seperti nama penuh, nombor telefon, alamat penghantaran serta poskod.
  6. Masukkan butiran Agen seperti nama & nombor telefon diruang AGEN. Kemudian tekan butang serah.
  7. Penerimaan pembayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  8. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.
Dengan menekan "Add to Cart" & "Hantar Pesanan" anda telah bersetuju, membaca & memahami keterangan yang tertera pada laman disediakan.
Warna atau kombo warna produk akan ada sedikit perbezaaan tona kerana faktor resolusi skrin & pencahayaan ketika pengambaraan.

Liputan & Disiarkan Media

Tudung Bawal Artie di Harian Metro
Borong tudung bawal tv1 rtm Malaysia
Borong tudung di THR Gegar
Borong tudung bawal sticker hotfix Kota Bharu

Kilang tudung bawal sulam bawal asli exclusive cotton voile Japan borong tudung dari kilang, Bawal Kelantan kilang tudung satin crepe cotton voile murah stok bersedia.