Bawal Cotton Voile Japan Katalog Sampel Warna Tudung Bidang 45/50/55

Laman ini memudahkan carian contoh warna² tudung bawal cotton voile Japan. Gunakan butang Search untuk membuat carian tudung bawal super mudah & cepat mengikut code warna, warna panggilan & grup warna.

Gunakan keyword "all" atau "semua" (tanpa quote) untuk paparan semua.

Klik image untuk zoom dekat & download.

Mula carian warna dibawah ini. Selamat mencuba!

Nak mula sikit-sikit, sini boleh buat tudung jenama sendiri bayar ansuran serendah RM34.50/bulan saja >>> https://mycollection.shop/hijab.co

Tone/Tona:

Terdapat 0 warna cotton voile ditemui.

[Updates] 01/2024

  • 7 warna baru!

[Updates] 12/2023

  • Kemaskini paparan popup zoom.
  • Kemaskini carian.
  • Tambahan sampel warna.

[Updates] 07/2023

  • 6 warna baru sampel kain bawal cotton voile Japan
  • Paparan sampel warna ikut turutan.
  • Paparan pilihan bidang besar 50/55.

Jika ada sebarang komen, cadangan, feedback berkenaan tools ini, gunakan ruang comments di bawah. Pandangan anda sangatlah membantu untuk menambah baik! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFkAA45lVtMMELZK9U5Uk6NdM1_yyio2SaxJTizc_ePEbcrewYc-Le-1dVTHGA7_MfhOd1JDedIsMvKQwwoySqA5oJks9trDeiKUgyoByNiHzuw5ILsiQT8VsB0wDQ91bSecRdcoBKuKQ-6GX7eU09jAo4vZIqMEzmpkdRQKE-WV81nL4n5XFQq98GXQ/s72-c-rw/InShot_20220419_071616645.webp

16 ulasan:

  1. Material: cotton voile
    Comfortability: Tak Jarang
    Warna ivory, seller memenuhi keperluan saya untuk order tudung ivory. Great value to money.

    BalasPadam
  2. Tudung ok sangat. Tak tebal, tak nipis memenuhi citarasa sy. Citarasa org lain tak tahu 😁 Bagi sample warna kat seller ok je beliau siap tunjuk colour catalog. So warna mmg ngam. Last minute tukar colour pun seller baik je layan request. Penghantaran pun cepat. Tq seller dan j&t...

    BalasPadam
  3. Cantik warnanya
    Penghantaran cepat
    Kain pon elok...
    Sangat2 berpuas hati
    πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
    ⭐⭐⭐⭐⭐

    BalasPadam
  4. KAIN ELOK SENANG JADI ..TERIMA KASIH SALLER THE BEST ❤️❤️❤️❤️PENGHANTARAN TIPTOP MEMANG LAJU GILEEE NI YG NK REPEAT PLAKKK TENKIU SGT II…HARGA MEMANG BERBALOI GILA...

    BalasPadam
  5. Kualiti kain bagus. Sedap pakai. Dah berapa kali order dengan seller ni. Memang puas hati. Semalam order grey plak

    BalasPadam
  6. TQ seller tudung saya sudah sampai..
    Cantik2 semuanya πŸ˜˜πŸ‘ ..
    Alhamdulillah dah 2x beli ngn seller ni
    Seller yg trbaik dan pantas kemarin order hari ni
    Sampai
    Tq abg poslaju

    BalasPadam
  7. MashaaAllah , cantik sgt kainnye , dah try pakai td elok je terletak dan xkembang , puas hati dooh2 , trima kasih seller peramah sgt , sure will repeat kaler lain ❤❤❤

    BalasPadam
  8. Tq seller, fast delivery. Seller bagus, update kat kita brg yg kita oder. Jahitan kelim tepi tudung sgt kemas, kain OK la berpatutan dgn harga. Kain lembut x keras. Warna tudung yg sampai memang sama sebijik mcm yg kita oder. Recommended sgt utk sapa2 yg nk beli tudung bawal dgn harga yg berpatutan.

    BalasPadam
  9. tudung dah sampai. cantik. material okay sesuai dgn harga. boleh pakai sedondon nanti dgn mysis. seller peramah. goodrespon.

    BalasPadam
  10. Kain cantik, jarang yang sesuai dengan material cotton voile, dan yang pentingnya servis seller yang baik! Thank you, will repeat order insyaAllah ❤

    BalasPadam
  11. Sellers respond dgn soalan yang di tanya sgt cepat. Penghantaran cepat.. good good.. dpt free gift batu tudung.. πŸ’•πŸ’•

    BalasPadam
  12. thanks seller, material puas hati😍

    BalasPadam
  13. Bought for my sister, she loves it πŸ₯°

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah, received the goods 😍 thank you so much seller πŸ₯°

    BalasPadam
  15. Material: cotton
    Warna cantik. Tdung pon senang bntuk. Shipping pon laju. Seller peramah. Puas hati smuenye.

    BalasPadam
  16. Variation: K44 Ivory,Bidang 45
    Penghantaran laju. Packaging okey. Kain okey, terbentuk elok je. Cukup segi empat. Boleh repeat another color. Terima kasih seller.

    BalasPadam

Ulasan, komentar & pandangan diterbitkan adalah hak & tanggungjawab masing2. Ketahui lanjut dasar Polisi Privasi laman kami.

Menarik Minggu Ini...

Tudung Bawal Sulam Terbaru Kenapa Sulaman Tangan Pilihan Founder²

Nampaknya trend memakai tudung bawal sulam semakin dominan, permintaan luarbiasa kaum Hawa semua peringkat umur. Kaum Hawa di Malaysia yg memakai hijab, mencari kelainan, memastikan fesyen gaya di pakai kelihatan sofistikated, trendy, tetapi masih mengekalkan kesederhanaan bertudung. Thailand, Filipina & Indonesia, tidak kurang hebatnya permintaan tudung bawal sulam begini, kerana keunikan rekaan serta kehalusan seni bentuk design sulam ditawarkan.

Warna Tona Biru Tudung Jualan Tertinggi 2023

Usahawanita & founder² tudung jenama sendiri mesti tercari² apakah warna² pilihan utama bakal² pelanggan mereka? Selalunya founder² ini akan memilih tona² warna yg mereka suka, tetapi hakikatnya, yg membeli bukannya diri sendiri bukan? Pilihan warna tudung terpaling laris agak subjektif, adakalanya mengikut musim serta keadaan semasa.

Warna Baru Tudung Bawal Cotton Voile Japan 2024

Fesyen muslimah di Malaysia berkembang pesat sejak 10 tahun kebelakangan ini. Kaum hawa yg berhijab bertudung kini lebih berani mengayakan fesyen² yg lebih sofistikated, bijak pula menggabung padan tona² warna, tetapi masih mengekalkan kesederhanaan (modest) -- berpakaian cara muslimah. Oleh kerana pilihan warna busana² kaum hawa berhijab terlalu banyak, penuh warna-warni, maka bertambahlah rona² warna tudung bg memudahkan suai padan gaya fesyen dipakai masing². Sudah tentu pilihan utama kaum Hawa berhijab fesyen memilih tudung bawal atau shawl kerana rekaan tudung² begini mempunyai pilihan warna yg lebih luas berbanding warna² keluaran koleksi tudung ikut trend semasa.

Contoh Design Bawal Sulam Viral Permintaan Luarbiasa

Tidak dapat dinafikan, bawal sulam atau tudung bawal kelim sulam membuat 'come-back' sejak tahun 2019 & 2020 lagi. Permintaan untuk tudung bawal sulam ini sangat luarbiasa & betul² konsisten di sepanjang tahun 2020, 2021, 2022, 2023 hingga kini. Bagi membantu founder², laman ini akan sentiasa diupdate, seperti katalog, dengan design² tudung bawal sulam terbaru & viral. Sebagai pembekal & pembuat tudung bawal cotton voile Japan jenama sendiri, kami terus perhatikan 'trend' & halatuju permintaan tudung² bawal rekaan sulam terbaru. Malah rekaan tudung bawal sulam dikeluarkan antara menjadi 'trending' dikalangan peminat² tudung bawal cotton voile Japan di Malaysia, Sabah & Sarawak, Thailand, Singapura & Brunei. Disini kami himpunkan koleksi rekaan terkini tudung bawal sulam yang menjadi popular & viral sepanjang tahun. Klik pada imej untuk lihat koleksi penuh & warna² kain bawal cotton vo

Template Susun Manik Tabur Super Cepat Guna Templet Grid

Ramai tertanya², bagaimana brand² tudung & founder² ini buat susun manik tabur di tudung² keluaran mereka nampak kemas, tersusun, jarak konsisten kelihatan exclusive. Guna tali inci atau pembaris ke? Guna mesin siap ada slot letak manik ada jarak tertentu ke? Tak perlu bazir masa, olahkan idea design susunan manik DMC/Copy anda pada koleksi tudung & pakaian guna templet grid sahaja.

Bawal Asli No.1 Harga Offer Kain Cotton Voile Japan Baru Clear Stock

Harga termurah, harga offer paling rendah, tudung bawal asli No.1 cotton voile Japan kini pada harga rahmah - mampu dimiliki oleh semua.  Kain bawal cotton voile Japan plain (kosong) bidang 45 dengan kelim tebal, closed overlock stitch, signatur tudung bawal Kelantan. Kenapa koleksi tudung bawal asli kelim tebal ini murah sangat? Pemulangan konsainmen (consignment returns) Kain penghujung (ending fabric batch) Tona warna ditamatkan (discontinued color tones) Lebihan order (overstocked orders) Harga kos (original fabric cost price) Online sahaja (online exclusive) Koleksi tudung bawal cotton voile Japan ini kesemuanya adalah baru, tiada defect, kain masih elok, tidak pernah dipakai & kebanyakan adalah dari rak display butik2 exclusive & rakan2 vendor. Cepat dapatkan sehelai sekarang sementara stok masih ada ! Spesifikasi: Saiz: Bidang 45 / ~110cm Bentuk: Segi empat sama Fabrik: Cotton voile Japan kualiti Kelim: Tebal, j

Mesin Steam Press Iron Fabrik Digital Tekap Tampal Sticker Hotfix

Mesin steampress iron baru sesuai untuk menekap & menampal hotfix batu berlian DMC berbagai saiz pada tudung & fabrik pakaian material cotton, chiffon, crepe satin, batik & banyak lagi. Review founder2 yang telah guna mesin steampress jenama ini lebih 8 tahun. Coretan mereka ada disini:  https://www.galeriartie.com/2022/12/10-tip-penjagaan-mesin-steampress-oleh.html  Penghantaran PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia. FREE DELIVERY untuk West Malaysia! Spesifikasi: Power : 1500W Pressing plate size : 26" x 10” Aluminium Pressng Plate with Teflon Coating Washable Ironing Pad Cover Tempat letak fabrik untuk menekap lebih besar dari steam press iron biasa. Sesuai untuk kegunaan komersil & persendirian, rekabentuk kompak boleh diletakkan di butik mahupun dirumah & ruang kerja. Mempunyai ciri-ciri keselamatan dengan kawalan suhu untuk disesuaikan ikut fabrik & spesifikasi sticker hotfix berlian yang ingin ditekan tampal. H

Shopee Bersalah Utamakan Shopee Express Sistem Penghantar Utama

Shopee, laman jualan online terbesar SEA telah mengaku bahawa mereka telah memberikan keutamaan kepada penghantar Shopee Express pada sistem platform e-commerce mereka, di Indonesia. Pihak berkuasa Indonesia mendapati Shopee melanggar perundangan anti-persaingan Indonesia dengan mengutamakan perkhidmatan penghantaran terpilih. Imej: https://commons.m.wikimedia.org/wiki/File:Shopee_Xpress_Delivery_04.jpg  

Status Produk

Berikut adalah panduan & keterangan berkenaan status produk:-

  • Nilai Hebat - Produk berstatus jualan dengan lebih nilai dari harga asal.
  • Terbaru - Produk baru dilancarkan, kurang dari 10 hari dari warktu penyenaraian.
  • Restok - Produk telah ditambah stok & mempunyai bilangan mencukupi untuk edaran.
  • Tiada Stok - Produk sudah kehabisan stok.
  • Terhad - Produk mempunyai kuantiti/saiz/warna/kombo warna terhad.
  • Tamat Keluaran - Produk tidak diedarkan.

Penghantaran

Ketika ini kami di #galeriartie menyediakan khidmat penghantaran seperti berikut:-

Semenanjung Malaysia

  • Pos Laju - penerimaan pakej 1-3 hari bekerja. (*)
  • CityLink - 90% penerimaan pakej dalam 24 jam. (*)
  • J&T Express - penerimaan pakej dalam 1-3 hari bekerja. (*)
  • Logistik - penerimaan pakej hari sama pick up di rangkaian pekhidmatan logisitk terpilih.

(*) Bergantung kepada persekitaran & keadaan semasa.


Sabah & Sarawak

  • Pos Laju - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • J&T Express - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • CTSI Logistik - Mel udara, postage bayar ketika terima 3-5 hari.

Brunei, Singapura & Thailand

  • Penerimaan pakej di negeri M'sia bersempadan - jimat kos & cepat.
  • International mail service Pos Laju Malaysia

Lain-lain Negara

  • Berdasarkan perbincangan.

Kaedah Pesanan

  1. Membuat pesanan terus di laman web galeriartie.com atau menerusi aplikasi Whatsapp, Wechat, Facebook, Telegram & sebagainya.
  2. Pesanan di proses & kam akan berhubung untuk tujuan pengesahan & semakan stok.
  3. Perincian pesanan & kemaskini pembayaran disertakan.
  4. Membuat pembayaran & mengirimkan salinan.
  5. Pesanan dihantar melalui perkhidmatan penghantaran yang dipilih.
  6. Pesanan sampai ke destinasi dalam jangka waktu ditetapkan.

Pesanan Borong

  1. Ketika ini pesanan borong hanya dikhaskan untuk ahli niaga berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan borong adalah bagi jumlah produk melebihi 10 unit (bawal), 100pcs (sticker).
  3. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  4. Nyatakan warna, design yang diperlukan (jika perlu).
  5. Penerimaan bayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  6. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.

Pesanan Dropship

  1. Ketika ini pesanan dropship hanya dikhaskan untuk ahli berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan dropship boleh dilakukan di laman web ini & atau melalui aplikasi Whatsapp, Facebook, Telegram
  3. Nyatakan warna, design dipesan.
  4. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  5. Sila sertakan maklumat penerima seperti nama penuh, nombor telefon, alamat penghantaran serta poskod.
  6. Masukkan butiran Agen seperti nama & nombor telefon diruang AGEN. Kemudian tekan butang serah.
  7. Penerimaan pembayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  8. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.
Dengan menekan "Add to Cart" & "Hantar Pesanan" anda telah bersetuju, membaca & memahami keterangan yang tertera pada laman disediakan.
Warna atau kombo warna produk akan ada sedikit perbezaaan tona kerana faktor resolusi skrin & pencahayaan ketika pengambaraan.

Liputan & Disiarkan Media

Tudung Bawal Artie di Harian Metro
Borong tudung bawal tv1 rtm Malaysia
Borong tudung di THR Gegar
Borong tudung bawal sticker hotfix Kota Bharu

Kilang tudung bawal sulam bawal asli exclusive cotton voile Japan borong tudung dari kilang, Bawal Kelantan kilang tudung satin crepe cotton voile murah stok bersedia.