Mesin Steam Press Iron Fabrik Digital (Tekan Tampal Sticker)

- +
Mesin steampress iron baru sesuai untuk menekap & menampal hotfix batu berlian DMC berbagai saiz pada tudung & fabrik pakaian material cotton, chiffon, crepe satin, batik & banyak lagi.

Review founder2 yang telah guna mesin steampress jenama ini lebih 8 tahun. Coretan mereka ada disini: https://www.galeriartie.com/2022/12/10-tip-penjagaan-mesin-steampress-oleh.html 

Penghantaran PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia.
FREE DELIVERY untuk West Malaysia!

Spesifikasi:

  • Power : 1500W
  • Pressing plate size : 26" x 10”
  • Aluminium Pressng Plate with Teflon Coating
  • Washable Ironing Pad Cover

Tempat letak fabrik untuk menekap lebih besar dari steam press iron biasa. Sesuai untuk keguinaan komersil & persendirian, rekabentuk kompak boleh diletakkan di butik mahupun dirumah & ruang kerja.

Mempunyai ciri-ciri keselamatan dengan kawalan suhu untuk disesuaikan ikut fabrik & spesifikasi sticker hotfix berlian yang ingin ditekan tampal.

Hidupkan mesin tampal tekan fabrik steam press & dalam beberapa minit bersiap untuk menjalankan tugas. Mesin ini dapat menghilangkan kedutan sebarang fabrik serta pelihara lipatan (crease) lebih lama.

Dengan permukaan tekanan lebih 10 kali ganda dari seterika yang biasa, penjimatan waktu kerja yang sama sehingga 8 kali ganda!

Digital fabric steam press ini mempunyai fungsi kering (dry) & stim, fitur "power steam burst", kawalan suhu pemanas & fungsi keselamatan pemanasan automatik, sesuai untuk pelbagai aplikasi berkaitan, termasuk menampal tekan sticker rhinestone berlian DMC pada tudung & pakaian.

Fitur & Aksesori:

  • Handle (pemegang)
  • Steam burst button (butang semburan stim)
  • Water reservoir cap (penutup bekas air)
  • Water reservoir (balang air)
  • Ironing board (tapak pemanas iron)
  • Pressing plate (plet penekan)
  • Pressing plate cover (pembalut plet penekan)
  • On & off switch (suis)
  • Locking Knob ( pengunci)
  • Power indicator light (red) 
  • Pressing indicator light (green)
  • Steam burst ready indicator (yellow)
  • Temperature control buttons (kawalan suhu pemanas)
  • Cord storage compartment (ruang simpan wayar)
  • Measuring cup (bekas sukatan)
  • Spray bottle (botol penyembur)
  • Pressing cushion (kusyen penekan)
  • Pressing indicator alarm 
  • Instructions manual included

Now: 730.00
Before: 899.00
Options:
Start Qty: 1
Cart: Add to Cart
Status: Best Price
W/s: 700.00
D/s: 715.00

Stok borong digital steam press baru saiz besar untuk butik tampal manik berlian
Mesin steam press digital tampal manik berlian baru
Digital steam press supplier Kota Bharu (tampal manik rhinestone)
Digital steam press handle spare parts Kota Bharu (tampal tekan berlian)
Mesin steam press tekan tampal manik rhinestone supplier

Review founder2 yang telah guna mesin steampress jenama ini lebih 8 tahun. Coretan mereka ada disini: https://www.galeriartie.com/2022/12/10-tip-penjagaan-mesin-steampress-oleh.html 

Tags: steam press iron, harga mesin tampal manik, kedai mesin jahit kota bharu, harga upah tampal batu
https://1.bp.blogspot.com/-2J-aUVqOE6A/XvMAOMASwdI/AAAAAAAAA2g/JLeuZDOaZsQM1vQtIMJHTK8cewq-054-gCLcBGAsYHQ/s72-c/mesin-fabric-steam-press-tekan-taml-tudung-bawal_result.jpg https://www.galeriartie.com/2020/06/mesin-steam-press-iron-tampal-manik.html Mesin,Store

11 ulasan:

  1. Terima kasih barang dah sampai. Semua ada 486biji.. cuma kurang berkilat, tahap kilatan biasa2 sahaja. But, ok..berpatutan dgn harga πŸ‘πŸ»

    BalasPadam
  2. Tq πŸ€—πŸ€—diamonds sy dah smpi..proses cpt..penghantaran pun cpt..j&t sgt laju.. order smlm terus pos..dpt harini..πŸ‘πŸ‘πŸ‘ recomended

    BalasPadam
  3. Quality: good

    Cantik bila dipakai kat tudung.. Berbaloi lah jugak dgn harga.. Nnti nak repeat klu dah abis.. Delivery pantas 4 hari dh sampai

    BalasPadam
  4. Manik cantik berkilau elok..tp lambat sampai sbb guna jnt...xdan letak dkt baju raya🀣

    BalasPadam
  5. Barang dah sampai. Thank you...πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜†

    BalasPadam
  6. Manik cantik & berkilau. Harga pun murah berbanding kedai lain.

    BalasPadam
  7. Cantik dan harga murah.. suka sgt bila tampal dkt tudung nanpak macan tudung mahal.. Penghantaran sgt pantas lps tu penjual pun baik sgt.. 😊😊😊😊😊

    BalasPadam
  8. Fast delivery. Sangat sangat

    BalasPadam
  9. Cepatnyaa sampaii .. excited sgt .. jadii siap laa senii saya pada tudung πŸ€—
    Next time nk beli lagii .. tenkiuuu❤

    BalasPadam
  10. Product received in good condition. Very fast delivery. Thank you seller.

    BalasPadam
  11. Seller peramah sangat masa order masa pos out dia pos out kte.. blum pernah jumpa seller mcam ni.. dmc cantik. Nak tampal dekat baju tp tak tahu la kejadiannya mcam mana

    BalasPadam

Ulasan, komentar & pandangan diterbitkan adalah hak & tanggungjawab pengulas yang secara sedar menerbitkannya. Ketahui lanjut dasar Polisi Privasi di laman kami.

Menarik Minggu Ini...

Lilin Melampau Rosakkan Tudung - Lagi Tips Mudah Keraskan Awning

Kain tudung bawal anda lembik, terlalu lembut & susah dibentukkan ketika memakai? Kini tips mudah mengeraskan bahagian awning tudung bawal mahupun shawl anda. Secara umumnya ada 2 cara paling mudah yang boleh digunakan sama, yang lebih ekonomi mahupun memerlukan membeli produk pengeras kain.

Sticker Manik Bentuk Dokoh Kerongsang Untuk Tudung Kaftan & Kurung Moden

Sticker manik DMC pelekat hotfix design bentuk kerongsang brooch dokoh, bentuk manik 3D, mendapat sambutan luar biasa sejak kebelakangan ini. Manik² DMC original bukan sahaja diletakkan pada koleksi baju busana kurung baru atau tudung, malah boleh digunakan untuk 'upgrade' baju² lama yang masih elok supaya kelihatan lebih eksklusif. Dengan Kolaborasi: Qilafairy Exclusive Johor ©2021 Kini tidak perlu menjahit satu² manik 3D pada baju kegemaran anda! Anda bebas dengan idea, bergaya ikut design kegemaran sahaja... Sticker hotfix manik DMC senang saja untuk diletak pada baju, kaftab atau tudung, guna seterika biasa mahupun mesin steam press. Sticker manik DMC bentuk kerongsang dokoh ini datang dalam saiz nominal 40cm x 40cm, dapat antara 12 - 30 bentuk, mempunyai berbagai corak & motif moden. Jika disusun letak pada tudung atau baju kurung moden, kebaya moden, busana, kaftan & seangkatannya, pakaian tersebut akan kelihatan lebih eksklusif. #diamondpa

Tudung Bawal Asli Cotton Voile (No.1) Japan Export

Bagi penggemar tudung bawal, kain Bawal Asli cotton voile Japan eksport memang tidak asing lagi. Di Kelantan atau di negeri-negeri pantai timur Semenanjung Malaysia kain bawal asli cotton voile ini juga dikenali "Bawal No. 1". Tidak seperti kain bawal yang berharga murah, kain bawal asli adalah kain cotton voile sebenar, mudah dibentuk & sentiasa mempunyai tekstur lembut. Sifat kain yang tidak jarang, tidak berbulu jika ulang basuh, urat benang kain yg konsisten serta warna yang lebih memukau, menjadikan kain bawal asli Kelantan pilihan pengguna. Bawal asli Artie Exclusive didatangkan dengan kelim tebal, signitur rekaan tudung bawal Kelantan. Pengguna² yang biasa menggunakan tudung bawal berjenama yang mahal mengakui kain bawal asli cotton voile Japan Artie Exclusive adalah hampir sama - malah mereka tidak dapat membezakannya! Oleh itu, muslimah boleh tetap terus bergaya dengan tudung bawal kerana koleksi bawal asli Artie Exclusive pada harga marhaen & sangat mam

Tag Label Tudung Jenama Sendiri

Perasan tak tudung jenama brand besar seperti Bawal Exclusive, Benang Hijau, Aidijuma menggunakan tag jenis woven pada koleksi bawal² mereka? Oleh kerana tudung bawal plain pada dasarnya nampak sama, yang membezakan adalah kualiti material kain bawal cotton voile digunakan oleh brand tudung masing². Oleh itu, senang pengguna untuk kenal pasti bawal jenis/brand apa digunakan ketika dipakai dengan adanya tag atau label tudung begini. Tag tudung yang sering digunakan oleh brand² besar & founder² adalah dari jenis woven/tenun, Center-Fold (lipat tengah) atau End-Fold (lipat hujung). Material dibuat dari damask atau campuran nylon & benang warna pilihan ditenun jahit mesin ikut design/logo brand masing². Harga tag tudung begini boleh serendah 10 sen satu & tidak mahal mana. Ia boleh menggunakan berbagai warna dari benang gold, silver, hitam, putih & sebagainya, ikut design logo founder². Tag tudung woven begini tahan lasak & tak luntur warna, permukaan l

Mengenal Jenis Fabrik Kain Tudung - Crepe (Moss & Valentro)

Berbagai fabrik boleh digunakan untuk dijadikan pilihan dibuat tudung atau pakaian muslimah. Namun pilihan fabrik yang sesuai banyak bergantung kepada rekaan (design) koleksi tudung/pakaian tersebut. Kali ini Artie Natasha berkongsikan fabrik tudung pilihan terhangat tahun 2015 sehingga Hari Raya Aidilfitri & dijangka akan terus menjadi pilihan muslimah sepanjang masa, untuk fesyen bertudung mahupun dijadikan jubah atau kain blaus. Imej ikshan : www.jxmytex.com

Hotfix Sticker Rhinestone 4 Jalur Corak Snowflake Salju [XU-8690]

Sticker hotfix 4 jalur corak snowflake salji 5 bucu kombinasi saiz batu berlian & warna padanan. Sangat sesuai untuk hiasan dekoratif pada hujung pakaian seperti tudung, bawal exclusive, baju kurung, kebaya, seluar & sebagainya. Menampal tekan rekaan rhinestone akan lebih mudah & cepat jika menggunakan pelekat hotfix. Pelekat ini membantu untuk memastikan rekaan batu berlian kekal ketika proses aplikasi ke fabrik atau pakaian. Pelekat hotfix (stickers) mudahkan pindah corak rekaan rhinestone (batu berlian), manik, hiasan fabrik dari templet ke mana-mana fabrik pakaian bersesuaian. Rhinestone DMC diperbuat dari bahan kaca dengan rekaan tapak rata (flat back), direka khusus untuk aplikasi pada fabrik & pakaian. Rekaan rhinestone DMC terdapat dalam berbagai bentuk eksklusif seperti corak batu berlian (diamond). kristal (crystal), batu permata (gem stone) & banyak lagi. Sticker hotfix untuk fabrik pakaian & tudung ini bersaiz 40cm x 40cm dengan berbagai co

Hotfix Sticker Berpelekat 4 Line Bentuk Bunga 4 Kuntum [870]

Pelekat stickers hotfix corak 4 line bentuk bunga 4 kuntum kombinasi saiz batu berlian & warna padanan. Sesuai untuk hiasan dekoratif pada pakaian seperti tudung, bawal eksklusif, baju kurung, kebaya, seluar & sebagainya. Pelekat hotfix (stickers) mudahkan pindah corak rekaan rhinestone (batu berlian), manik, hiasan fabrik dari templet ke mana-mana fabrik pakaian bersesuaian. Rhinestone DMC diperbuat dari bahan kaca dengan rekaan tapak rata (flat back), direka khusus untuk aplikasi pada fabrik & pakaian. Rekaan rhinestone DMC terdapat dalam berbagai bentuk eksklusif seperti corak batu berlian (diamond). kristal (crystal), batu permata (gem stone) & banyak lagi. Sticker hotfix untuk fabrik pakaian & tudung ini bersaiz 40cm x 40cm dengan berbagai corak & motif moden inspirasi alam semula jadi serta kelihatan eksklusif, dipadan berbagai warna rhinestones menarik seperti warna emas, perak, hitam, putih & sebagainya. Hotfix ini boleh diaplikasi mengguna

Tudung Coklat Muda Pelajar Perempuan Sekolah Malaysia

RM 10.00 Galeri keluaran edisi tudung sekolah berwarna coklat muda (light brown) keluaran Artie Natasha untuk pelajar sekolah perempuan Malaysia. Tudong menggunakan kain kapas + lycra, kain yang  lebih tebal dan tidak mudah kusut. Setiap tudong dijahit rapi dengan double stitching bagi menjamin kelasakan penggunaan bagi seseorang pelajar sekolah. Dilengkapkan awning selebar 2 inchi, potongan sungguh selesa mengikut saiz muka pelajar. Rekabentuk mematuhi standard piawaian ukuran saiz tudung pelajar perempuan Malaysia termasuk ukuran panjang depan dan belakang.. Awning rekaan tudung sekolah ini tidak mudah patah walaupun dibasuh berulang kali! Cubalah... Perincian: Kain kapas, ukuran panjang kain sebelum dilipat - 22-24 inci depan, ukur muka - 11 inci, ukur awning - 10 inci dan lebar awning bahagian atas - 2 inci. Mencuci dengan tangan sahaja, mesin basuh tidak diperlukan. Rendam seketika menggunakan air sejuk dan sabun.

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Status Produk

Berikut adalah panduan & keterangan berkenaan status produk:-

  • Nilai Hebat - Produk berstatus jualan dengan lebih nilai dari harga asal.
  • Terbaru - Produk baru dilancarkan, kurang dari 10 hari dari warktu penyenaraian.
  • Restok - Produk telah ditambah stok & mempunyai bilangan mencukupi untuk edaran.
  • Tiada Stok - Produk sudah kehabisan stok.
  • Terhad - Produk mempunyai kuantiti/saiz/warna/kombo warna terhad.
  • Tamat Keluaran - Produk tidak diedarkan.

Penghantaran

Ketika ini kami di #galeriartie menyediakan khidmat penghantaran seperti berikut:-

Semenanjung Malaysia

  • Pos Laju - penerimaan pakej 1-3 hari bekerja. (*)
  • CityLink - 90% penerimaan pakej dalam 24 jam. (*)
  • J&T Express - penerimaan pakej dalam 1-3 hari bekerja. (*)
  • Logistik - penerimaan pakej hari sama pick up di rangkaian pekhidmatan logisitk terpilih.

(*) Bergantung kepada persekitaran & keadaan semasa.


Sabah & Sarawak

  • Pos Laju - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • J&T Express - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • CTSI Logistik - Mel udara, postage bayar ketika terima 3-5 hari.

Brunei, Singapura & Thailand

  • Penerimaan pakej di negeri M'sia bersempadan - jimat kos & cepat.
  • International mail service Pos Laju Malaysia

Lain-lain Negara

  • Berdasarkan perbincangan.

Kaedah Pesanan

  1. Membuat pesanan terus di laman web galeriartie.com atau menerusi aplikasi Whatsapp, Wechat, Facebook, Telegram & sebagainya.
  2. Pesanan di proses & kam akan berhubung untuk tujuan pengesahan & semakan stok.
  3. Perincian pesanan & kemaskini pembayaran disertakan.
  4. Membuat pembayaran & mengirimkan salinan.
  5. Pesanan dihantar melalui perkhidmatan penghantaran yang dipilih.
  6. Pesanan sampai ke destinasi dalam jangka waktu ditetapkan.

Pesanan Borong

  1. Ketika ini pesanan borong hanya dikhaskan untuk ahli niaga berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan borong adalah bagi jumlah produk melebihi 10 unit (bawal), 100pcs (sticker).
  3. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  4. Nyatakan warna, design yang diperlukan (jika perlu).
  5. Penerimaan bayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  6. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.

Pesanan Dropship

  1. Ketika ini pesanan dropship hanya dikhaskan untuk ahli berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan dropship boleh dilakukan di laman web ini & atau melalui aplikasi Whatsapp, Facebook, Telegram
  3. Nyatakan warna, design dipesan.
  4. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  5. Sila sertakan maklumat penerima seperti nama penuh, nombor telefon, alamat penghantaran serta poskod.
  6. Masukkan butiran Agen seperti nama & nombor telefon diruang AGEN. Kemudian tekan butang serah.
  7. Penerimaan pembayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  8. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.
Dengan menekan "Add to Cart" & "Hantar Pesanan" anda telah bersetuju, membaca & memahami keterangan yang tertera pada laman disediakan.
Warna atau kombo warna produk akan ada sedikit perbezaaan tona kerana faktor resolusi skrin & pencahayaan ketika pengambaraan.

Liputan & Disiarkan Media

Tudung Bawal Artie di Harian Metro Borong tudung bawal tv1 rtm Malaysia Borong tudung di THR Gegar Borong tudung bawal sticker hotfix Kota Bharu

Kilang tudung bawal sulam bawal asli exclusive cotton voile Japan borong tudung dari kilang, Bawal Kelantan kilang tudung satin crepe cotton voile murah stok bersedia.