Bawal Asli No.1 Harga Offer Kain Cotton Voile Japan Baru Clear Stock

- +

Harga termurah, harga offer paling rendah, tudung bawal asli No.1 cotton voile Japan kini pada harga rahmah - mampu dimiliki oleh semua. 

Kain bawal cotton voile Japan plain (kosong) bidang 45 dengan kelim tebal, closed overlock stitch, signatur tudung bawal Kelantan.

Kenapa koleksi tudung bawal asli kelim tebal ini murah sangat?

  • Pemulangan konsainmen (consignment returns)
  • Kain penghujung (ending fabric batch)
  • Tona warna ditamatkan (discontinued color tones)
  • Lebihan order (overstocked orders)
  • Harga kos (original fabric cost price)
  • Online sahaja (online exclusive)

Koleksi tudung bawal cotton voile Japan ini kesemuanya adalah baru, tiada defect, kain masih elok, tidak pernah dipakai & kebanyakan adalah dari rak display butik2 exclusive & rakan2 vendor.

Cepat dapatkan sehelai sekarang sementara stok masih ada!

Spesifikasi:

  • Saiz: Bidang 45 / ~110cm
  • Bentuk: Segi empat sama
  • Fabrik: Cotton voile Japan kualiti
  • Kelim: Tebal, jahitan closed overlock stitch

Sifat-Sifat Bawal Asli Kelantan:

  • Mudah bentuk
  • Awning on-point
  • Senang gosok.
  • Tidak berbulu
  • Sejuk dipakai
  • Kain tidak jarang

Now: 19.95
Before: 29.90
Options:
  • Warna
  • ~ Sila Pilih Warna ~
  • 631 Lite Pink
  • 831A Soft Pink Purple
  • 831 Soft Pink
  • 330L Peach Pink
  • 907 Peach Orange
  • 422L Lite Peach
  • 420 Lite Yellow
  • 713 Dark Coffee
  • W2 Dark Nescafe
  • 05 Ocean Blue
  • K73 Baby Blue
  • BLK Black
  • 113 Lite Nila
  • 918 Purple
  • 929 Mulberry
Start Qty: 1
W/s Qty: 10
Cart: Add to Cart
Shopee: https://shope.ee/9eriDC9BQq
Status: Best Price
W/s: 11.00
D/s: 15.00

Harga borong juga disediakan. Boleh pilih warna, terus berjimat malah tambah nilai produk jualan usawanita².

Ada Shopee? Boleh dapatkan tudung bawal asli No.1 cotton voile Japan ini secara online, ada Free Shipping ditawarkan vendor  disini >>> https://mycollection.shop/hijab.co

Boleh pilih COD, bayar ansuran dengan ShopeePay, nak terima order lagi cepat & postage murah pilih Self-Pickup ketika checkout. Jangan lupa gunakan Voucher2 disediakan yea...

Bawal asli no.1 cotton voile Japan kelim tebal
Bawal asli no.1 cotton voile Japan kelim tebal
Bawal asli no.1 cotton voile Japan kelim tebal
Bawal asli no.1 cotton voile Japan kelim tebal
Bawal asli no.1 cotton voile Japan kelim tebal
Bawal asli no.1 cotton voile Japan kelim tebal
Bawal asli no.1 cotton voile Japan kelim tebal
Bawal asli no.1 cotton voile Japan kelim tebal
Bawal asli no.1 cotton voile Japan kelim tebal
Bawal asli no.1 cotton voile Japan kelim tebal
Bawal asli no.1 cotton voile Japan kelim tebal
Bawal asli no.1 cotton voile Japan kelim tebal
Bawal asli no.1 cotton voile Japan kelim tebal
Bawal asli no.1 cotton voile Japan kelim tebal
Bawal asli no.1 cotton voile Japan kelim tebal
Bawal asli no.1 cotton voile Japan kelim tebal

Nak tengok sample kain & warna bawal, gunakan aplikasi ini >>> Sampel Warna Bawal.

Katalog warna bawal asli cotton voile Japan ada di sini


Bawal Asli No.1 Harga Offer Kain Cotton Voile Japan Baru Clear Stockwarna tudung bawal exclusive
Bawal Asli No.1 Harga Offer Kain Cotton Voile Japan Baru Clear Stockwarna tudung bawal exclusive
Bawal Asli No.1 Harga Offer Kain Cotton Voile Japan Baru Clear Stockwarna tudung bawal exclusive
Bawal Asli No.1 Harga Offer Kain Cotton Voile Japan Baru Clear Stockwarna tudung bawal exclusive
Bawal Asli No.1 Harga Offer Kain Cotton Voile Japan Baru Clear Stockwarna tudung bawal exclusive
Bawal Asli No.1 Harga Offer Kain Cotton Voile Japan Baru Clear Stockwarna tudung bawal exclusive

Resolusi skrin & pencahayaan memainkan peranan - warna pada imej sedikit berbeza.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgYoOwfMWncGNH74HRVx19MrUjL0fe_EDkUFCHBPdBkYoGLCU2VSvl2cmnLSDkx896B2m41qOvXMu26Whoh-7ILPmRCJb5igsL_MZFhQzHQeaF_r6xLYX9L801Hrvay_7Il2Mjj2AMY5SebGVosbgyeCG-kx7N6qx03XwnnEwaFYxz2k_Mrpei2LVFwiqct/s72-w640-c-h640-rw/asli-overrun-all.webp https://www.galeriartie.com/2023/08/bawal-asli-no1-harga-offer-kain-cotton.html Store,Tudung-Bawal

19 ulasan:

  1. Penghantaran cepat sangat.seller inform kt chat parcel dh pick up by courier service.4 tudung yang diterima seperti yang dipesan.kualiti Kain dan jahitan berkualiti.Tq seller untuk free gift

    BalasPadam
  2. Seller post out laju. Barang pun cpt smpy. Cuma saya ade return satu helai sbb warna x sama dgn gambar. Tudung best sgt. Sy rse sy lg prefer kain ni dr bawal ekslusif. Cuma mingkin blh improve dekat benang tepi tu. sbb jahitan x sama. Yg lain ok. Thank you seller

    BalasPadam
  3. Kain dia cantik sangat..senang nak bentuk..terletak elok bila pakai..sy sangat berpuas hati..service seller sangat bagus..keep it up..surely will repeat order..

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah dh sampai.. meterial Kain lembut kelim tepi tdg kemas cantik sgt puas hati.. tq sis

    BalasPadam
  5. Sebelum suka tudungnya saya dah suka sellernya. Very friendly. Rajin update every progress order kita. Feels appreciated sangat. Tudung pula cantik2. Kualiti material dan jahitan memang the best. Next time nak cari colour lain sure akan cari dari kedai ni. Thanks, seller.

    BalasPadam
  6. Kain okay. Delivery pun cepat. Kain sedap pakai. Sesuai dengan harga.

    BalasPadam
  7. penghantaran cepat. kain sedap dipakai. senang terbentuk. jahitan kemas. puas hati 👍

    BalasPadam
  8. Servis terbaik dan kualiti tudung pun terbaik, pasti akan repeat beli colour lain pulak nanti.

    BalasPadam
  9. Tudung telah sampai, Alhamdulillah sgt puas hati dgn bawal exclusive on point sgt. Akan beli lagi.

    BalasPadam
  10. Kain cantik. Keras sikit mula2 tapi akan lembut lepas basuh. Jahitan pon kemas sangat. Delivery laju 👍🏻👍🏻👍🏻

    BalasPadam
  11. Tudung sangat nice.. Mudah bentuk.. Boleh beli lagi nanti.. Thanks seller

    BalasPadam
  12. fast shipping dan seller mmg akan update progress. material nampak cantik dan elok cuma jahitan kelim tu ada 1 kawasan kecil kurang kemas, tapi ok la utk harga ni

    upd: was contacted by seller and they sent replacement for the ones yg kelim rosak, foc. thank you for being courteous 😊

    BalasPadam
  13. Material: cotton
    Comfortability: yes
    Kain sedap n kelim cantik... good quality.cuma utk badan sy mcm pendek sikit.. kaler lite yellow ni lain sikit dari pic. Apa pon bbaloi

    BalasPadam
  14. Cantik sgt tudung jahitan pun kemas terbaik seller tqsm 💕💕💕 Sure akan repear order banyak2 👍🏻💖

    BalasPadam
  15. Comfortability: cantik
    Material: cantik
    puas hati cantik ..terima kasih boleh order lagi nanti

    BalasPadam
  16. Material: okay
    Comfortability: okay
    First time pakai sebab kawan dok pakai tudung dia okay saja. Harap kita pon begitulah.

    BalasPadam
  17. Cantik memang selesa pakai jenama ni labuh elok . Will repeat lagi.

    BalasPadam
  18. barang okay, diterima dalam keadaan baik. suka sangat dan berpuas hati

    BalasPadam
  19. Received the item in good quality and condition.. Thank you so much seller for your fast shipping service.. Will repeat order again soon..

    BalasPadam

Ulasan, komentar & pandangan diterbitkan adalah hak & tanggungjawab masing2. Ketahui lanjut dasar Polisi Privasi laman kami.

Menarik Minggu Ini...

Contoh Design Bawal Sulam Viral Permintaan Luarbiasa

Tidak dapat dinafikan, bawal sulam atau tudung bawal kelim sulam membuat 'come-back' sejak tahun 2019 & 2020 lagi. Permintaan untuk tudung bawal sulam ini sangat luarbiasa & betul² konsisten di sepanjang tahun 2020, 2021, 2022, 2023 hingga kini. Bagi membantu founder², laman ini akan sentiasa diupdate, seperti katalog, dengan design² tudung bawal sulam terbaru & viral. Sebagai pembekal & pembuat tudung bawal cotton voile Japan jenama sendiri, kami terus perhatikan 'trend' & halatuju permintaan tudung² bawal rekaan sulam terbaru. Malah rekaan tudung bawal sulam dikeluarkan antara menjadi 'trending' dikalangan peminat² tudung bawal cotton voile Japan di Malaysia, Sabah & Sarawak, Thailand, Singapura & Brunei. Disini kami himpunkan koleksi rekaan terkini tudung bawal sulam yang menjadi popular & viral sepanjang tahun. Klik pada imej untuk lihat koleksi penuh & warna² kain bawal cotton vo

Bawal Sulam Larra v2 Bunga 3 Kuntum

Rekaan tudung bawal dengan sulam semakin dicari untuk sambutan Aidiladha Hari Raya Haji tahun ini. Founder² tetap sibuk dengan aneka jualan serta persiapan #sale Hari Raya Qurban, bakal mempunyai lebih banyak koleksi² fesyen tudung terbaru & exclusive. Himpunan tudung bawal cotton voile Japan dengan sulaman berbunga² corak 3 kuntum ini antara design sulaman yg mendapat permintaan pengguna. Bawal sulam Larra v2, rekaan klasik menggunakan kain cotton voile, kain bawal paling banyak diminati oleh muslimah² moden. Keluaran tudung sulam kali ini mempunyai sulaman bentuk bunga² kecil,  diletak hias tabur keliling, disusun dengan manik² eksklusif berkilat. Disulam diatas tudung bawal cotton voile Japan dengan jahitan kelim tebal, signitur jahitan kelim tepi tudung kain² bawal khasnya dari negeri Kelantan. Corak² & bentuk sulaman bunga²an ini dihias letak rapi bertambah cantik dengan adanya manik² bentuk diamond exclusive gred AAA berkilat seperti manik maha

Cara Claim Shopee Hantar Pesanan Lewat Boleh Dapat Voucher Diskaun

Shopee telah maklumkan & perkenalkan program terbaru mereka bagi meyakinkan lagi pembeli² untuk mebuat pembelian online tanpa ragu² lagi. Cara Claim voucher On Time Guarentee di Shopee penghantaran lewat tak ikut masa. Program terbaru ini akan membuatkan suasana membeli-belah online lebih mudah serta mengelakkan perasaan anxiety pembeli, lebih² lagi ketika berlaku kelewatan atau masalah penghantaran pesanan online mereka. Pada 6 May, Shopee akan mulakan program On-Time Guarentee untuk memastikan segala pesanan di platform mereka akan dihantar ikut waktu ditetapkan. Dengan program jaminan penghantaran ikut masa ini, pembeli² tidak perlu risau akan pesanan mereka kerana ia dijamin sendiri oleh pihak Shopee.

Design Baju Raya Balik Kampung Jovian Gadis

Bulan Febuari 2024, pereka fesyen tersohor negara, Jovian Mandagie memperkenalkan barisan rekaan baju untuk koleksi Hari Raya tahun ini. Kami kongsikan kesemua rekaan koleksi Balik Kampung Gadis Jovian rekaan terbaru & maha segar, sesuai untuk kaum² Hawa bg persiapan fesyen bergaya mereka di Aidilfitri nanti. Jovian Balik Kampung Collection bagi Gadis menawarkan rekaan baju mini kurung, mini kebaya, long dress, long kebaya & juga Batwing Kurung (kaftan moden).

Krai Waterpark Dibuka Tarikan Riadah Terbaru di Kuala Krai Kelantan

Asalnya kawasan dilanda banjir teruk jajahan di negeri Kelantan pada tahun 2014 yg lalu, terkini Kuala Krai sudah mempunyai pusat permainan air terbesar negeri! Google Maps Location: Pin Lokasi ada dibawah. Waktu operasi di Krai Waterpark: Ahad ~ Khamis: 10pg - 6ptg Jumaat: 9pg - 7ptg Sabtu: 10pg -6ptg Harga Tiket masuk Krai Waterpark: harga ikut jam @ per pax (lebih jimat) Taman tema air Krai Water Park dibuka secara rasminya kepada orang awam bermula pada hari Isnin, 16 Januari 2024. Krai Water Park ini terletak berhampiran Zoo Mini Kuala Krai,  bakal menyajikan berbagai permainan & kemudahan riadah, untuk semua peringkat umur. Taman tema air ini akan beroperasi bermula jam 10 pagi hingga 6 petang.

Bawal Sulam Tangan Anting² v2

Sambutan Aidiladha Hari Raya Haji tahun ini design bawal sulam tangan Anting² kini dalam version ke-2. Founder² masih sibuk dengan persiapan jualan #sale Hari Raya Qurban sehingga pertengahan Jun 2024, kini mempunyai lebih banyak koleksi² fesyen tudung terbaru & exclusive. Koleksi tudung bawal cotton voile Japan dengan sulaman corak berbunga² ini antara design sulaman yg mendapat permintaan pengguna Bawal sulam tangan Anting² v2, rekaan klasik menggunakan kain cotton voile, kain bawal paling digemari muslimah² moden. Keluaran tudung bawal sulam tangan kali ini mempunyai sulaman bentuk bunga² kecil, diletak hias tabur keliling, disusun dengan manik² eksklusif berkilat. Disulam diatas tudung bawal cotton voile Japan dengan jahitan kelim tebal, signitur jahitan kelim tepi tudung kain² bawal negeri Kelantan. Corak² & bentuk sulaman bunga²an ini dihias letak rapi bertambah cantik dengan adanya manik² exclusive gred AAA berkilat seperti manik mahal dari negar

Tudung Bawal Sulam Tangan Aster

Syawal 2024 kini persiapan untuk Aidiladha Hari Raya Korban, founder² terus sibuk dengan jualan #sale Hari Raya Haji, tambahkan koleksi² fesyen tudung terbaru & istimewa untuk sambutan Aidiladha tahun ini. Kali ini, koleksi² tudung bawal cotton voile Japan dengan sulaman bunga tanaman Aster, mendapat permintaan, kerana corak yg lebih natural, sesuai dengan kelembutan sipemakai. Tudung bawal sulam tangan Aster ini menggunakan kain cotton voile, kain bawal paling diminati dipakai bagi mereka² yg gemar bertudung bawal. Mempunyai sulaman tangan bentuk bunga tanamana Aster kecil, diletak pula secara tabur keliling, keluaran kali ini direka susun dengan meletakkan manik² eksklusif berkilat dalam apa juga pencahayaan. Koleksi² tudung bawal sulam plain cotton voile Japan dengan jahitan kelim tebal dijahit halus kemas merupakan kelebihan jahitan kelim untuk kain² bawal dari negeri Kelantan Che Siti Wan Kembang. Corak² & bentuk sulaman bunga tudun

Senarai Barang Wajib Sedia untuk Umrah atau Haji

Dalam mengerjakan ibadah umrah atau Haji, umat Islam harus bersedia dengan berbagai keperluan asas sebelum hendak ke Tanah Suci. Kali ini kami kongsikan senarai checklist barang² keperluan minima, persediaan bagi lelaki atau wanita sebelum memulakan perjalanan ibadah mereka nanti. Matlamat kami kongsikan checklist persediaan barangan keperluan untuk Umrah atau Haji ini bagi memudah semak saja, diharap ketika packing barangan bawaan nanti tidak melebihi berat ditentukan oleh syarikat penerbangan. 

Produk Peranti Apple Made in Malaysia

Apple telah melaporkan, bagi tahun fiskal berakhir 2023, terdapat sejumlah kilang² dari Malaysia membekalkan peralatan sokongan atau komponen² bagi peranti² Apple. Senarai kilang² syarikat Malaysia membuat & membekal komponen2 peranti Apple, Made in Malaysia.

Status Produk

Berikut adalah panduan & keterangan berkenaan status produk:-

  • Nilai Hebat - Produk berstatus jualan dengan lebih nilai dari harga asal.
  • Terbaru - Produk baru dilancarkan, kurang dari 10 hari dari warktu penyenaraian.
  • Restok - Produk telah ditambah stok & mempunyai bilangan mencukupi untuk edaran.
  • Tiada Stok - Produk sudah kehabisan stok.
  • Terhad - Produk mempunyai kuantiti/saiz/warna/kombo warna terhad.
  • Tamat Keluaran - Produk tidak diedarkan.

Penghantaran

Ketika ini kami di #galeriartie menyediakan khidmat penghantaran seperti berikut:-

Semenanjung Malaysia

  • Pos Laju - penerimaan pakej 1-3 hari bekerja. (*)
  • CityLink - 90% penerimaan pakej dalam 24 jam. (*)
  • J&T Express - penerimaan pakej dalam 1-3 hari bekerja. (*)
  • Logistik - penerimaan pakej hari sama pick up di rangkaian pekhidmatan logisitk terpilih.

(*) Bergantung kepada persekitaran & keadaan semasa.


Sabah & Sarawak

  • Pos Laju - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • J&T Express - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • CTSI Logistik - Mel udara, postage bayar ketika terima 3-5 hari.

Brunei, Singapura & Thailand

  • Penerimaan pakej di negeri M'sia bersempadan - jimat kos & cepat.
  • International mail service Pos Laju Malaysia

Lain-lain Negara

  • Berdasarkan perbincangan.

Kaedah Pesanan

  1. Membuat pesanan terus di laman web galeriartie.com atau menerusi aplikasi Whatsapp, Wechat, Facebook, Telegram & sebagainya.
  2. Pesanan di proses & kam akan berhubung untuk tujuan pengesahan & semakan stok.
  3. Perincian pesanan & kemaskini pembayaran disertakan.
  4. Membuat pembayaran & mengirimkan salinan.
  5. Pesanan dihantar melalui perkhidmatan penghantaran yang dipilih.
  6. Pesanan sampai ke destinasi dalam jangka waktu ditetapkan.

Pesanan Borong

  1. Ketika ini pesanan borong hanya dikhaskan untuk ahli niaga berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan borong adalah bagi jumlah produk melebihi 10 unit (bawal), 100pcs (sticker).
  3. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  4. Nyatakan warna, design yang diperlukan (jika perlu).
  5. Penerimaan bayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  6. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.

Pesanan Dropship

  1. Ketika ini pesanan dropship hanya dikhaskan untuk ahli berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan dropship boleh dilakukan di laman web ini & atau melalui aplikasi Whatsapp, Facebook, Telegram
  3. Nyatakan warna, design dipesan.
  4. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  5. Sila sertakan maklumat penerima seperti nama penuh, nombor telefon, alamat penghantaran serta poskod.
  6. Masukkan butiran Agen seperti nama & nombor telefon diruang AGEN. Kemudian tekan butang serah.
  7. Penerimaan pembayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  8. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.
Dengan menekan "Add to Cart" & "Hantar Pesanan" anda telah bersetuju, membaca & memahami keterangan yang tertera pada laman disediakan.
Warna atau kombo warna produk akan ada sedikit perbezaaan tona kerana faktor resolusi skrin & pencahayaan ketika pengambaraan.

Liputan & Disiarkan Media

Tudung Bawal Artie di Harian Metro
Borong tudung bawal tv1 rtm Malaysia
Borong tudung di THR Gegar
Borong tudung bawal sticker hotfix Kota Bharu

Kilang tudung bawal sulam bawal asli exclusive cotton voile Japan borong tudung dari kilang, Bawal Kelantan kilang tudung satin crepe cotton voile murah stok bersedia.