Manik Rhinestone COPY Hotfix Crystals 400+ pcs Berlian Inspirasi Manik Mahal Austria

- +

Pilihan manik crystal rhinestone hotfix COPY exclusive untuk aplikasi tudung bawal tabur & hiasan pakaian, baju, kaftan - kekal berkilat² DIY super mudah!

COPY = Austrian inspired rhinestones crystals made affordable, extra shine, extra shimmering, easy application.

Crystal Sizes / Saiz² Manik (nominal):

  • SS10 = 3mm
  • SS12 = 3.5mm
  • SS16 = 4mm
  • SS20 = 5mm

Pek kecil manik COPY ini boleh siapkan 6-8 helai tudung bawal tabur, ikut design susunan. Disahkan pengguna >400pcs manik dalam 1 peket!

READY STOK IN M'SIA‼️ 

Delivery setiap hari waktu pejabat Kelantan πŸš›πŸ’¨.


Specification / Spesifikasi:

  • 400+ pcs / ss10,12 & 16 diakui pengguna!
  • 12 facet / permukaan ala diamond kristal
  • Machine cut rhinestones (MC) / Potongan mesin
  • High refraction / Kilauan tinggi.
  • Flat base with adhesive / Berpelekat kuat
  • Easy application / Mudah lekat, seterika pun boleh.

Features / Kelebihan:

  • Strong adhesion - Pelekat lekat kuat.
  • DIY - Guna Seterika iron @ mesin steam press.
  • Consistency - Saiz & potongan manik konsisten
  • Add Value - Produk tambah nilai jualan mudah!
  • Lasting - Kilatan lebih tahan, tidak pudar.

Cara² penggunaan:

  1. Setkan suhu iron pada setting "Cotton".
  2. Letakkan templet grid, alas kain spare atau pelekat transparen sticker (jika berkaitan).
  3. Bentangkan permukaan kain dgn rata & pastikan bersih.
  4. Tekap kain untuk panaskan permukaan.
  5. Susun manik COPY dgn permukaan gam menyentuh fabrik.
  6. Alas manik dgn kain spare.
  7. Tekan iron pada tekanan sederhana sehingga 5 detik.
  8. Angkat iron & tepuk tekan manik hingga suam² sejuk menggunakan kain spare.
  9. Perlahan angkat fabrik dari tapak alas iron.
  10. Kibas fabrik untuk lihat ketahanan lekatan manik.
  11. Uang langkah #7-#8 untuk tambah kekuatan lekatan manik, jika perlu.

Now: 10.00
Before: 20.00
Options:
  • Saiz
  • ~Pilih Saiz/Warna Manik~
  • SS10 - Copy Putih Clear (400+ pcs)
  • SS10 - Copy Pelangi AB (400+ pcs)
  • SS12 - Copy Putih Clear (400+ pcs)
  • SS12 - Copy Pelangi AB (400+ pcs)
  • SS16 - Copy Putih Clear (400+ pcs)
  • SS16 - Copy Pelangi AB (400+ pcs)
Start Qty: 1
W/s Qty: 100
Cart: Add to Cart
Shop: https://shope.ee/1VWUVvWpjV
Status: Offer Price
W/s: 10
D/s: 10

Quick Notes / Nota:

  • Jumlah manik per pek adalah anggaran yg hampir tepat.
  • Video produk menggunakan efek pantulan cahaya led 5600K (sinar matahari).
  • Klik "Chat" atau Whats.app kami utk sebarang pertanyaan.
  • Ralat pengilang boleh berlaku, benarkan defek minima bentuk dlm setiap pek.

Perlukan postage murah? Manik hotfix ini juga berada di Shopee >> https://mycollection.shop/hijab.co . Boleh pilih COD, Self-Pickup, Buy Now Pay Later BNPL pun disediakan.

#hotfix #rhinestones #dmc #maniktampal
#beads #diamondcut #chunkybeads
#tudungbawal #jubah #kaftan
#muslimahfashion

Manik crystal rhinestone Copy Austrian inspired diamonds
Saiz nominal manik rhinestones DMC peket kecil
Contoh peket kecil manik rhinestone crystal 400+ pcs
Manik Copy Size SS16 Aurora Borealis AB
Manik Copy saiz SS12 Aurora Borealis AB
Manik Copy SS12 Putih Clear
Manik Copy SS10 Putih Clear
Manik Copy SS10 Auroa Borealis AB
Manik Copy SS16 Putih Clear

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgKTsEdX1R71uspWBTsZH8DGvVTeByNyakU8zyoPoAInjPdMJtP044eFJBQ7XmsoIW4vIlCE871v2xqN8WCEbrAMyagrRS9J05oPMaltpF2a03JYN0pf6Y9SiRMQqi7x1N_xdShaVkSdN-hE0hDgJUsxLZjyjNnAHSMU8AYlsAvUgAZqx2vy4E23eDURuR/s72-w640-c-h640-rw/IMG_20230720_223633.webp https://www.galeriartie.com/2023/08/manik-rhinestone-copy-hotfix-crystals.html Hotfix,Store

13 ulasan:

  1. Semua ok je😁semua barang sampai dengan elok dan cukup. Terima kasih

    BalasPadam
  2. Mak saya sukaa. Dia kata banyakkk and murahh. Terkejut dia. Alhamdulillah

    BalasPadam
  3. Quality: ok
    Berbaloi cantik sgt

    BalasPadam
  4. Quality: okey
    Batu cantik kilat elok.

    BalasPadam
  5. Quality: Terbaik
    Seller sangat ramah.Harga murah.Sori gambar dan video tiada kene mengena.X sempat snap gambar batu...

    BalasPadam
  6. Tqvm seller barang dah sampai dalam keadaan baik sangat berpuas hati tq

    BalasPadam
  7. Ok...cantik dgn harganya

    BalasPadam
  8. Quality: alhamdulillah dah smpaii.. cntkkk

    BalasPadam
  9. Terbaik πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

    BalasPadam
  10. Variation: REQUEST IN CHAT,Premium B45
    Material: bagus
    Comfortability: bagus
    Dah byk kali beli dgn kedai ni. Kali ni custom made pulak. Sampai dgn tepat masa.

    BalasPadam
  11. Variation: COPY Clear,SS12/3.5mm 400+pcs
    Size 12, just nice. X terlalu kecik, x besar sgt. Packaging pun okay. Delivery pantas

    BalasPadam
  12. Quality: batu berkilat2 begermalapan.. psti repeat lgi .. cyrstal AB agaknya lg shininggg 🀩🀩

    BalasPadam
  13. DMC Clear,SS16/4mm 400+pcs
    TQ seller πŸ’.Barang da sampai. Wrapping kemas..plastik isi manik Pon tebal Jenis susah nk koyak. Glass Cristal cantik. Terbaik πŸ‘

    BalasPadam

Ulasan, komentar & pandangan diterbitkan adalah hak & tanggungjawab masing2. Ketahui lanjut dasar Polisi Privasi laman kami.

Menarik Minggu Ini...

Senarai Barang Wajib Sedia untuk Umrah atau Haji

Dalam mengerjakan ibadah umrah atau Haji, umat Islam harus bersedia dengan berbagai keperluan asas sebelum hendak ke Tanah Suci. Kali ini kami kongsikan senarai checklist barang² keperluan minima, persediaan bagi lelaki atau wanita sebelum memulakan perjalanan ibadah mereka nanti. Matlamat kami kongsikan checklist persediaan barangan keperluan untuk Umrah atau Haji ini bagi memudah semak saja, diharap ketika packing barangan bawaan nanti tidak melebihi berat ditentukan oleh syarikat penerbangan. 

Tudung Bawal Sulam Tangan Aster

Syawal 2024 kini persiapan untuk Aidiladha Hari Raya Korban, founder² terus sibuk dengan jualan #sale Hari Raya Haji, tambahkan koleksi² fesyen tudung terbaru & istimewa untuk sambutan Aidiladha tahun ini. Kali ini, koleksi² tudung bawal cotton voile Japan dengan sulaman bunga tanaman Aster, mendapat permintaan, kerana corak yg lebih natural, sesuai dengan kelembutan sipemakai. Tudung bawal sulam tangan Aster ini menggunakan kain cotton voile, kain bawal paling diminati dipakai bagi mereka² yg gemar bertudung bawal. Mempunyai sulaman tangan bentuk bunga tanamana Aster kecil, diletak pula secara tabur keliling, keluaran kali ini direka susun dengan meletakkan manik² eksklusif berkilat dalam apa juga pencahayaan. Koleksi² tudung bawal sulam plain cotton voile Japan dengan jahitan kelim tebal dijahit halus kemas merupakan kelebihan jahitan kelim untuk kain² bawal dari negeri Kelantan Che Siti Wan Kembang. Corak² & bentuk sulaman bunga tudun

Cara Claim Shopee Hantar Pesanan Lewat Boleh Dapat Voucher Diskaun

Shopee telah maklumkan & perkenalkan program terbaru mereka bagi meyakinkan lagi pembeli² untuk mebuat pembelian online tanpa ragu² lagi. Cara Claim voucher On Time Guarentee di Shopee penghantaran lewat tak ikut masa. Program terbaru ini akan membuatkan suasana membeli-belah online lebih mudah serta mengelakkan perasaan anxiety pembeli, lebih² lagi ketika berlaku kelewatan atau masalah penghantaran pesanan online mereka. Pada 6 May, Shopee akan mulakan program On-Time Guarentee untuk memastikan segala pesanan di platform mereka akan dihantar ikut waktu ditetapkan. Dengan program jaminan penghantaran ikut masa ini, pembeli² tidak perlu risau akan pesanan mereka kerana ia dijamin sendiri oleh pihak Shopee.

Contoh Design Bawal Sulam Viral Permintaan Luarbiasa

Tidak dapat dinafikan, bawal sulam atau tudung bawal kelim sulam membuat 'come-back' sejak tahun 2019 & 2020 lagi. Permintaan untuk tudung bawal sulam ini sangat luarbiasa & betul² konsisten di sepanjang tahun 2020, 2021, 2022, 2023 hingga kini. Bagi membantu founder², laman ini akan sentiasa diupdate, seperti katalog, dengan design² tudung bawal sulam terbaru & viral. Sebagai pembekal & pembuat tudung bawal cotton voile Japan jenama sendiri, kami terus perhatikan 'trend' & halatuju permintaan tudung² bawal rekaan sulam terbaru. Malah rekaan tudung bawal sulam dikeluarkan antara menjadi 'trending' dikalangan peminat² tudung bawal cotton voile Japan di Malaysia, Sabah & Sarawak, Thailand, Singapura & Brunei. Disini kami himpunkan koleksi rekaan terkini tudung bawal sulam yang menjadi popular & viral sepanjang tahun. Klik pada imej untuk lihat koleksi penuh & warna² kain bawal cotton vo

Bawal Sulam Tangan Sakura v2

Hari Raya Haji Aidiladha tiap² tahun pasti disembut secara sederhana, maka founder² terus mengeluarkan design² tudung bawal sulam tangan terbaru. Edisi kali ini tudung bawal sulam tangan Sakura v2 menjadi pilihan founder², design upgrade dari bawal sulam Sakura yg pernah dikeluarkan pada tahun 2022/2023. Koleksi tudung bawal cotton voile Japan bersulam ini dengan sulaman corak bunga2 Sakura, antara design sulam yg mendapat permintaan pengguna sepanjang masa. Bawal sulam tangan Sakura v2 adalah rekaan klasik & evergreen, menggunakan kain cotton voile Japan, kain bawal paling di gunakan oleh muslimah² moden & peminat2 fesyen tudung bawal. Tudung ini di mempunyai sulaman motif diatas kain bawal cotton voile Japan dengan jahitan kelim tebal, signitur jahitan kelim tepi tudung bawal di negeri Kelantan. Corak & bentuk sulaman bunga²an Sakura ini dihias letak rapi bersusun bertambah cantik dengan adanya manik² exclusive gred AAA berkilat seperti manik mahal dari negar

Tag Tudung Label Baju Jenama Sendiri

Perasan tak tudung jenama brand besar seperti Bawal Exclusive, Benang Hijau, Aidijuma menggunakan tag jenis woven pada koleksi bawal² mereka? Oleh kerana tudung bawal plain pada dasarnya nampak sama, yang membezakan adalah kualiti material kain bawal cotton voile digunakan oleh brand tudung masing². Oleh itu, senang pengguna untuk kenal pasti bawal jenis/brand apa digunakan ketika dipakai dengan adanya tag atau label tudung begini. Tag tudung yang sering digunakan oleh brand² besar & founder² adalah dari jenis woven/tenun, Center-Fold (lipat tengah) atau End-Fold (lipat hujung). Material dibuat dari damask atau campuran nylon & benang warna pilihan ditenun jahit mesin ikut design/logo brand masing². Harga tag tudung begini boleh serendah 0.10 sen satu & tidak mahal mana. Ia boleh menggunakan berbagai warna dari benang gold, silver, hitam, putih & sebagainya, ikut design logo founder². Tag tudung woven begini tahan lasa

Bawal Sulam Tangan Mawar v2

Kemeriahan Hari Raya Haji Aidiladha tahun ini founder² terus keluarkan design tudung bawal sulam tangan. Kali ini tudung bawal sulam tangan Mawar v2 menjadi pilihan, design upgrade dari sulam Mawar yg pernah dikeluarkan tahun 2022/2023. Koleksi tudung bawal cotton voile Japan dengan sulaman corak bunga Mawar ini antara design sulaman yg mendapat permintaan pengguna sepanjang masa. Bawal sulam tangan Mawar v2 ini adalah rekaan klasik menggunakan kain cotton voile, kain bawal paling di cari oleh muslimah² moden & peminat² fesyen tudung. Disulam diatas tudung bawal cotton voile Japan dengan jahitan kelim tebal, signitur jahitan kelim tepi tudung kain² bawal negeri Kelantan. Corak² & bentuk sulaman bunga²an Mawar ini dihias letak rapi bertambah cantik dengan adanya manik² exclusive gred AAA berkilat seperti manik mahal dari negara Austria & Eropah.  Keluaran: 06/2024 Spesifikasi: Bawal: Premium Voile Scarf Fabrik: Cotton voile Japan export quality Bid

Usahawan Kelantan Paling Kaya Berjaya - Kenapa & Rahsia Dirungkai

Awas artikel ini agak panjang tetapi sangat bermanfaat jika anda ingin mencari wacan mahupun idea/inspirasi untuk memulakan perniagaan anda. Semoga bermanfaat! Sekilas Sejarah Negeri Kelantan Negeri Kelantan juga dikenali dengan nama Tanah Serendah Sekebun Bunga, Tanjung Pura, Negeri Cik Siti Wan Kembang & kini Serambi Mekah. Negeri ini mempunyai 10 jajahan yang terdiri daripada:- Jajahan Kota Bharu Jajahan Pasir Mas Jajahan Tumpat Jajahan Pasir Puteh Jajahan Bachok Jajahan Kuala Krai Jajahan Machang Jajahan Tanah Merah Jajahan Jeli Jajahan Gua Musang Jajahan Kecil Lojing Ekonomi Negeri Ekonomi negeri Kelantan adalah berasaskan produk pertanian, getah, pembalakan, pelancongan, penanaman padi, tembakau & terkini BIJIH BESI. Bagi mereka yang duduk di pesisiran pantai pula, aktiviti penangkapan ikan menjadi penyumbang utma menjana pendapatan untuk seise keluarga. Warga negeri Kelantan juga pandai menggunakan kemahiran berasakan kraf tangan. Ia juga dijadi

Mudah Menjaga Kain Tudung Bawal Lebih Tahan Warna Kekal

Tudung bawal diperbuat dari sejenis kain yang sangat sensitif & kebanyakan kain tudung bawal ini, sama ada dari dalam Malaysia (Kelantan), Jepun, Korea dan sebagainya, adalah sangat nipis. Kain tudung bawal ini juga bergantung kepada jenis kain bawal ia diperbuat. Kini kain tudung bawal digelar "Kangaroo" menjadi pilihan pengguna/peminat fesyen hijab di Malaysia. Tidak ketinggalan, tudung bawal jenama Artie yang boleh diperolehi di +Dunia Tudung Artie Natasha Jalan Merbau, Kota Bharu Kelantan secara helai atau borong, adalah dari kain yang nipis tetapi sangat tahan jika diulang guna/basuh setanding dengan jenama yang lain di pasaran.

Status Produk

Berikut adalah panduan & keterangan berkenaan status produk:-

  • Nilai Hebat - Produk berstatus jualan dengan lebih nilai dari harga asal.
  • Terbaru - Produk baru dilancarkan, kurang dari 10 hari dari warktu penyenaraian.
  • Restok - Produk telah ditambah stok & mempunyai bilangan mencukupi untuk edaran.
  • Tiada Stok - Produk sudah kehabisan stok.
  • Terhad - Produk mempunyai kuantiti/saiz/warna/kombo warna terhad.
  • Tamat Keluaran - Produk tidak diedarkan.

Penghantaran

Ketika ini kami di #galeriartie menyediakan khidmat penghantaran seperti berikut:-

Semenanjung Malaysia

  • Pos Laju - penerimaan pakej 1-3 hari bekerja. (*)
  • CityLink - 90% penerimaan pakej dalam 24 jam. (*)
  • J&T Express - penerimaan pakej dalam 1-3 hari bekerja. (*)
  • Logistik - penerimaan pakej hari sama pick up di rangkaian pekhidmatan logisitk terpilih.

(*) Bergantung kepada persekitaran & keadaan semasa.


Sabah & Sarawak

  • Pos Laju - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • J&T Express - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • CTSI Logistik - Mel udara, postage bayar ketika terima 3-5 hari.

Brunei, Singapura & Thailand

  • Penerimaan pakej di negeri M'sia bersempadan - jimat kos & cepat.
  • International mail service Pos Laju Malaysia

Lain-lain Negara

  • Berdasarkan perbincangan.

Kaedah Pesanan

  1. Membuat pesanan terus di laman web galeriartie.com atau menerusi aplikasi Whatsapp, Wechat, Facebook, Telegram & sebagainya.
  2. Pesanan di proses & kam akan berhubung untuk tujuan pengesahan & semakan stok.
  3. Perincian pesanan & kemaskini pembayaran disertakan.
  4. Membuat pembayaran & mengirimkan salinan.
  5. Pesanan dihantar melalui perkhidmatan penghantaran yang dipilih.
  6. Pesanan sampai ke destinasi dalam jangka waktu ditetapkan.

Pesanan Borong

  1. Ketika ini pesanan borong hanya dikhaskan untuk ahli niaga berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan borong adalah bagi jumlah produk melebihi 10 unit (bawal), 100pcs (sticker).
  3. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  4. Nyatakan warna, design yang diperlukan (jika perlu).
  5. Penerimaan bayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  6. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.

Pesanan Dropship

  1. Ketika ini pesanan dropship hanya dikhaskan untuk ahli berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan dropship boleh dilakukan di laman web ini & atau melalui aplikasi Whatsapp, Facebook, Telegram
  3. Nyatakan warna, design dipesan.
  4. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  5. Sila sertakan maklumat penerima seperti nama penuh, nombor telefon, alamat penghantaran serta poskod.
  6. Masukkan butiran Agen seperti nama & nombor telefon diruang AGEN. Kemudian tekan butang serah.
  7. Penerimaan pembayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  8. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.
Dengan menekan "Add to Cart" & "Hantar Pesanan" anda telah bersetuju, membaca & memahami keterangan yang tertera pada laman disediakan.
Warna atau kombo warna produk akan ada sedikit perbezaaan tona kerana faktor resolusi skrin & pencahayaan ketika pengambaraan.

Liputan & Disiarkan Media

Tudung Bawal Artie di Harian Metro
Borong tudung bawal tv1 rtm Malaysia
Borong tudung di THR Gegar
Borong tudung bawal sticker hotfix Kota Bharu

Kilang tudung bawal sulam bawal asli exclusive cotton voile Japan borong tudung dari kilang, Bawal Kelantan kilang tudung satin crepe cotton voile murah stok bersedia.