Manik Rhinestone COPY Hotfix Crystals 400+ pcs Berlian Inspirasi Manik Mahal Austria

- +

Pilihan manik crystal rhinestone hotfix COPY exclusive untuk aplikasi tudung bawal tabur & hiasan pakaian, baju, kaftan - kekal berkilat² DIY super mudah!

COPY = Austrian inspired rhinestones crystals made affordable, extra shine, extra shimmering, easy application.

Crystal Sizes / Saiz² Manik (nominal):

  • SS10 = 3mm
  • SS12 = 3.5mm
  • SS16 = 4mm
  • SS20 = 5mm

Pek kecil manik COPY ini boleh siapkan 6-8 helai tudung bawal tabur, ikut design susunan. Disahkan pengguna >400pcs manik dalam 1 peket!

READY STOK IN M'SIA‼️ 

Delivery setiap hari waktu pejabat Kelantan πŸš›πŸ’¨.


Specification / Spesifikasi:

  • 400+ pcs / ss10,12 & 16 diakui pengguna!
  • 12 facet / permukaan ala diamond kristal
  • Machine cut rhinestones (MC) / Potongan mesin
  • High refraction / Kilauan tinggi.
  • Flat base with adhesive / Berpelekat kuat
  • Easy application / Mudah lekat, seterika pun boleh.

Features / Kelebihan:

  • Strong adhesion - Pelekat lekat kuat.
  • DIY - Guna Seterika iron @ mesin steam press.
  • Consistency - Saiz & potongan manik konsisten
  • Add Value - Produk tambah nilai jualan mudah!
  • Lasting - Kilatan lebih tahan, tidak pudar.

Cara² penggunaan:

  1. Setkan suhu iron pada setting "Cotton".
  2. Letakkan templet grid, alas kain spare atau pelekat transparen sticker (jika berkaitan).
  3. Bentangkan permukaan kain dgn rata & pastikan bersih.
  4. Tekap kain untuk panaskan permukaan.
  5. Susun manik COPY dgn permukaan gam menyentuh fabrik.
  6. Alas manik dgn kain spare.
  7. Tekan iron pada tekanan sederhana sehingga 5 detik.
  8. Angkat iron & tepuk tekan manik hingga suam² sejuk menggunakan kain spare.
  9. Perlahan angkat fabrik dari tapak alas iron.
  10. Kibas fabrik untuk lihat ketahanan lekatan manik.
  11. Uang langkah #7-#8 untuk tambah kekuatan lekatan manik, jika perlu.

Now: 10.00
Before: 20.00
Options:
  • Saiz
  • ~Pilih Saiz/Warna Manik~
  • SS10 - Copy Putih Clear (400+ pcs)
  • SS10 - Copy Pelangi AB (400+ pcs)
  • SS12 - Copy Putih Clear (400+ pcs)
  • SS12 - Copy Pelangi AB (400+ pcs)
  • SS16 - Copy Putih Clear (400+ pcs)
  • SS16 - Copy Pelangi AB (400+ pcs)
Start Qty: 1
W/s Qty: 100
Cart: Add to Cart
Shop: https://shope.ee/1VWUVvWpjV
Status: Offer Price
W/s: 10
D/s: 10

Quick Notes / Nota:

  • Jumlah manik per pek adalah anggaran yg hampir tepat.
  • Video produk menggunakan efek pantulan cahaya led 5600K (sinar matahari).
  • Klik "Chat" atau Whats.app kami utk sebarang pertanyaan.
  • Ralat pengilang boleh berlaku, benarkan defek minima bentuk dlm setiap pek.

Perlukan postage murah? Manik hotfix ini juga berada di Shopee >> https://mycollection.shop/hijab.co . Boleh pilih COD, Self-Pickup, Buy Now Pay Later BNPL pun disediakan.

#hotfix #rhinestones #dmc #maniktampal
#beads #diamondcut #chunkybeads
#tudungbawal #jubah #kaftan
#muslimahfashion

Manik crystal rhinestone Copy Austrian inspired diamonds
Saiz nominal manik rhinestones DMC peket kecil
Contoh peket kecil manik rhinestone crystal 400+ pcs
Manik Copy Size SS16 Aurora Borealis AB
Manik Copy saiz SS12 Aurora Borealis AB
Manik Copy SS12 Putih Clear
Manik Copy SS10 Putih Clear
Manik Copy SS10 Auroa Borealis AB
Manik Copy SS16 Putih Clear

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgKTsEdX1R71uspWBTsZH8DGvVTeByNyakU8zyoPoAInjPdMJtP044eFJBQ7XmsoIW4vIlCE871v2xqN8WCEbrAMyagrRS9J05oPMaltpF2a03JYN0pf6Y9SiRMQqi7x1N_xdShaVkSdN-hE0hDgJUsxLZjyjNnAHSMU8AYlsAvUgAZqx2vy4E23eDURuR/s72-w640-c-h640-rw/IMG_20230720_223633.webp https://www.galeriartie.com/2023/08/manik-rhinestone-copy-hotfix-crystals.html Hotfix,Store

13 ulasan:

  1. Semua ok je😁semua barang sampai dengan elok dan cukup. Terima kasih

    BalasPadam
  2. Mak saya sukaa. Dia kata banyakkk and murahh. Terkejut dia. Alhamdulillah

    BalasPadam
  3. Quality: ok
    Berbaloi cantik sgt

    BalasPadam
  4. Quality: okey
    Batu cantik kilat elok.

    BalasPadam
  5. Quality: Terbaik
    Seller sangat ramah.Harga murah.Sori gambar dan video tiada kene mengena.X sempat snap gambar batu...

    BalasPadam
  6. Tqvm seller barang dah sampai dalam keadaan baik sangat berpuas hati tq

    BalasPadam
  7. Ok...cantik dgn harganya

    BalasPadam
  8. Quality: alhamdulillah dah smpaii.. cntkkk

    BalasPadam
  9. Terbaik πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

    BalasPadam
  10. Variation: REQUEST IN CHAT,Premium B45
    Material: bagus
    Comfortability: bagus
    Dah byk kali beli dgn kedai ni. Kali ni custom made pulak. Sampai dgn tepat masa.

    BalasPadam
  11. Variation: COPY Clear,SS12/3.5mm 400+pcs
    Size 12, just nice. X terlalu kecik, x besar sgt. Packaging pun okay. Delivery pantas

    BalasPadam
  12. Quality: batu berkilat2 begermalapan.. psti repeat lgi .. cyrstal AB agaknya lg shininggg 🀩🀩

    BalasPadam
  13. DMC Clear,SS16/4mm 400+pcs
    TQ seller πŸ’.Barang da sampai. Wrapping kemas..plastik isi manik Pon tebal Jenis susah nk koyak. Glass Cristal cantik. Terbaik πŸ‘

    BalasPadam

Ulasan, komentar & pandangan diterbitkan adalah hak & tanggungjawab masing2. Ketahui lanjut dasar Polisi Privasi laman kami.

Menarik Minggu Ini...

Tema Warna Trend Hari Raya 2024

Tidak dinafikan, jenama² terkenal busana² & tudung hari raya sudahpun membuat persiapan lebih awal untuk perkenalkan koleksi masing² di hari Lebaran nanti. Persiapan koleksi baru Hari Raya begini selalunya bermula 3 bulan sebelum tibanya bulan puasa Ramadhan. Malah ada jenama² terkenal baju Melayu & baju kurung sepadan telah membuat persiapan sehingga 6 bulan sebelumnya 😱! Januari 2024, jenama baju Melayu & baju kurung sedondon atau sepadan, Bulan Bintang telah memperkenalkan warna² yg bakal trendy menjadi hot πŸ”₯ Hari Raya 2024.

Contoh Design Bawal Sulam Viral Permintaan Luarbiasa

Tidak dapat dinafikan, bawal sulam atau tudung bawal kelim sulam membuat 'come-back' sejak tahun 2019 & 2020 lagi. Permintaan untuk tudung bawal sulam ini sangat luarbiasa & betul² konsisten disepanjang tahun 2020, 2021, 2022, 2023 hingga kini. Bagi membantu founder², laman ini akan sentiasa diupdate, seperti katalog, dengan design² tudung bawal sulam terbaru & viral. Sebagai pembekal & pembuat tudung bawal cotton voile Japan jenama sendiri, kami terus perhatikan 'trend' & halatuju permintaan tudung² bawal rekaan sulam terbaru. Malah rekaan tudung bawal sulam dikeluarkan antara menjadi 'trending' dikalangan peminat² tudung bawal cotton voile Japan di Malaysia, Sabah & Sarawak, Thailand, Singapura & Brunei. Disini kami himpunkan koleksi rekaan terkini tudung bawal sulam yang menjadi popular & viral sepanjang tahun² lalu. Klik pada imej untuk lihat koleksi penuh & warna² kain bawal cott

Design Baju Raya 2024 by LEEYANARAHMAN®

Siapa tidak kenal jenama LEEYANARAHMAN® yg sudah lebih 10 tahun berkecimpung dalam industri fesyen muslimah di Malaysia. Dengan lebih 2 juta followers di Instagram dan hampir 300K pengikut di Facebook, jenama tempatan ini semakin kukuh dalam industri fesyen Malaysia. Menggunakan moto "Design Letops No.1 Malaysia", setiap tahun jenama LEEYANARAHMAN® tidak tertinggal dengan design² baju baru yg lebih segar untuk hari Lebaran nanti. Kali ini kami perkenalkan barisan rekaan baju Hari Raya dari koleksi Gemersik LEEYANARAHMAN® untuk tahun 2024 ini.

Tag Tudung Label Baju Jenama Sendiri

Perasan tak tudung jenama brand besar seperti Bawal Exclusive, Benang Hijau, Aidijuma menggunakan tag jenis woven pada koleksi bawal² mereka? Oleh kerana tudung bawal plain pada dasarnya nampak sama, yang membezakan adalah kualiti material kain bawal cotton voile digunakan oleh brand tudung masing². Oleh itu, senang pengguna untuk kenal pasti bawal jenis/brand apa digunakan ketika dipakai dengan adanya tag atau label tudung begini. Tag tudung yang sering digunakan oleh brand² besar & founder² adalah dari jenis woven/tenun, Center-Fold (lipat tengah) atau End-Fold (lipat hujung). Material dibuat dari damask atau campuran nylon & benang warna pilihan ditenun jahit mesin ikut design/logo brand masing². Harga tag tudung begini boleh serendah 0.10 sen satu & tidak mahal mana. Ia boleh menggunakan berbagai warna dari benang gold, silver, hitam, putih & sebagainya, ikut design logo founder². Tag tudung woven begini tahan lasak & tak luntur warna, perm

Mesin Steam Press Iron Fabrik Digital Tekap Tampal Sticker Hotfix

Mesin steampress iron baru sesuai untuk menekap & menampal hotfix batu berlian DMC berbagai saiz pada tudung & fabrik pakaian material cotton, chiffon, crepe satin, batik & banyak lagi. Review founder2 yang telah guna mesin steampress jenama ini lebih 8 tahun. Coretan mereka ada disini:  https://www.galeriartie.com/2022/12/10-tip-penjagaan-mesin-steampress-oleh.html  Penghantaran PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia. FREE DELIVERY untuk West Malaysia! Spesifikasi: Power : 1500W Pressing plate size : 26" x 10” Aluminium Pressng Plate with Teflon Coating Washable Ironing Pad Cover Tempat letak fabrik untuk menekap lebih besar dari steam press iron biasa. Sesuai untuk kegunaan komersil & persendirian, rekabentuk kompak boleh diletakkan di butik mahupun dirumah & ruang kerja. Mempunyai ciri-ciri keselamatan dengan kawalan suhu untuk disesuaikan ikut fabrik & spesifikasi sticker hotfix berlian yang ingin ditekan tampal. H

Warna Tema Baju Raya 2024 & Tudung Aidilfitri

Warna tema baju raya 2024 pilihan pereka fesyen baju raya Aidilfitri Elrah Exclusive Beberapa minggu lagi umat Islam di seluruh dunia akan menyambut bulan puasa Ramadhan Al Mubarak. Kekalutan memilih tema warna baju raya tahun ini 2024 semakin hangat dikongsikan oleh peminat² fesyen, di laman sosial mahupun di Grup aplikasi mesej masing². Mana taknya, lebih baik sediakan awal² supaya menjelang Ramadhan nanti, boleh terus fokus tumpukan ber-ibadat di sepanjang bulan mulia nanti.

Tudung Jenama Sendiri Cotton Voile Japan Modal Hanya RM35.40 Murah Begini Caranya

Kini buat tudung jenama sendiri serendah RM35.40/bulan pun boleh πŸ€”. Modal niaga bulan² tak besar, tak perlu MoQ tudung bawal banyak², produk tidak expired, permintaan tudung bawal konsisten sepanjang tahun - tak terikut viral bagai. Beli borong, buat tudung jenama sendiri bayar COD atau ansuran bulan² boleh lihat disini >>> https://shope.ee/9erExBRD1M   . Postage pun laju super cepat!

Bawal Cotton Voile Japan Katalog Sampel Warna Tudung Bidang 45/50/55

Laman ini memudahkan carian contoh warna² tudung bawal cotton voile Japan. Gunakan butang Search untuk membuat carian tudung bawal super mudah & cepat mengikut code warna, warna panggilan & grup warna. Gunakan keyword "all" atau "semua" (tanpa quote) untuk paparan semua. Klik image untuk zoom dekat & download. Mula carian warna dibawah ini. Selamat mencuba! Nak mula sikit-sikit, sini boleh buat tudung jenama sendiri bayar ansuran serendah RM34.50/bulan saja >>>  https://mycollection.shop/hijab.co

Warna Tona Biru Tudung Jualan Tertinggi 2023

Usahawanita & founder² tudung jenama sendiri mesti tercari² apakah warna² pilihan utama bakal² pelanggan mereka? Selalunya founder² ini akan memilih tona² warna yg mereka suka, tetapi hakikatnya, yg membeli bukannya diri sendiri bukan? Pilihan warna tudung terpaling laris agak subjektif, adakalanya mengikut musim serta keadaan semasa.

Status Produk

Berikut adalah panduan & keterangan berkenaan status produk:-

  • Nilai Hebat - Produk berstatus jualan dengan lebih nilai dari harga asal.
  • Terbaru - Produk baru dilancarkan, kurang dari 10 hari dari warktu penyenaraian.
  • Restok - Produk telah ditambah stok & mempunyai bilangan mencukupi untuk edaran.
  • Tiada Stok - Produk sudah kehabisan stok.
  • Terhad - Produk mempunyai kuantiti/saiz/warna/kombo warna terhad.
  • Tamat Keluaran - Produk tidak diedarkan.

Penghantaran

Ketika ini kami di #galeriartie menyediakan khidmat penghantaran seperti berikut:-

Semenanjung Malaysia

  • Pos Laju - penerimaan pakej 1-3 hari bekerja. (*)
  • CityLink - 90% penerimaan pakej dalam 24 jam. (*)
  • J&T Express - penerimaan pakej dalam 1-3 hari bekerja. (*)
  • Logistik - penerimaan pakej hari sama pick up di rangkaian pekhidmatan logisitk terpilih.

(*) Bergantung kepada persekitaran & keadaan semasa.


Sabah & Sarawak

  • Pos Laju - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • J&T Express - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • CTSI Logistik - Mel udara, postage bayar ketika terima 3-5 hari.

Brunei, Singapura & Thailand

  • Penerimaan pakej di negeri M'sia bersempadan - jimat kos & cepat.
  • International mail service Pos Laju Malaysia

Lain-lain Negara

  • Berdasarkan perbincangan.

Kaedah Pesanan

  1. Membuat pesanan terus di laman web galeriartie.com atau menerusi aplikasi Whatsapp, Wechat, Facebook, Telegram & sebagainya.
  2. Pesanan di proses & kam akan berhubung untuk tujuan pengesahan & semakan stok.
  3. Perincian pesanan & kemaskini pembayaran disertakan.
  4. Membuat pembayaran & mengirimkan salinan.
  5. Pesanan dihantar melalui perkhidmatan penghantaran yang dipilih.
  6. Pesanan sampai ke destinasi dalam jangka waktu ditetapkan.

Pesanan Borong

  1. Ketika ini pesanan borong hanya dikhaskan untuk ahli niaga berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan borong adalah bagi jumlah produk melebihi 10 unit (bawal), 100pcs (sticker).
  3. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  4. Nyatakan warna, design yang diperlukan (jika perlu).
  5. Penerimaan bayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  6. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.

Pesanan Dropship

  1. Ketika ini pesanan dropship hanya dikhaskan untuk ahli berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan dropship boleh dilakukan di laman web ini & atau melalui aplikasi Whatsapp, Facebook, Telegram
  3. Nyatakan warna, design dipesan.
  4. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  5. Sila sertakan maklumat penerima seperti nama penuh, nombor telefon, alamat penghantaran serta poskod.
  6. Masukkan butiran Agen seperti nama & nombor telefon diruang AGEN. Kemudian tekan butang serah.
  7. Penerimaan pembayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  8. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.
Dengan menekan "Add to Cart" & "Hantar Pesanan" anda telah bersetuju, membaca & memahami keterangan yang tertera pada laman disediakan.
Warna atau kombo warna produk akan ada sedikit perbezaaan tona kerana faktor resolusi skrin & pencahayaan ketika pengambaraan.

Liputan & Disiarkan Media

Tudung Bawal Artie di Harian Metro
Borong tudung bawal tv1 rtm Malaysia
Borong tudung di THR Gegar
Borong tudung bawal sticker hotfix Kota Bharu

Kilang tudung bawal sulam bawal asli exclusive cotton voile Japan borong tudung dari kilang, Bawal Kelantan kilang tudung satin crepe cotton voile murah stok bersedia.