Baju Raya Branded Slim Fit Murah RM50

Hari Raya Aidilfitri dalam 3 minggu lagi, berbanding tahun² lalu, ramai masih buat persediaan secara online sahaja.

Baju Raya Branded Slim Fit Murah RM50 Boleh Berkualiti?

Tahun ini, sudah sedia maklum, warna² maroon, nude latte & oren bata menjadi warna trend untuk busana baju di pagi raya.

Ia dikuatkan dengan jenama² baju raya terus mengeluarkan warna² maroon, oren bata & nude/latte, sekaligus mempengaruhi pilihan pengguna² memilih warna baju raya tersebut.

Bagi kaum hawa yg tidak sempat shopping kerana sibuk, boleh sahaja order online, baju² suami & anak² contoh di Shopee atau Lazada.

Sekarang ini tidak perlu risau, jika barang tak sampai, barang tidak seperti diiklankan, atau tiba² saja anda perlu ubah fikiran (change of mind), boleh saja Returns!

Wang pembelian sebelumnya itu masuk semula akaun anda -- tak pening kepala. Guna semula beli yg lain kan...

Baju melayu modern slim fit PAZZE dari RM50 Murah

Disini kami terjumpa pula jenama PAZZE, sebuah jenama pakaian kasual & pejabat yg sudah lama bertapak di Malaysia.

Selain barisan baju & seluar serta pakaian kasual harian atau ke pejabat, jenama PAZZE ini juga mengeluarkan edisi khas Baju Melayu Moden Slim Fit Sedondon Series.

PAZZEE: Baju Melayu Modern Slim Fit Sedondon Series 2024

Kelebihan jenama PAZZE Baju Melayu Modern Slim Fit ini adalah:-

1. Sebenarnya ada lebih 20 warna pilihan.
Memberi opsyen pilihan warna banyak utk gaya di pagi raya nanti.

2. Saiz Dewasa lebih banyak.
Ada 6 size dari XS hingga ke 2XL.

3. Saiz Budak lebih banyak.
Ada 7  size dari saiz 0 hingga ke 12

Baju melayu modern slim fit PAZZE dari RM50 Murah

Baju melayu modern slim fit PAZZE dari RM50 Murah

Disamping itu, rekabentuk baju Melayu Modern Slim Fit PAZZE lebih segar kerana:-

  1. Collar: Cekak Musang
  2. Potongan baju slim fit lebih moden
  3. 2 Zip mesra wuduk di sisi badan (kiri dan kanan)
  4. 2 Zip mesra wuduk di sisi lengan (krii dan kanan)
  5. Harga baju didatangkan sekali 5 butang crystal
  6. Pocket di bahagian depan dada

Kami dapati juga pilihan kain digunakan jenama PAZZE untuk koleksi Baju Melayu Modern Slim Fit ini sesuai kerana:-

  1. Satin Matte material, jenis fabrik yg sederhana berkilat.
  2. Kain satin yg tidak panas, tidak gelebeh & tidak berkedut
  3. Jahitan lebih kemas
  4. Warna plain hasil tona colour lebih memukau
  5. Slightly stretchable
Baju melayu modern slim fit PAZZE dari RM50 Murah


Untuk lihat koleksi terbaru jenama PAZZE Baju Melayu Moden Slim Fit ada disini: https://shope.ee/6V0W2BmlHt

Berikut beberapa pandangan & review jujur pengguna² sebenar yg dikongsikan:-

yusmien telah mengatakan...
Material: elok
Comfortability: selesa
alhamdulillah baju sampai cepat dan sangat cantik… cuma saiz sy suka ank2 pakai slim fit… jadi sy amik satu saiz kecil dr umur…
8y amik saiz 6
9y amik saiz 8
11y amik saiz 10
ank sy body mmg jenis kecik² sikit tp mmg amat puas hati.

Pengguna f*****0 pula telah review berikut...
Comfortability: Very comfort
Material: Satin lembut
Anak saya umur 4 tahun.. baju & seluar agk loose.. tapi ok la.. blh pki lama.. tahun ni, tahun ke 3 sy shopping baju raya dekat pazze ni.. yang husband punya size habis.. so, order yang husband punya time diorang restock semula size M☺️ 

Terbaik.. baju sangat2 selesa.. rapi & kemas .. Bajunya lepas di iron, kalau anak saya tergolek2 baring memang bajunya takkan berkedut seribu .. sangat selesa untuk ank2 sebab materialnya satin yg jenis lembut.. bukan berkilat tu.. so, x tak panas sangat la 🫰🏻 

So, silalah beli ye 😊 Tengah ada crazy diskaun 🥳

Husband & myson pakai time raya.. fuhhhh cair beb 🤭😂😂😂

lav97qnnb_ pula mengatakan...
Material: satin
Umur 15tahun. Ngam untuk berat 40kg tinggi 150cm , seluar pun terletak elok je, design memang cun. Kualiti kain 8/10 sgt berpatutan dgn harga, nak upah mahal maaaa, tq seller saya beli ya

Manakala fitriishak pula telah kongsikan...
Material: Kain sejuk cantik iron.
Comfortability: Selesa. Blh buat baju pengantin.
Kali ke 2 beli. Mmg puas hati. Layanan baik. Cpt hantar. Kualiti terjaga. Cuma ade benang tarik kt zip tp OK je tu. Puas hati. Oren die dlm iklan xsama.. Korang tgk 1 filter 1 x kt pic aku tu. Janji korang akn puas hati. Siap butang tau Terima Kasih sy beli Dan akan repeat insya allah. Sy suka peniaga jujur cmni. Terbaik 💪❤️ berat 70kg tinggi 167cm ambil L ngam. Klo XL akn ade labuh tangan n kaki. KLO M akn sangkut kelengkang. Follow je ni.

Dan fanmyra telah review berikut...
Material: good
Comfortability: selesa
Baju sampai sudah..puas hati quality kain terbaik..tebal n cantik..ini yg ke 3 kali sy beli kat kedai..slimfit ngam2 dgn badan anak..x besar..x kecik...klu sape yg nk longgar sikit blhi abil saiz besar sikit dr biasa pakai...next mmg cari baju melayu dekat sini jee..harga pun x mahal

Baju melayu modern slim fit PAZZE dari RM50 Murah

Sebenarnya ada hampir 400 5⭐ review diberikan membuktikan produk jenama PAZZE ini boleh dipercayai. 

Boleh baca semua review² honest pengguna disini: https://shope.ee/6V0W2BmlHt

Diharap perkongsian kami ini memudah cara penyediaan baju raya keluarga anda nanti ketika menyambut lebaran ini.

Memandangkan cuaca yg panas melampau, ditambah pula kesesakan yg luar biasa musim² bulan puasa, sedikit menyukarkan aktiviti shopping di luar.

Oleh itu, membeli secara online, dengan kedai dipercayai, Fast Shipper, boleh Returns percuma, boleh hantar semula jika salah saiz Ubah Fikiran, memang sangat memudahkan.

Kedai online official jenama PAZZE ada disini: https://shope.ee/6V0W2BmlHt

Semoga Membantu!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPtJBq-0oxB5SXeX9hzBlsU4tuMVjpQip8IKI_y2N1tcz8iw2PXKZHDZEXfCwI89YifAJOMONG_hwiSsXCFuNblLI8u3BwD-O6dAuudejbX-HLowAop6fHg6KJlvWkXkZyiXi9F4uUDuddQl9YmFnphAPSMa_ou-sOmdSf_7aHdSx0u0F1HmyBCs2tctv4/s72-c-rw/Baju-Melayu-Moden-Slim-Fit-PAZZE-oren-bata.webp

5 ulasan:

  1. Comfortability: Selesa sgt2
    Material: Cotton
    Terima kasih byk2 seller, tudung dah sampai sehari je. Alhamdulillah dpt yg warna betul2 sama dgn warna baju melayu suami. Jahitan tudung sgt2 kemas. Mula2 tak yakin beli online risau warna lari, tapi sbb seller sgt ramah dan membantu, jauh lebih baik beli online pulak. Dah la murah, shipping pun free. Seller guna teknik pantone warna, mmg betul2 match dgn warna yg kita nak. Terima kasih byk2 seller, mmg recommended utk korang seller ni. Grade A+++ seller.

    BalasPadam
  2. Warna2 pastel dia sangat cantik.. jahitan tepi dia kemas.. jenis kain tudung yang mudah dibentuk.. terima kasih seller ♥️

    BalasPadam
  3. Quality: good
    Batu senang nk tampal, guna iron biasa je, susun susun terus iron
    1 packet tu banyak jgk, boleh tampal kat tudung tudung yg plain
    Terbaik

    BalasPadam
  4. Comfortability: Ok je
    Material: Nice

    BalasPadam
  5. Quality: ok
    Terima kasih boss
    Barang sudah sampai dengan selamatnya
    Semuanya ok
    Memang Terbaiklahh boss 👍👍

    BalasPadam

Ulasan, komentar & pandangan diterbitkan adalah hak & tanggungjawab masing2. Ketahui lanjut dasar Polisi Privasi laman kami.

Menarik Minggu Ini...

Warna Tona Biru Tudung Jualan Tertinggi 2023

Usahawanita & founder² tudung jenama sendiri mesti tercari² apakah warna² pilihan utama bakal² pelanggan mereka? Selalunya founder² ini akan memilih tona² warna yg mereka suka, tetapi hakikatnya, yg membeli bukannya diri sendiri bukan? Pilihan warna tudung terpaling laris agak subjektif, adakalanya mengikut musim serta keadaan semasa.

Warna Baru Tudung Bawal Cotton Voile Japan 2024

Fesyen muslimah di Malaysia berkembang pesat sejak 10 tahun kebelakangan ini. Kaum hawa yg berhijab bertudung kini lebih berani mengayakan fesyen² yg lebih sofistikated, bijak pula menggabung padan tona² warna, tetapi masih mengekalkan kesederhanaan (modest) -- berpakaian cara muslimah. Oleh kerana pilihan warna busana² kaum hawa berhijab terlalu banyak, penuh warna-warni, maka bertambahlah rona² warna tudung bg memudahkan suai padan gaya fesyen dipakai masing². Sudah tentu pilihan utama kaum Hawa berhijab fesyen memilih tudung bawal atau shawl kerana rekaan tudung² begini mempunyai pilihan warna yg lebih luas berbanding warna² keluaran koleksi tudung ikut trend semasa.

Mesin Steam Press Iron Fabrik Digital Tekap Tampal Sticker Hotfix

Mesin steampress iron baru sesuai untuk menekap & menampal hotfix batu berlian DMC berbagai saiz pada tudung & fabrik pakaian material cotton, chiffon, crepe satin, batik & banyak lagi. Review founder2 yang telah guna mesin steampress jenama ini lebih 8 tahun. Coretan mereka ada disini:  https://www.galeriartie.com/2022/12/10-tip-penjagaan-mesin-steampress-oleh.html  Penghantaran PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia. FREE DELIVERY untuk West Malaysia! Spesifikasi: Power : 1500W Pressing plate size : 26" x 10” Aluminium Pressng Plate with Teflon Coating Washable Ironing Pad Cover Tempat letak fabrik untuk menekap lebih besar dari steam press iron biasa. Sesuai untuk kegunaan komersil & persendirian, rekabentuk kompak boleh diletakkan di butik mahupun dirumah & ruang kerja. Mempunyai ciri-ciri keselamatan dengan kawalan suhu untuk disesuaikan ikut fabrik & spesifikasi sticker hotfix berlian yang ingin ditekan tampal. H

Tudung Bawal Sulam Terbaru Kenapa Sulaman Tangan Pilihan Founder²

Nampaknya trend memakai tudung bawal sulam semakin dominan, permintaan luarbiasa kaum Hawa semua peringkat umur. Kaum Hawa di Malaysia yg memakai hijab, mencari kelainan, memastikan fesyen gaya di pakai kelihatan sofistikated, trendy, tetapi masih mengekalkan kesederhanaan bertudung. Thailand, Filipina & Indonesia, tidak kurang hebatnya permintaan tudung bawal sulam begini, kerana keunikan rekaan serta kehalusan seni bentuk design sulam ditawarkan.

Contoh Design Bawal Sulam Viral Permintaan Luarbiasa

Tidak dapat dinafikan, bawal sulam atau tudung bawal kelim sulam membuat 'come-back' sejak tahun 2019 & 2020 lagi. Permintaan untuk tudung bawal sulam ini sangat luarbiasa & betul² konsisten di sepanjang tahun 2020, 2021, 2022, 2023 hingga kini. Bagi membantu founder², laman ini akan sentiasa diupdate, seperti katalog, dengan design² tudung bawal sulam terbaru & viral. Sebagai pembekal & pembuat tudung bawal cotton voile Japan jenama sendiri, kami terus perhatikan 'trend' & halatuju permintaan tudung² bawal rekaan sulam terbaru. Malah rekaan tudung bawal sulam dikeluarkan antara menjadi 'trending' dikalangan peminat² tudung bawal cotton voile Japan di Malaysia, Sabah & Sarawak, Thailand, Singapura & Brunei. Disini kami himpunkan koleksi rekaan terkini tudung bawal sulam yang menjadi popular & viral sepanjang tahun. Klik pada imej untuk lihat koleksi penuh & warna² kain bawal cotton vo

Tudung Tona Warna Kuning Yellow Pilihan Pengguna 2024

Warna² tona ke-kuningan juga menjadi pilihan paling laris peminat² fesyen & kaum Hawa yg ber-hijab tudung. Warna kuning ini melambangkan kegembiraan, ketenangan, keceriaan. Warna kuning juga memberikan rasa kebahagiaan & kehangatan. Tona warna² ke-kuning-an juga secara psikologi bermakna optimis, semangat dan ceria. Usahawanita & founder² tudung jenama sendiri mesti mempunyai range tona² warna kuning di dalam koleksi tudung keluaran mereka.

Lazada Kenalkan 30 Day Return and Refund Polisi Terbaru 2024

Lazada sebuah platform jual beli atas talian E-commerce di Malaysia baru² ini perkenalkan program Return and Refund dengan polisi terbaru bagi pengguna² platform mereka di Malaysia. 30 hari Returns and Refund Lazada Malaysia hampir mirip platform Shopee yg berikan hanya 15 hari sahaja. Berdasarkan laporan Bernama, polisi Return and Refund Lazada Malaysia yg terbaru ini memberikan tambah nilai berguna untuk pelanggan² mereka, seterusnya memudah cara pengalaman membeli belah atas talian tanpa ragu². Imej: Lazada https://www.lazada.com.my Dalam satu kenyataan oleh Lazada Malaysia, pengguna² platform mereka di Malaysia boleh menggunakan kelebihan ini disamping program² lain yg telah sedia ada. Ini termasuk Polisi Pemulangan 30 hari, 30 day Return Policy, yg lebih mesra & mudah bagi sebarang pembelian dari seller² LazMall & Choice. Disamping itu, polisi program Change of Mind di Lazada Malaysia telah diperluaskan untuk lebih banyak produk

Tudung Bawal Sulam Tangan Salju v2

Genap 1 tahun telah berlalu, kini tudung bawal sulam Salju diupgrade, design sudah ke versi 2.  Founder² terus mengeluarkan design² tudung bawal sulam tangan dengan design  lebih segar & terkini kerana permintaan muslimat berhijab sangat luar biasa. Keluaran kali ini tudung bawal sulam tangan Salju v2 menjadi pilihan design founder², rekaan upgrade dari bawal sulam Salju yg pernah dikeluarkan sekitar bulan Jun 2023. Koleksi tudung bawal cotton voile Japan dengan sulaman bentuk bunga2an ini mendapat permintaan pengguna sepanjang masa. Bawal sulam tangan Salju v2 adalah rekaan klasik & evergreen, menggunakan kain cotton voile Japan, kain bawal paling banyak di gunakan oleh muslimah² moden & peminat² fesyen ber-tudung bawal. Tudung ini di mempunyai sulaman motif bunga diatas kain bawal cotton voile Japan dengan jahitan kelim tebal, signitur jahitan kelim tepi bagi tudung bawal di negeri Kelantan. Corak & bentuk sulaman bunga²an ini dihias

Shopee Bersalah Utamakan Shopee Express Sistem Penghantar Utama

Shopee, laman jualan online terbesar SEA telah mengaku bahawa mereka telah memberikan keutamaan kepada penghantar Shopee Express pada sistem platform e-commerce mereka, di Indonesia. Pihak berkuasa Indonesia mendapati Shopee melanggar perundangan anti-persaingan Indonesia dengan mengutamakan perkhidmatan penghantaran terpilih. Imej: https://commons.m.wikimedia.org/wiki/File:Shopee_Xpress_Delivery_04.jpg  

Status Produk

Berikut adalah panduan & keterangan berkenaan status produk:-

  • Nilai Hebat - Produk berstatus jualan dengan lebih nilai dari harga asal.
  • Terbaru - Produk baru dilancarkan, kurang dari 10 hari dari warktu penyenaraian.
  • Restok - Produk telah ditambah stok & mempunyai bilangan mencukupi untuk edaran.
  • Tiada Stok - Produk sudah kehabisan stok.
  • Terhad - Produk mempunyai kuantiti/saiz/warna/kombo warna terhad.
  • Tamat Keluaran - Produk tidak diedarkan.

Penghantaran

Ketika ini kami di #galeriartie menyediakan khidmat penghantaran seperti berikut:-

Semenanjung Malaysia

  • Pos Laju - penerimaan pakej 1-3 hari bekerja. (*)
  • CityLink - 90% penerimaan pakej dalam 24 jam. (*)
  • J&T Express - penerimaan pakej dalam 1-3 hari bekerja. (*)
  • Logistik - penerimaan pakej hari sama pick up di rangkaian pekhidmatan logisitk terpilih.

(*) Bergantung kepada persekitaran & keadaan semasa.


Sabah & Sarawak

  • Pos Laju - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • J&T Express - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • CTSI Logistik - Mel udara, postage bayar ketika terima 3-5 hari.

Brunei, Singapura & Thailand

  • Penerimaan pakej di negeri M'sia bersempadan - jimat kos & cepat.
  • International mail service Pos Laju Malaysia

Lain-lain Negara

  • Berdasarkan perbincangan.

Kaedah Pesanan

  1. Membuat pesanan terus di laman web galeriartie.com atau menerusi aplikasi Whatsapp, Wechat, Facebook, Telegram & sebagainya.
  2. Pesanan di proses & kam akan berhubung untuk tujuan pengesahan & semakan stok.
  3. Perincian pesanan & kemaskini pembayaran disertakan.
  4. Membuat pembayaran & mengirimkan salinan.
  5. Pesanan dihantar melalui perkhidmatan penghantaran yang dipilih.
  6. Pesanan sampai ke destinasi dalam jangka waktu ditetapkan.

Pesanan Borong

  1. Ketika ini pesanan borong hanya dikhaskan untuk ahli niaga berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan borong adalah bagi jumlah produk melebihi 10 unit (bawal), 100pcs (sticker).
  3. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  4. Nyatakan warna, design yang diperlukan (jika perlu).
  5. Penerimaan bayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  6. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.

Pesanan Dropship

  1. Ketika ini pesanan dropship hanya dikhaskan untuk ahli berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan dropship boleh dilakukan di laman web ini & atau melalui aplikasi Whatsapp, Facebook, Telegram
  3. Nyatakan warna, design dipesan.
  4. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  5. Sila sertakan maklumat penerima seperti nama penuh, nombor telefon, alamat penghantaran serta poskod.
  6. Masukkan butiran Agen seperti nama & nombor telefon diruang AGEN. Kemudian tekan butang serah.
  7. Penerimaan pembayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  8. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.
Dengan menekan "Add to Cart" & "Hantar Pesanan" anda telah bersetuju, membaca & memahami keterangan yang tertera pada laman disediakan.
Warna atau kombo warna produk akan ada sedikit perbezaaan tona kerana faktor resolusi skrin & pencahayaan ketika pengambaraan.

Liputan & Disiarkan Media

Tudung Bawal Artie di Harian Metro
Borong tudung bawal tv1 rtm Malaysia
Borong tudung di THR Gegar
Borong tudung bawal sticker hotfix Kota Bharu

Kilang tudung bawal sulam bawal asli exclusive cotton voile Japan borong tudung dari kilang, Bawal Kelantan kilang tudung satin crepe cotton voile murah stok bersedia.