Baju Raya Branded Slim Fit Murah RM50

Hari Raya Aidilfitri dalam 3 minggu lagi, berbanding tahun² lalu, ramai masih buat persediaan secara online sahaja.

Baju Raya Branded Slim Fit Murah RM50 Boleh Berkualiti?

Tahun ini, sudah sedia maklum, warna² maroon, nude latte & oren bata menjadi warna trend untuk busana baju di pagi raya.

Ia dikuatkan dengan jenama² baju raya terus mengeluarkan warna² maroon, oren bata & nude/latte, sekaligus mempengaruhi pilihan pengguna² memilih warna baju raya tersebut.

Bagi kaum hawa yg tidak sempat shopping kerana sibuk, boleh sahaja order online, baju² suami & anak² contoh di Shopee atau Lazada.

Sekarang ini tidak perlu risau, jika barang tak sampai, barang tidak seperti diiklankan, atau tiba² saja anda perlu ubah fikiran (change of mind), boleh saja Returns!

Wang pembelian sebelumnya itu masuk semula akaun anda -- tak pening kepala. Guna semula beli yg lain kan...

Baju melayu modern slim fit PAZZE dari RM50 Murah

Disini kami terjumpa pula jenama PAZZE, sebuah jenama pakaian kasual & pejabat yg sudah lama bertapak di Malaysia.

Selain barisan baju & seluar serta pakaian kasual harian atau ke pejabat, jenama PAZZE ini juga mengeluarkan edisi khas Baju Melayu Moden Slim Fit Sedondon Series.

PAZZEE: Baju Melayu Modern Slim Fit Sedondon Series 2024

Kelebihan jenama PAZZE Baju Melayu Modern Slim Fit ini adalah:-

1. Sebenarnya ada lebih 20 warna pilihan.
Memberi opsyen pilihan warna banyak utk gaya di pagi raya nanti.

2. Saiz Dewasa lebih banyak.
Ada 6 size dari XS hingga ke 2XL.

3. Saiz Budak lebih banyak.
Ada 7  size dari saiz 0 hingga ke 12

Baju melayu modern slim fit PAZZE dari RM50 Murah

Baju melayu modern slim fit PAZZE dari RM50 Murah

Disamping itu, rekabentuk baju Melayu Modern Slim Fit PAZZE lebih segar kerana:-

  1. Collar: Cekak Musang
  2. Potongan baju slim fit lebih moden
  3. 2 Zip mesra wuduk di sisi badan (kiri dan kanan)
  4. 2 Zip mesra wuduk di sisi lengan (krii dan kanan)
  5. Harga baju didatangkan sekali 5 butang crystal
  6. Pocket di bahagian depan dada

Kami dapati juga pilihan kain digunakan jenama PAZZE untuk koleksi Baju Melayu Modern Slim Fit ini sesuai kerana:-

  1. Satin Matte material, jenis fabrik yg sederhana berkilat.
  2. Kain satin yg tidak panas, tidak gelebeh & tidak berkedut
  3. Jahitan lebih kemas
  4. Warna plain hasil tona colour lebih memukau
  5. Slightly stretchable
Baju melayu modern slim fit PAZZE dari RM50 Murah


Untuk lihat koleksi terbaru jenama PAZZE Baju Melayu Moden Slim Fit ada disini: https://shope.ee/6V0W2BmlHt

Berikut beberapa pandangan & review jujur pengguna² sebenar yg dikongsikan:-

yusmien telah mengatakan...
Material: elok
Comfortability: selesa
alhamdulillah baju sampai cepat dan sangat cantik… cuma saiz sy suka ank2 pakai slim fit… jadi sy amik satu saiz kecil dr umur…
8y amik saiz 6
9y amik saiz 8
11y amik saiz 10
ank sy body mmg jenis kecik² sikit tp mmg amat puas hati.

Pengguna f*****0 pula telah review berikut...
Comfortability: Very comfort
Material: Satin lembut
Anak saya umur 4 tahun.. baju & seluar agk loose.. tapi ok la.. blh pki lama.. tahun ni, tahun ke 3 sy shopping baju raya dekat pazze ni.. yang husband punya size habis.. so, order yang husband punya time diorang restock semula size M☺️ 

Terbaik.. baju sangat2 selesa.. rapi & kemas .. Bajunya lepas di iron, kalau anak saya tergolek2 baring memang bajunya takkan berkedut seribu .. sangat selesa untuk ank2 sebab materialnya satin yg jenis lembut.. bukan berkilat tu.. so, x tak panas sangat la 🫰🏻 

So, silalah beli ye 😊 Tengah ada crazy diskaun 🥳

Husband & myson pakai time raya.. fuhhhh cair beb 🤭😂😂😂

lav97qnnb_ pula mengatakan...
Material: satin
Umur 15tahun. Ngam untuk berat 40kg tinggi 150cm , seluar pun terletak elok je, design memang cun. Kualiti kain 8/10 sgt berpatutan dgn harga, nak upah mahal maaaa, tq seller saya beli ya

Manakala fitriishak pula telah kongsikan...
Material: Kain sejuk cantik iron.
Comfortability: Selesa. Blh buat baju pengantin.
Kali ke 2 beli. Mmg puas hati. Layanan baik. Cpt hantar. Kualiti terjaga. Cuma ade benang tarik kt zip tp OK je tu. Puas hati. Oren die dlm iklan xsama.. Korang tgk 1 filter 1 x kt pic aku tu. Janji korang akn puas hati. Siap butang tau Terima Kasih sy beli Dan akan repeat insya allah. Sy suka peniaga jujur cmni. Terbaik 💪❤️ berat 70kg tinggi 167cm ambil L ngam. Klo XL akn ade labuh tangan n kaki. KLO M akn sangkut kelengkang. Follow je ni.

Dan fanmyra telah review berikut...
Material: good
Comfortability: selesa
Baju sampai sudah..puas hati quality kain terbaik..tebal n cantik..ini yg ke 3 kali sy beli kat kedai..slimfit ngam2 dgn badan anak..x besar..x kecik...klu sape yg nk longgar sikit blhi abil saiz besar sikit dr biasa pakai...next mmg cari baju melayu dekat sini jee..harga pun x mahal

Baju melayu modern slim fit PAZZE dari RM50 Murah

Sebenarnya ada hampir 400 5⭐ review diberikan membuktikan produk jenama PAZZE ini boleh dipercayai. 

Boleh baca semua review² honest pengguna disini: https://shope.ee/6V0W2BmlHt

Diharap perkongsian kami ini memudah cara penyediaan baju raya keluarga anda nanti ketika menyambut lebaran ini.

Memandangkan cuaca yg panas melampau, ditambah pula kesesakan yg luar biasa musim² bulan puasa, sedikit menyukarkan aktiviti shopping di luar.

Oleh itu, membeli secara online, dengan kedai dipercayai, Fast Shipper, boleh Returns percuma, boleh hantar semula jika salah saiz Ubah Fikiran, memang sangat memudahkan.

Kedai online official jenama PAZZE ada disini: https://shope.ee/6V0W2BmlHt

Semoga Membantu!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPtJBq-0oxB5SXeX9hzBlsU4tuMVjpQip8IKI_y2N1tcz8iw2PXKZHDZEXfCwI89YifAJOMONG_hwiSsXCFuNblLI8u3BwD-O6dAuudejbX-HLowAop6fHg6KJlvWkXkZyiXi9F4uUDuddQl9YmFnphAPSMa_ou-sOmdSf_7aHdSx0u0F1HmyBCs2tctv4/s72-c-rw/Baju-Melayu-Moden-Slim-Fit-PAZZE-oren-bata.webp https://www.galeriartie.com/2024/03/baju-raya-branded-slim-fit.html Blog,Review,SosMed

5 ulasan:

  1. Comfortability: Selesa sgt2
    Material: Cotton
    Terima kasih byk2 seller, tudung dah sampai sehari je. Alhamdulillah dpt yg warna betul2 sama dgn warna baju melayu suami. Jahitan tudung sgt2 kemas. Mula2 tak yakin beli online risau warna lari, tapi sbb seller sgt ramah dan membantu, jauh lebih baik beli online pulak. Dah la murah, shipping pun free. Seller guna teknik pantone warna, mmg betul2 match dgn warna yg kita nak. Terima kasih byk2 seller, mmg recommended utk korang seller ni. Grade A+++ seller.

    BalasPadam
  2. Warna2 pastel dia sangat cantik.. jahitan tepi dia kemas.. jenis kain tudung yang mudah dibentuk.. terima kasih seller ♥️

    BalasPadam
  3. Quality: good
    Batu senang nk tampal, guna iron biasa je, susun susun terus iron
    1 packet tu banyak jgk, boleh tampal kat tudung tudung yg plain
    Terbaik

    BalasPadam
  4. Comfortability: Ok je
    Material: Nice

    BalasPadam
  5. Quality: ok
    Terima kasih boss
    Barang sudah sampai dengan selamatnya
    Semuanya ok
    Memang Terbaiklahh boss 👍👍

    BalasPadam

Ulasan, komentar & pandangan diterbitkan adalah hak & tanggungjawab masing2. Ketahui lanjut dasar Polisi Privasi laman kami.

Menarik Minggu Ini...

Tema Warna Trend Hari Raya 2024 - Kenapa Jingga/Oren?

Tidak dinafikan, jenama² terkenal busana² & tudung hari raya sudahpun membuat persiapan lebih awal untuk memperkenalkan koleksi busana masing² untuk hari Lebaran Aidilfitri nanti. Persiapan koleksi baru Hari Raya begini selalunya bermula 3 bulan sebelum tibanya bulan puasa Ramadhan.  Malah ada jenama² terkenal baju Melayu & baju kurung sepadan sedondon telah membuat persiapan sehingga 6 bulan sebelumnya lagi 😱! Januari 2024, jenama baju Melayu & baju kurung sedondon atau sepadan, Bulan Bintang telah memperkenalkan warna² yg bakal trendy, dijangka hot 🔥 untuk Hari Raya Aidilfitri 2024 nanti.

Design Baju Raya 2024 by LEEYANARAHMAN®

Siapa tidak kenal jenama LEEYANARAHMAN® yg sudah lebih 10 tahun berkecimpung dalam industri fesyen muslimah di Malaysia. Dengan lebih 2 juta followers di Instagram & hampir 300,000 pengikut di Facebook, jenama tempatan ini semakin kukuh dalam industri fesyen di Malaysia. Menggunakan moto "Design Letops No.1 Malaysia", setiap tahun jenama LEEYANARAHMAN® tidak ketinggalan dengan design² baju baru yg lebih segar untuk hari Lebaran nanti. Kali ini kami perkenalkan barisan rekaan baju Hari Raya dari koleksi Gemersik LEEYANARAHMAN® untuk tahun 2024 ini.

Contoh Design Bawal Sulam Viral Permintaan Luarbiasa

Tidak dapat dinafikan, bawal sulam atau tudung bawal kelim sulam membuat 'come-back' sejak tahun 2019 & 2020 lagi. Permintaan untuk tudung bawal sulam ini sangat luarbiasa & betul² konsisten disepanjang tahun 2020, 2021, 2022, 2023 hingga kini. Bagi membantu founder², laman ini akan sentiasa diupdate, seperti katalog, dengan design² tudung bawal sulam terbaru & viral. Sebagai pembekal & pembuat tudung bawal cotton voile Japan jenama sendiri, kami terus perhatikan 'trend' & halatuju permintaan tudung² bawal rekaan sulam terbaru. Malah rekaan tudung bawal sulam dikeluarkan antara menjadi 'trending' dikalangan peminat² tudung bawal cotton voile Japan di Malaysia, Sabah & Sarawak, Thailand, Singapura & Brunei. Disini kami himpunkan koleksi rekaan terkini tudung bawal sulam yang menjadi popular & viral sepanjang tahun² lalu. Klik pada imej untuk lihat koleksi penuh & warna² kain bawal cott

Design Baju Raya Balik Kampung Jovian Gadis

Bulan Febuari 2024, pereka fesyen tersohor negara, Jovian Mandagie memperkenalkan barisan rekaan baju untuk koleksi Hari Raya tahun ini. Kami kongsikan kesemua rekaan koleksi Balik Kampung Gadis Jovian rekaan terbaru & maha segar, sesuai untuk kaum² Hawa bg persiapan fesyen bergaya mereka di Aidilfitri nanti. Jovian Balik Kampung Collection bagi Gadis menawarkan rekaan baju mini kurung, mini kebaya, long dress, long kebaya & juga Batwing Kurung (kaftan moden).

Warna Tema Tudung Bridesmaid Pilihan

Mencari warna tema untuk bridesmaid atau untuk kelihatan sedondon dalam berkumpulan mungkin akan sedikit mencabar, jika pada saat² akhir 😥. Warna Tema Bridesmaid Tudung Sedondon Pilihan untuk Pengiring Pengantin Ini kerana, tidak semua kedai akan menyimpan stok satu warna, dalam banyak saiz & pada satu² masa - offline ataupun online. Pilihan warna tudung juga mempunyai masalah yg sama kerana kebanyakkan kedai tidak cukup kuantiti mengikut warna tertentu.

Bawal Cotton Voile Japan Katalog Sampel Warna Tudung Bidang 45/50/55

Laman ini memudahkan carian contoh warna² tudung bawal cotton voile Japan. Gunakan butang Search untuk membuat carian tudung bawal super mudah & cepat mengikut code warna, warna panggilan & grup warna. Gunakan keyword "all" atau "semua" (tanpa quote) untuk paparan semua. Klik image untuk zoom dekat & download. Mula carian warna dibawah ini. Selamat mencuba! Nak mula sikit-sikit, sini boleh buat tudung jenama sendiri bayar ansuran serendah RM34.50/bulan saja >>>  https://mycollection.shop/hijab.co

Lilin Melampau Rosakkan Tudung - Lagi Tips Mudah Keraskan Awning

Kain tudung bawal lembik, terlalu lembut & susah pula dibentuk ketika dipakai? Kini ada tips mudah keraskan bahagian awning tudung bawal atau shawl guna peralatan sedia diruma sahaja 😱. Pada umumnya, ada 2 cara paling mudah yang boleh digunakan, cara yang lebih ekonomi mahupun memerlukan membeli produk pengeras kain. Pssst... ramai review tudung bawal cotton voile Japan awning on-point tak perlu nak keras²kan. Contoh kain tudung bawal tersebut ada disini >>>  bawal cotton voile Japan.

Warna Tema Hari Raya 2024 Ramalan & Fesyen Pilihan di Lebaran

Tahun lalu, 2023 warna hitam atau warna² tona gelap menjadi pilihan paling popular muslimin & muslimat untuk warna tema bergaya di Hari Raya Aidilfitri. Sebahagian besar masyarakat di Malaysia yg menyambut hari Lebaran terikut² memakai persalinan sedondon berwarna tona gelap di hari pertama Hari Raya Aidilfitri. Dijangkakan tahun 2024, trend warna² tona gelap sekali lagi menjadi trend & pilihan masyarakat di Malaysia untuk memeriahkan suasana sambutan Aidilfitri. Warna² yg bakal menjadi pilihan & trendy  untuk sambutan lebaran 2024 adalah:-  jingga gelap (burnt orange / dark orange) merah bata (brick red).

Aurebelle Beauty Saman Ruhainies Founder Dakwa Rugi Ratus Ribu

Aurabelle Beauty rugi ratusan ribu ringgit & imej brand jenama tercemar kerana duta produk? Pelakon & artis  Ruhainies diminta membuat permohonan maaf secara terbuka & membayar kerugian mencecah ratusan ribu ringgit kepada syarikat produk kecantikan & kesihatan, Aurebelle Beauty kerana didakwa melanggar kontrak dengan menarik diri dari menjadi duta produk. Imej: Instagram Pengarah Urusan & juga pengasas bersama Aurebelle Beauty, Mohamad Aiman Hakim Nur Hashim memberitahu, pihaknya merancang untuk mengambil tindakan undang² terhadap Ruhainies atau nama sebenarnya, Nur Ruhainies Farehah Zainul Ilyas, 31, didakwa artis tersebut gagal menjalankan tugasnya sebagai duta produk.

Status Produk

Berikut adalah panduan & keterangan berkenaan status produk:-

  • Nilai Hebat - Produk berstatus jualan dengan lebih nilai dari harga asal.
  • Terbaru - Produk baru dilancarkan, kurang dari 10 hari dari warktu penyenaraian.
  • Restok - Produk telah ditambah stok & mempunyai bilangan mencukupi untuk edaran.
  • Tiada Stok - Produk sudah kehabisan stok.
  • Terhad - Produk mempunyai kuantiti/saiz/warna/kombo warna terhad.
  • Tamat Keluaran - Produk tidak diedarkan.

Penghantaran

Ketika ini kami di #galeriartie menyediakan khidmat penghantaran seperti berikut:-

Semenanjung Malaysia

  • Pos Laju - penerimaan pakej 1-3 hari bekerja. (*)
  • CityLink - 90% penerimaan pakej dalam 24 jam. (*)
  • J&T Express - penerimaan pakej dalam 1-3 hari bekerja. (*)
  • Logistik - penerimaan pakej hari sama pick up di rangkaian pekhidmatan logisitk terpilih.

(*) Bergantung kepada persekitaran & keadaan semasa.


Sabah & Sarawak

  • Pos Laju - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • J&T Express - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • CTSI Logistik - Mel udara, postage bayar ketika terima 3-5 hari.

Brunei, Singapura & Thailand

  • Penerimaan pakej di negeri M'sia bersempadan - jimat kos & cepat.
  • International mail service Pos Laju Malaysia

Lain-lain Negara

  • Berdasarkan perbincangan.

Kaedah Pesanan

  1. Membuat pesanan terus di laman web galeriartie.com atau menerusi aplikasi Whatsapp, Wechat, Facebook, Telegram & sebagainya.
  2. Pesanan di proses & kam akan berhubung untuk tujuan pengesahan & semakan stok.
  3. Perincian pesanan & kemaskini pembayaran disertakan.
  4. Membuat pembayaran & mengirimkan salinan.
  5. Pesanan dihantar melalui perkhidmatan penghantaran yang dipilih.
  6. Pesanan sampai ke destinasi dalam jangka waktu ditetapkan.

Pesanan Borong

  1. Ketika ini pesanan borong hanya dikhaskan untuk ahli niaga berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan borong adalah bagi jumlah produk melebihi 10 unit (bawal), 100pcs (sticker).
  3. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  4. Nyatakan warna, design yang diperlukan (jika perlu).
  5. Penerimaan bayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  6. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.

Pesanan Dropship

  1. Ketika ini pesanan dropship hanya dikhaskan untuk ahli berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan dropship boleh dilakukan di laman web ini & atau melalui aplikasi Whatsapp, Facebook, Telegram
  3. Nyatakan warna, design dipesan.
  4. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  5. Sila sertakan maklumat penerima seperti nama penuh, nombor telefon, alamat penghantaran serta poskod.
  6. Masukkan butiran Agen seperti nama & nombor telefon diruang AGEN. Kemudian tekan butang serah.
  7. Penerimaan pembayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  8. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.
Dengan menekan "Add to Cart" & "Hantar Pesanan" anda telah bersetuju, membaca & memahami keterangan yang tertera pada laman disediakan.
Warna atau kombo warna produk akan ada sedikit perbezaaan tona kerana faktor resolusi skrin & pencahayaan ketika pengambaraan.

Liputan & Disiarkan Media

Tudung Bawal Artie di Harian Metro
Borong tudung bawal tv1 rtm Malaysia
Borong tudung di THR Gegar
Borong tudung bawal sticker hotfix Kota Bharu

Kilang tudung bawal sulam bawal asli exclusive cotton voile Japan borong tudung dari kilang, Bawal Kelantan kilang tudung satin crepe cotton voile murah stok bersedia.