Tudung Bawal Asli Cotton Voile (No.1) Japan Export

- +
Bagi penggemar tudung bawal, kain Bawal Asli cotton voile Japan eksport memang tidak asing lagi. Di Kelantan atau di negeri-negeri pantai timur Semenanjung Malaysia kain bawal asli cotton voile ini juga dikenali "Bawal No. 1".

Tidak seperti kain bawal yang berharga murah, kain bawal asli adalah kain cotton voile sebenar, mudah dibentuk & sentiasa mempunyai tekstur lembut.

Sifat kain yang tidak jarang, tidak berbulu jika ulang basuh, urat benang kain yg konsisten serta warna yang lebih memukau, menjadikan kain bawal asli Kelantan pilihan pengguna.

Bawal asli Artie Exclusive didatangkan dengan kelim tebal, signitur rekaan tudung bawal Kelantan.

Pengguna² yang biasa menggunakan tudung bawal berjenama yang mahal mengakui kain bawal asli cotton voile Japan Artie Exclusive adalah hampir sama - malah mereka tidak dapat membezakannya!

Oleh itu, muslimah boleh tetap terus bergaya dengan tudung bawal kerana koleksi bawal asli Artie Exclusive pada harga marhaen & sangat mampu milik.

Spesifikasi:
  • Saiz: Bidang 45 / ~110cm
  • Bentuk: Segi empat sama
  • Fabrik: Cotton voile Japan kualiti eksport
  • Kelim: Tebal, jahitan tight overlock

Sifat-Sifat Bawal Kelantan:
  • Mudah bentuk
  • Awning on-point
  • Senang gosok.
  • Tidak berbulu
  • Sejuk dipakai
  • Tidak jarang

Now: 25.00
Before: 45.00
Options:
  • Warna
  • ~ Sila Pilih Warna ~
  • 01 Salmon
  • 02 Medium Sweet Pink
  • 03 Lite Dusty Pink
  • 04 Soft Cyan
  • 05 Lite Blue
  • 06 Nude
  • 17 Blue Black
  • 65 Mustard
  • 85L Cream
  • 93 Dusty Rose
  • 94 Dusty Pink
  • 97D Dusty Beige
  • 113 Lite Nila
  • 370 Dark Maroon
  • 379 Blue Gray
  • 388 Lite Blue Gray
  • 407 Purple Belacan
  • 413 Hijau lumut
  • 420 Lite Yellow
  • 423 Yellow Orange
  • 539 Dark Blue Gray
  • 545 Dark Blue Gray
  • 581 Dusty Beige
  • 582 Green Gray
  • 629 Chilli Red
  • 704 Dark Gray
  • 751 Cobalt Blue
  • 766 Plum
  • 825 Bata
  • 826 Milo Beige
  • 867 Choco
  • 868 Sand
  • 869 Lite Gray
  • 871 Assam Boi
  • 872 Soft Dusty Pink
  • 877 Royal Blue
  • 879 Dark Gray
  • 880 Dark Chocolate
  • 903A Medium Milo
  • 905 Lite Beige
  • 906 Dark Milo
  • 913 Dusty Orchard
  • 914 Sweet Pink
  • 918 Dark Sweet Pink
  • 932 Butterscotch
  • 936 Cappucino
  • 937 Blossom
  • A29 Dark Green
  • A30 Cyan
  • W1 Lite Nescafe
  • K29 Lite Silver
  • K73 Soft Blue
  • K76 Midmight Blue
  • K132 Pastel Blue
  • K159 Soft Assam Boi
  • K201 Soft Green Gray
  • K206 Lite Khakis
  • K207 Misty White
  • WHT White
  • BLK Black
Start Qty: 1
W/s Qty: 10
Cart: Add to Cart
Shop: https://mycollection.shop/hijab.co
Status: Best Price
W/s: 18.00
D/s:
Harga borong juga disediakan. Boleh pilih warna, terus berjimat malah tambah nilai produk jualan usawanita².

Bawal asli cotton voile Japan jenama sendiri
Bawal Asli Cotton Voile Japan Bawal No.1
Bawal asli cotton voile Japan jenama sendiri kilang OEM
Kilang OEM Bawal asli cotton voile Japan jenama sendiri
Bawal asli cotton voile Japan jenama sendiri
Bawal asli cotton voile Japan kilang OEM jenama sendiri
Bawal asli cotton voile Japan jenama sendiri

Nak tengok sample kain & warna bawal, gunakan aplikasi ini >>> Sampel Warna Bawal.

Katalog warna bawal asli cotton voile Japan ada di sini


Tudung Bawal Asli Cotton Voile (No.1) Japan Exportwarna tudung bawal exclusive
Tudung Bawal Asli Cotton Voile (No.1) Japan Exportwarna tudung bawal exclusive
Tudung Bawal Asli Cotton Voile (No.1) Japan Exportwarna tudung bawal exclusive
Tudung Bawal Asli Cotton Voile (No.1) Japan Exportwarna tudung bawal exclusive
Tudung Bawal Asli Cotton Voile (No.1) Japan Exportwarna tudung bawal exclusive
Tudung Bawal Asli Cotton Voile (No.1) Japan Exportwarna tudung bawal exclusive

Resolusi skrin & pencahayaan memainkan peranan - warna pada imej sedikit berbeza.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0WCWZDigUCJXurG6tQg8qIRJAEwQf9-qwr9jTGUxR4C6mzHCC0ROypViY8y-3wNOa26mWqsdDL3I89cp8xklkboVPTHZd3gA5QCVY9mH6AbxHB7gqsLbIG1e0BszO5PWUxhboAgxAphvQbh7HpfFyrtik0389nY38LTsQF3kqEwFg_lf_bzvnHQH-ew/s72-w640-c-h640/IMG_20210717_130256.jpg https://www.galeriartie.com/2023/02/tudung-bawal-asli-cotton-voile-no1-japan.html Store,Tudung-Bawal

13 ulasan:

  1. Servis terbaik dan kualiti tudung pun terbaik, pasti akan repeat beli colour lain pulak nanti.

    BalasPadam
  2. Seller deliver sangat cepat.. Kain tudung sangat sedap dan senang untuk di bentuk.. Will repeat again👍

    BalasPadam
  3. Tudung sangat nice.. Mudah bentuk.. Boleh beli lagi nanti.. Thanks seller

    BalasPadam
  4. Penghantaran cepat. Pembungkusan bagus. Mudah dibentuk. Jahitan halus cantik, kemas & rapat. Kain agak jarang.. kalau tebal skit mmg jd the perfect bawal cotton.

    BalasPadam
  5. 5 star utk good service by seller. Quality wise, ok untuk harga ni, mmg boleh banding dgn quality BE lah 😀

    BalasPadam
  6. Bawal cantik & tak keras. Lembut je material. Kelim memang kemas. Next time nak repeat color lain pulak. Memang puas hati beli dengan seller ni ❤️

    BalasPadam
  7. Tudung mmg cantik dan puas hati. Mmg jns bawal no 1 nnt blh order yg lain lagi thank u

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah barang dh sampai
    Sampai cepat gila
    Kain bawal no 1
    Kain cantik dan berkualiti
    Terima kasih seller👍👍👍👍👍

    BalasPadam
  9. Kain okay. Delivery pun cepat. Kain sedap pakai. Sesuai dengan harga.

    BalasPadam
  10. Material: cantik kualiti terbaik
    Kain lembut.. blm basuh.. harap x berbulu.. nampak kain macam berkualiti ..kalau ok akan repeat order lg..🥰🥰
    TQ

    BalasPadam
  11. Comfortability: best mcm kain sblum ni
    Material: cotton voile
    Menjadi je cuma sy lbih suka guna spray tudung bhgian awning tu lg la mantop heheh.. ap² pom korg beli la ye jgn ragu² ,oke je tudung ni..klau jarang tu biasala en tudung kaler cerah cmni..dokse bg jarang gak pkai inner tudung je oke ☺️.. tengs seller nnti beli lg utk bt stok tudung kerja

    BalasPadam
  12. Material: good
    Comfortability: yes
    Kain sedap n kelim cantik... good quality.cuma utk badan sy mcm pendek sikit... apa pon bbaloi

    BalasPadam
  13. Material: cotton yg bagus
    Suka..sbb besar sedikit dr saiz biasa 45
    Dah order byk warna dan byk kali

    BalasPadam

Ulasan, komentar & pandangan diterbitkan adalah hak & tanggungjawab masing2. Ketahui lanjut dasar Polisi Privasi laman kami.

Menarik Minggu Ini...

Tema Warna Trend Hari Raya 2024 - Kenapa Jingga/Oren?

Tidak dinafikan, jenama² terkenal busana² & tudung hari raya sudahpun membuat persiapan lebih awal untuk memperkenalkan koleksi busana masing² untuk hari Lebaran Aidilfitri nanti. Persiapan koleksi baru Hari Raya begini selalunya bermula 3 bulan sebelum tibanya bulan puasa Ramadhan.  Malah ada jenama² terkenal baju Melayu & baju kurung sepadan sedondon telah membuat persiapan sehingga 6 bulan sebelumnya lagi 😱! Januari 2024, jenama baju Melayu & baju kurung sedondon atau sepadan, Bulan Bintang telah memperkenalkan warna² yg bakal trendy, dijangka hot 🔥 untuk Hari Raya Aidilfitri 2024 nanti.

Design Baju Raya 2024 by LEEYANARAHMAN®

Siapa tidak kenal jenama LEEYANARAHMAN® yg sudah lebih 10 tahun berkecimpung dalam industri fesyen muslimah di Malaysia. Dengan lebih 2 juta followers di Instagram & hampir 300,000 pengikut di Facebook, jenama tempatan ini semakin kukuh dalam industri fesyen di Malaysia. Menggunakan moto "Design Letops No.1 Malaysia", setiap tahun jenama LEEYANARAHMAN® tidak ketinggalan dengan design² baju baru yg lebih segar untuk hari Lebaran nanti. Kali ini kami perkenalkan barisan rekaan baju Hari Raya dari koleksi Gemersik LEEYANARAHMAN® untuk tahun 2024 ini.

Contoh Design Bawal Sulam Viral Permintaan Luarbiasa

Tidak dapat dinafikan, bawal sulam atau tudung bawal kelim sulam membuat 'come-back' sejak tahun 2019 & 2020 lagi. Permintaan untuk tudung bawal sulam ini sangat luarbiasa & betul² konsisten disepanjang tahun 2020, 2021, 2022, 2023 hingga kini. Bagi membantu founder², laman ini akan sentiasa diupdate, seperti katalog, dengan design² tudung bawal sulam terbaru & viral. Sebagai pembekal & pembuat tudung bawal cotton voile Japan jenama sendiri, kami terus perhatikan 'trend' & halatuju permintaan tudung² bawal rekaan sulam terbaru. Malah rekaan tudung bawal sulam dikeluarkan antara menjadi 'trending' dikalangan peminat² tudung bawal cotton voile Japan di Malaysia, Sabah & Sarawak, Thailand, Singapura & Brunei. Disini kami himpunkan koleksi rekaan terkini tudung bawal sulam yang menjadi popular & viral sepanjang tahun² lalu. Klik pada imej untuk lihat koleksi penuh & warna² kain bawal cott

Design Baju Raya Balik Kampung Jovian Gadis

Bulan Febuari 2024, pereka fesyen tersohor negara, Jovian Mandagie memperkenalkan barisan rekaan baju untuk koleksi Hari Raya tahun ini. Kami kongsikan kesemua rekaan koleksi Balik Kampung Gadis Jovian rekaan terbaru & maha segar, sesuai untuk kaum² Hawa bg persiapan fesyen bergaya mereka di Aidilfitri nanti. Jovian Balik Kampung Collection bagi Gadis menawarkan rekaan baju mini kurung, mini kebaya, long dress, long kebaya & juga Batwing Kurung (kaftan moden).

Warna Tema Tudung Bridesmaid Pilihan

Mencari warna tema untuk bridesmaid atau untuk kelihatan sedondon dalam berkumpulan mungkin akan sedikit mencabar, jika pada saat² akhir 😥. Warna Tema Bridesmaid Tudung Sedondon Pilihan untuk Pengiring Pengantin Ini kerana, tidak semua kedai akan menyimpan stok satu warna, dalam banyak saiz & pada satu² masa - offline ataupun online. Pilihan warna tudung juga mempunyai masalah yg sama kerana kebanyakkan kedai tidak cukup kuantiti mengikut warna tertentu.

Bawal Cotton Voile Japan Katalog Sampel Warna Tudung Bidang 45/50/55

Laman ini memudahkan carian contoh warna² tudung bawal cotton voile Japan. Gunakan butang Search untuk membuat carian tudung bawal super mudah & cepat mengikut code warna, warna panggilan & grup warna. Gunakan keyword "all" atau "semua" (tanpa quote) untuk paparan semua. Klik image untuk zoom dekat & download. Mula carian warna dibawah ini. Selamat mencuba! Nak mula sikit-sikit, sini boleh buat tudung jenama sendiri bayar ansuran serendah RM34.50/bulan saja >>>  https://mycollection.shop/hijab.co

Lilin Melampau Rosakkan Tudung - Lagi Tips Mudah Keraskan Awning

Kain tudung bawal lembik, terlalu lembut & susah pula dibentuk ketika dipakai? Kini ada tips mudah keraskan bahagian awning tudung bawal atau shawl guna peralatan sedia diruma sahaja 😱. Pada umumnya, ada 2 cara paling mudah yang boleh digunakan, cara yang lebih ekonomi mahupun memerlukan membeli produk pengeras kain. Pssst... ramai review tudung bawal cotton voile Japan awning on-point tak perlu nak keras²kan. Contoh kain tudung bawal tersebut ada disini >>>  bawal cotton voile Japan.

Warna Tema Hari Raya 2024 Ramalan & Fesyen Pilihan di Lebaran

Tahun lalu, 2023 warna hitam atau warna² tona gelap menjadi pilihan paling popular muslimin & muslimat untuk warna tema bergaya di Hari Raya Aidilfitri. Sebahagian besar masyarakat di Malaysia yg menyambut hari Lebaran terikut² memakai persalinan sedondon berwarna tona gelap di hari pertama Hari Raya Aidilfitri. Dijangkakan tahun 2024, trend warna² tona gelap sekali lagi menjadi trend & pilihan masyarakat di Malaysia untuk memeriahkan suasana sambutan Aidilfitri. Warna² yg bakal menjadi pilihan & trendy  untuk sambutan lebaran 2024 adalah:-  jingga gelap (burnt orange / dark orange) merah bata (brick red).

Aurebelle Beauty Saman Ruhainies Founder Dakwa Rugi Ratus Ribu

Aurabelle Beauty rugi ratusan ribu ringgit & imej brand jenama tercemar kerana duta produk? Pelakon & artis  Ruhainies diminta membuat permohonan maaf secara terbuka & membayar kerugian mencecah ratusan ribu ringgit kepada syarikat produk kecantikan & kesihatan, Aurebelle Beauty kerana didakwa melanggar kontrak dengan menarik diri dari menjadi duta produk. Imej: Instagram Pengarah Urusan & juga pengasas bersama Aurebelle Beauty, Mohamad Aiman Hakim Nur Hashim memberitahu, pihaknya merancang untuk mengambil tindakan undang² terhadap Ruhainies atau nama sebenarnya, Nur Ruhainies Farehah Zainul Ilyas, 31, didakwa artis tersebut gagal menjalankan tugasnya sebagai duta produk.

Status Produk

Berikut adalah panduan & keterangan berkenaan status produk:-

  • Nilai Hebat - Produk berstatus jualan dengan lebih nilai dari harga asal.
  • Terbaru - Produk baru dilancarkan, kurang dari 10 hari dari warktu penyenaraian.
  • Restok - Produk telah ditambah stok & mempunyai bilangan mencukupi untuk edaran.
  • Tiada Stok - Produk sudah kehabisan stok.
  • Terhad - Produk mempunyai kuantiti/saiz/warna/kombo warna terhad.
  • Tamat Keluaran - Produk tidak diedarkan.

Penghantaran

Ketika ini kami di #galeriartie menyediakan khidmat penghantaran seperti berikut:-

Semenanjung Malaysia

  • Pos Laju - penerimaan pakej 1-3 hari bekerja. (*)
  • CityLink - 90% penerimaan pakej dalam 24 jam. (*)
  • J&T Express - penerimaan pakej dalam 1-3 hari bekerja. (*)
  • Logistik - penerimaan pakej hari sama pick up di rangkaian pekhidmatan logisitk terpilih.

(*) Bergantung kepada persekitaran & keadaan semasa.


Sabah & Sarawak

  • Pos Laju - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • J&T Express - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • CTSI Logistik - Mel udara, postage bayar ketika terima 3-5 hari.

Brunei, Singapura & Thailand

  • Penerimaan pakej di negeri M'sia bersempadan - jimat kos & cepat.
  • International mail service Pos Laju Malaysia

Lain-lain Negara

  • Berdasarkan perbincangan.

Kaedah Pesanan

  1. Membuat pesanan terus di laman web galeriartie.com atau menerusi aplikasi Whatsapp, Wechat, Facebook, Telegram & sebagainya.
  2. Pesanan di proses & kam akan berhubung untuk tujuan pengesahan & semakan stok.
  3. Perincian pesanan & kemaskini pembayaran disertakan.
  4. Membuat pembayaran & mengirimkan salinan.
  5. Pesanan dihantar melalui perkhidmatan penghantaran yang dipilih.
  6. Pesanan sampai ke destinasi dalam jangka waktu ditetapkan.

Pesanan Borong

  1. Ketika ini pesanan borong hanya dikhaskan untuk ahli niaga berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan borong adalah bagi jumlah produk melebihi 10 unit (bawal), 100pcs (sticker).
  3. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  4. Nyatakan warna, design yang diperlukan (jika perlu).
  5. Penerimaan bayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  6. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.

Pesanan Dropship

  1. Ketika ini pesanan dropship hanya dikhaskan untuk ahli berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan dropship boleh dilakukan di laman web ini & atau melalui aplikasi Whatsapp, Facebook, Telegram
  3. Nyatakan warna, design dipesan.
  4. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  5. Sila sertakan maklumat penerima seperti nama penuh, nombor telefon, alamat penghantaran serta poskod.
  6. Masukkan butiran Agen seperti nama & nombor telefon diruang AGEN. Kemudian tekan butang serah.
  7. Penerimaan pembayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  8. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.
Dengan menekan "Add to Cart" & "Hantar Pesanan" anda telah bersetuju, membaca & memahami keterangan yang tertera pada laman disediakan.
Warna atau kombo warna produk akan ada sedikit perbezaaan tona kerana faktor resolusi skrin & pencahayaan ketika pengambaraan.

Liputan & Disiarkan Media

Tudung Bawal Artie di Harian Metro
Borong tudung bawal tv1 rtm Malaysia
Borong tudung di THR Gegar
Borong tudung bawal sticker hotfix Kota Bharu

Kilang tudung bawal sulam bawal asli exclusive cotton voile Japan borong tudung dari kilang, Bawal Kelantan kilang tudung satin crepe cotton voile murah stok bersedia.