Tudung Bawal Bidang Besar B50 Cotton Voile Premium Japan

- +

Tudung bawal bidang besar dari negeri Kelantan memang tidak asing lagi, carian dikalangan muslimah kerana kesesuaian labuhnya ketika digayakan

Tudung bawal cotton voile premium Japan bidang 50 inci, juga digelar "tudung ustazah" atau "tudung labuh" oleh peminat-peminatnya kerana bentuk kain tudungnya yang tidak jarang serta menutup bahagian dada depan & belakang.

Sifat kain premium cotton voile bidang besar begini yang tidak jarang, tidak berbulu jika ulang basuh, urat benang kain yang konsisten serta warna yang lebih memukau, menjadikan kain bawal dari negeri Kelantan pilihan pengguna.

Spesifikasi:

  • Saiz: Bidang 50 / ~127cm
  • Bentuk: Segi empat sama
  • Fabrik: Premium cotton voile Japan kualiti eksport
  • Kelim: Biasa, jahitan closed overlock

Sifat-Sifat Bawal Kelantan:

  • Mudah bentuk
  • Awning on-point
  • Senang gosok.
  • Tidak jarang atau berbulu
  • Sejuk & selesa
  • Mudah digosok
  • Cepat kering

Now: 15.00
Before: 28.00
Options:
  • Warna
  • ~ Sila Pilih Warna ~
  • BLK Black, Bdg 50
  • 879 Dark Gray, Bdg 50
  • 869 Lite Silver, Bdg 50
  • 868 Sand, Bdg 50
  • 704L Lite Gray, Bdg 50
  • K44 Ivory, Bdg 50
  • K207 White Mist, Bdg 50
  • WHT White, Bdg 50
  • 113 Lite Nila, Bdg 50
  • 17 Blue Black, Bdg 50
  • 877 Royal Blue, Bdg 50
  • 379 Dusty Blue, Bdg 50
  • 74 Sky Blue, Bdg 50
  • 908 Blue Green Gray, Bdg 50
  • 05 Lite Blue, Bdg 50
  • 766 Plum, Bdg 50
  • 776 Purple Gray, Bdg 50
  • 913 Dusty Orchard, Bdg 50
  • K159 Lite Dusty Purple Gray, Bdg 50
  • 933 Dark Chocolate, Bdg 50
  • 582 Dusty Gray, Bdg 50
  • 97D Taupe, Bdg 50
  • 867 Choco, Bdg 50
  • 826 Milo Beige, Bdg 50
  • 06 Nude, Bdg 50
  • 871 Assam Boi, Bdg 50
  • 01 Salmon, Bdg 50
  • K49 Rose Beige, Bdg 50
  • A29 Dark Green, Bdg 50
  • 644 Emerald Green, Bdg 50
  • 04 Soft Cyan, Bdg 50
  • A30 Cyan, Bdg 50
  • 889 Aqua, Bdg 50
  • 65 Mustard, Bdg 50
  • 423 Yellow Orange, Bdg 50
  • 85L Cream, Bdg 50
  • 370 Dark Maroon, Bdg 50
  • 629 Chilli Red, Bdg 50
  • 511 Tomato Red/Orange, Bdg 50
  • 339 Shrimp Pink, Bdg 50
  • 872 Dusty Pink, Bdg 50
  • 93 Dusty Rose, Bdg 50
  • 02 Medium Sweet Pink, Bdg 50
  • 613 Lite Pink, Bdg 50
  • 330L Lite Pink Peach, Bdg 50
  • K76 Midnite Blue, Bdg 50
Start Qty: 1
W/s Qty: 10
Cart: Add to Cart
Shop: https://shope.ee/3Ae65UWmdN
Status: Best Price
W/s: 11.00
D/s: 13.00
Sebagai pemborong & pembuat tudung jenama sendiri, kami mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam industri tekstil & fesyen muslimah tempatan - bermula sejak 2011 lagi.

Harga yang kompetitif, produk² berkualiti & terjamin, khidmat jualan terbaik adalah aset utama perhubungan perniagaan yang berjaya.

Kami berharap dapat memberikan banyak pilihan rekaan sticker batu berlian & kristal rhinestone untuk apa juga aplikasi dekoratif!

Tudung bawal bidang besar 50" cotton voile Japan
Tudung bawal bidang besar 50" cotton voile Japan
Tudung bawal bidang besar 50" cotton voile Japan
Tudung bawal bidang besar 50" cotton voile Japan
Tudung bawal bidang besar 50" cotton voile Japan


Nak tengok sample kain & warna bawal, gunakan aplikasi ini >>> Sampel Warna Bawal.

Katalog warna bawal asli cotton voile Japan ada di sini


Tudung Bawal Bidang Besar B50 Cotton Voile Premium Japanwarna tudung bawal exclusive
Tudung Bawal Bidang Besar B50 Cotton Voile Premium Japanwarna tudung bawal exclusive
Tudung Bawal Bidang Besar B50 Cotton Voile Premium Japanwarna tudung bawal exclusive
Tudung Bawal Bidang Besar B50 Cotton Voile Premium Japanwarna tudung bawal exclusive
Tudung Bawal Bidang Besar B50 Cotton Voile Premium Japanwarna tudung bawal exclusive
Tudung Bawal Bidang Besar B50 Cotton Voile Premium Japanwarna tudung bawal exclusive

Resolusi skrin & pencahayaan memainkan peranan - warna pada imej sedikit berbeza.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvmY6MsoyFUqM3igwrRdjvKMCXH0MHmhBPJ9mB8e3DOAowAOeLqHPKtLM8gx7t6XUoDiEiNyAn_FILwSQzgoq3LH2NDn7uobToArK4wJarLICjP5cR7iE1GKEb9pMUKNnO82I-7F4SANextj1TVaj2kEgdDTRoyTPex9J3gM6XkxNlquARkAeBuuNoNA/s72-w640-c-h640/premium-b50-blacks-whites.jpg https://www.galeriartie.com/2023/06/tudung-bawal-bidang-besar-b50-cotton.html Store,Tudung-Bawal

8 ulasan:

  1. Comfortability: Sejuk, selesa, on-point
    Material: Cotton voile
    Kain tudung bawal cotton voile Japan kualiti siap kelim tebal lain dari yg lain - senang bentuk & on-point. Kain flowy tak keras, tak berbulu, warna cantik premium. Sempat minta tukar color saat² akhir seller laju je buat kerja 🫣. Packing laju, delivery pun super laju.

    BalasPadam
  2. Dah terima... warna tudung nie mmg cantik😍 cuma kainnya jarang sikit.. dpt free gift..😁 ape2 pn tq seller

    BalasPadam
  3. Beli untuk mak. Kain memang cantik, mak kata senang nak bentuk. Bidang kain besar boleh lapis dua kalau nak elakkan jarang. Seller pun sgt responsive untuk apa apa pertanyaan, seller yang sangat bagus! Cuma sikit kekurangan kaler lain dari gambar, tapi biasalah lighting lain. Overall, memang bagus

    BalasPadam
  4. Fast delivery!!!πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» kain cantik and mudah bentuk, boleh repeat lagi

    BalasPadam
  5. dah sampai . penghantaran yang sangat pantas . nanti repeat oder lagi ya .. thankyou

    BalasPadam
  6. Material: cotton
    Comfortability: sangat selesa
    kain mudah bentuk, tiada sebarang kerosakkan tudung.

    BalasPadam
  7. Material: Good

    Comfortability: Good

    Bidang besar. Can't wait to Malam Gala Pop Yeh Yeh nanti

    BalasPadam
  8. Material: baik
    Comfortability: baik
    kain best lembut senang bentuk , recommended bidang 45 pon besar naiiiisuuuu

    BalasPadam

Ulasan, komentar & pandangan diterbitkan adalah hak & tanggungjawab masing2. Ketahui lanjut dasar Polisi Privasi laman kami.

Menarik Minggu Ini...

Tema Warna Trend Hari Raya 2024 - Kenapa Jingga/Oren?

Tidak dinafikan, jenama² terkenal busana² & tudung hari raya sudahpun membuat persiapan lebih awal untuk memperkenalkan koleksi busana masing² untuk hari Lebaran Aidilfitri nanti. Persiapan koleksi baru Hari Raya begini selalunya bermula 3 bulan sebelum tibanya bulan puasa Ramadhan.  Malah ada jenama² terkenal baju Melayu & baju kurung sepadan sedondon telah membuat persiapan sehingga 6 bulan sebelumnya lagi 😱! Januari 2024, jenama baju Melayu & baju kurung sedondon atau sepadan, Bulan Bintang telah memperkenalkan warna² yg bakal trendy, dijangka hot πŸ”₯ untuk Hari Raya Aidilfitri 2024 nanti.

Design Baju Raya 2024 by LEEYANARAHMAN®

Siapa tidak kenal jenama LEEYANARAHMAN® yg sudah lebih 10 tahun berkecimpung dalam industri fesyen muslimah di Malaysia. Dengan lebih 2 juta followers di Instagram & hampir 300,000 pengikut di Facebook, jenama tempatan ini semakin kukuh dalam industri fesyen di Malaysia. Menggunakan moto "Design Letops No.1 Malaysia", setiap tahun jenama LEEYANARAHMAN® tidak ketinggalan dengan design² baju baru yg lebih segar untuk hari Lebaran nanti. Kali ini kami perkenalkan barisan rekaan baju Hari Raya dari koleksi Gemersik LEEYANARAHMAN® untuk tahun 2024 ini.

Contoh Design Bawal Sulam Viral Permintaan Luarbiasa

Tidak dapat dinafikan, bawal sulam atau tudung bawal kelim sulam membuat 'come-back' sejak tahun 2019 & 2020 lagi. Permintaan untuk tudung bawal sulam ini sangat luarbiasa & betul² konsisten disepanjang tahun 2020, 2021, 2022, 2023 hingga kini. Bagi membantu founder², laman ini akan sentiasa diupdate, seperti katalog, dengan design² tudung bawal sulam terbaru & viral. Sebagai pembekal & pembuat tudung bawal cotton voile Japan jenama sendiri, kami terus perhatikan 'trend' & halatuju permintaan tudung² bawal rekaan sulam terbaru. Malah rekaan tudung bawal sulam dikeluarkan antara menjadi 'trending' dikalangan peminat² tudung bawal cotton voile Japan di Malaysia, Sabah & Sarawak, Thailand, Singapura & Brunei. Disini kami himpunkan koleksi rekaan terkini tudung bawal sulam yang menjadi popular & viral sepanjang tahun² lalu. Klik pada imej untuk lihat koleksi penuh & warna² kain bawal cott

Design Baju Raya Balik Kampung Jovian Gadis

Bulan Febuari 2024, pereka fesyen tersohor negara, Jovian Mandagie memperkenalkan barisan rekaan baju untuk koleksi Hari Raya tahun ini. Kami kongsikan kesemua rekaan koleksi Balik Kampung Gadis Jovian rekaan terbaru & maha segar, sesuai untuk kaum² Hawa bg persiapan fesyen bergaya mereka di Aidilfitri nanti. Jovian Balik Kampung Collection bagi Gadis menawarkan rekaan baju mini kurung, mini kebaya, long dress, long kebaya & juga Batwing Kurung (kaftan moden).

Warna Tema Tudung Bridesmaid Pilihan

Mencari warna tema untuk bridesmaid atau untuk kelihatan sedondon dalam berkumpulan mungkin akan sedikit mencabar, jika pada saat² akhir πŸ˜₯. Warna Tema Bridesmaid Tudung Sedondon Pilihan untuk Pengiring Pengantin Ini kerana, tidak semua kedai akan menyimpan stok satu warna, dalam banyak saiz & pada satu² masa - offline ataupun online. Pilihan warna tudung juga mempunyai masalah yg sama kerana kebanyakkan kedai tidak cukup kuantiti mengikut warna tertentu.

Bawal Cotton Voile Japan Katalog Sampel Warna Tudung Bidang 45/50/55

Laman ini memudahkan carian contoh warna² tudung bawal cotton voile Japan. Gunakan butang Search untuk membuat carian tudung bawal super mudah & cepat mengikut code warna, warna panggilan & grup warna. Gunakan keyword "all" atau "semua" (tanpa quote) untuk paparan semua. Klik image untuk zoom dekat & download. Mula carian warna dibawah ini. Selamat mencuba! Nak mula sikit-sikit, sini boleh buat tudung jenama sendiri bayar ansuran serendah RM34.50/bulan saja >>>  https://mycollection.shop/hijab.co

Lilin Melampau Rosakkan Tudung - Lagi Tips Mudah Keraskan Awning

Kain tudung bawal lembik, terlalu lembut & susah pula dibentuk ketika dipakai? Kini ada tips mudah keraskan bahagian awning tudung bawal atau shawl guna peralatan sedia diruma sahaja 😱. Pada umumnya, ada 2 cara paling mudah yang boleh digunakan, cara yang lebih ekonomi mahupun memerlukan membeli produk pengeras kain. Pssst... ramai review tudung bawal cotton voile Japan awning on-point tak perlu nak keras²kan. Contoh kain tudung bawal tersebut ada disini >>>  bawal cotton voile Japan.

Warna Tema Hari Raya 2024 Ramalan & Fesyen Pilihan di Lebaran

Tahun lalu, 2023 warna hitam atau warna² tona gelap menjadi pilihan paling popular muslimin & muslimat untuk warna tema bergaya di Hari Raya Aidilfitri. Sebahagian besar masyarakat di Malaysia yg menyambut hari Lebaran terikut² memakai persalinan sedondon berwarna tona gelap di hari pertama Hari Raya Aidilfitri. Dijangkakan tahun 2024, trend warna² tona gelap sekali lagi menjadi trend & pilihan masyarakat di Malaysia untuk memeriahkan suasana sambutan Aidilfitri. Warna² yg bakal menjadi pilihan & trendy  untuk sambutan lebaran 2024 adalah:-  jingga gelap (burnt orange / dark orange) merah bata (brick red).

Aurebelle Beauty Saman Ruhainies Founder Dakwa Rugi Ratus Ribu

Aurabelle Beauty rugi ratusan ribu ringgit & imej brand jenama tercemar kerana duta produk? Pelakon & artis  Ruhainies diminta membuat permohonan maaf secara terbuka & membayar kerugian mencecah ratusan ribu ringgit kepada syarikat produk kecantikan & kesihatan, Aurebelle Beauty kerana didakwa melanggar kontrak dengan menarik diri dari menjadi duta produk. Imej: Instagram Pengarah Urusan & juga pengasas bersama Aurebelle Beauty, Mohamad Aiman Hakim Nur Hashim memberitahu, pihaknya merancang untuk mengambil tindakan undang² terhadap Ruhainies atau nama sebenarnya, Nur Ruhainies Farehah Zainul Ilyas, 31, didakwa artis tersebut gagal menjalankan tugasnya sebagai duta produk.

Status Produk

Berikut adalah panduan & keterangan berkenaan status produk:-

  • Nilai Hebat - Produk berstatus jualan dengan lebih nilai dari harga asal.
  • Terbaru - Produk baru dilancarkan, kurang dari 10 hari dari warktu penyenaraian.
  • Restok - Produk telah ditambah stok & mempunyai bilangan mencukupi untuk edaran.
  • Tiada Stok - Produk sudah kehabisan stok.
  • Terhad - Produk mempunyai kuantiti/saiz/warna/kombo warna terhad.
  • Tamat Keluaran - Produk tidak diedarkan.

Penghantaran

Ketika ini kami di #galeriartie menyediakan khidmat penghantaran seperti berikut:-

Semenanjung Malaysia

  • Pos Laju - penerimaan pakej 1-3 hari bekerja. (*)
  • CityLink - 90% penerimaan pakej dalam 24 jam. (*)
  • J&T Express - penerimaan pakej dalam 1-3 hari bekerja. (*)
  • Logistik - penerimaan pakej hari sama pick up di rangkaian pekhidmatan logisitk terpilih.

(*) Bergantung kepada persekitaran & keadaan semasa.


Sabah & Sarawak

  • Pos Laju - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • J&T Express - penerimaan pakej 3-6 hari bekerja.
  • CTSI Logistik - Mel udara, postage bayar ketika terima 3-5 hari.

Brunei, Singapura & Thailand

  • Penerimaan pakej di negeri M'sia bersempadan - jimat kos & cepat.
  • International mail service Pos Laju Malaysia

Lain-lain Negara

  • Berdasarkan perbincangan.

Kaedah Pesanan

  1. Membuat pesanan terus di laman web galeriartie.com atau menerusi aplikasi Whatsapp, Wechat, Facebook, Telegram & sebagainya.
  2. Pesanan di proses & kam akan berhubung untuk tujuan pengesahan & semakan stok.
  3. Perincian pesanan & kemaskini pembayaran disertakan.
  4. Membuat pembayaran & mengirimkan salinan.
  5. Pesanan dihantar melalui perkhidmatan penghantaran yang dipilih.
  6. Pesanan sampai ke destinasi dalam jangka waktu ditetapkan.

Pesanan Borong

  1. Ketika ini pesanan borong hanya dikhaskan untuk ahli niaga berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan borong adalah bagi jumlah produk melebihi 10 unit (bawal), 100pcs (sticker).
  3. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  4. Nyatakan warna, design yang diperlukan (jika perlu).
  5. Penerimaan bayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  6. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.

Pesanan Dropship

  1. Ketika ini pesanan dropship hanya dikhaskan untuk ahli berdaftar dengan www.galeriartie.com
  2. Pesanan dropship boleh dilakukan di laman web ini & atau melalui aplikasi Whatsapp, Facebook, Telegram
  3. Nyatakan warna, design dipesan.
  4. Pesanan adalah berdasarkan capaian stok semasa.
  5. Sila sertakan maklumat penerima seperti nama penuh, nombor telefon, alamat penghantaran serta poskod.
  6. Masukkan butiran Agen seperti nama & nombor telefon diruang AGEN. Kemudian tekan butang serah.
  7. Penerimaan pembayaran sebelum 12 tengahari waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan pada hari sama.
  8. Penerimaan pembayaran selepas 2 petang waktu bekerja Kelantan - penghantaran dilakukan hari bekerja berikutnya.
Dengan menekan "Add to Cart" & "Hantar Pesanan" anda telah bersetuju, membaca & memahami keterangan yang tertera pada laman disediakan.
Warna atau kombo warna produk akan ada sedikit perbezaaan tona kerana faktor resolusi skrin & pencahayaan ketika pengambaraan.

Liputan & Disiarkan Media

Tudung Bawal Artie di Harian Metro
Borong tudung bawal tv1 rtm Malaysia
Borong tudung di THR Gegar
Borong tudung bawal sticker hotfix Kota Bharu

Kilang tudung bawal sulam bawal asli exclusive cotton voile Japan borong tudung dari kilang, Bawal Kelantan kilang tudung satin crepe cotton voile murah stok bersedia.